Звукова карта Asus Strix Raid DLX (90YB00H0-M1UA00)

Код товару: 690330
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS 90YB00H0-M1UA00
  • Виробник: ASUS
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: Strix Raid DLX
  • Код виробника: 90YB00H0-M1UA00
  • Вага: 1.35 кг.
  • Короткий опис:

    Звукова карта Asus Strix Raid DLX (90YB00H0-M1UA00)

Опис ASUS Strix Raid DLX

Гострий слух
Повний контроль
Strix Raid DLX є геймерською звуковою картою преміум-класу, створеною на базі високоякісних компонентів, яка може похвалитися чистим і детальним звучанням із співвідношенням сигнал/шум на рівні 124 дБ. Вбудований підсилювач для навушників дозволяє підключати до звукової картки навушники аудіофільського класу з імпедансом до 600 Ом. У комплект поставки пристрою входить утиліта Sonic Studio для гнучкого налаштування всіх нюансів звучання.

Ігрове звучання
Швидке налаштування ігрового звучання в режимі Raid
Унікальний режим Raid можна використовувати навіть тоді, коли гра в повному розпалі – достатньо натиснути спеціальну кнопку на блоці управління. Гравець більше не потрібно зупиняти гру, щоб відкрити інтерфейс для налаштування звукових параметрів.

Він може зберегти параметри звучання, що найчастіше використовуються - Еквалайзер, Посилення басів, Віртуальний об’ємний звук і Рівень чутливості мікрофона - в звуковому профілі, а потім миттєво включити або вимкнути його за допомогою кнопки режиму Raid, розташованої на блоці управління. На ньому також знаходиться регулятор, що обертається для управління інтенсивністю звучання в режимі Raid.

Повний контроль над звуком
Ігровий звук, що настроюється — Sonic Studio
У комплект поставки Strix Raid DLX входить новітній програмний пакет Sonic Studio для гнучкого налаштування всіх нюансів звучання, що включає такі інструменти, як еквалайзер, балансування звучання в окремих каналах та ін.

Кришталево чистий
ігровий звук
Секрет перемоги – високоякісний звук

Чисте звучання із співвідношенням сигнал/шум на рівні 124 дБ
Завдяки використанню високоякісного ЦАП ES9016S, дана звукова карта відтворює неймовірно чистий звук із співвідношенням сигнал/шум на рівні 124 дБ, тобто значно якісніший, ніж забезпечують сучасні інтегровані аудіоконтролери.

Високоякісний підсилювач для навушників
Потужний підсилювач для навушників TI LME49600 дозволяє підключати до звукової картки навушники аудіофільського класу з імпедансом до 600 Ом.

Технологія Hyper Grounding
У звуковій карті використано багатошарову друковану плату з унікальним дизайном для захисту аналогового тракту, чутливого до впливу перешкод та наведень. Цим досягається найвища якість сигналу.

Стильне підсвічування
Підсвічування Strix Raid Pro підкреслить ваш індивідуальний ігровий стиль.

Дай волю своїм інстинктам
Слово «Strix», взяте з давньоримських і давньогрецьких міфів про сову, стало назвою чудової нової серії геймерських продуктів компанії ASUS. Слово «Strix» означає найгостріший слух та зір, які дозволяють помітити та зреагувати навіть на найменший рух. "Strix" - це виживання на межі інстинктів. "Strix" - у крові кожного справжнього геймера.

Характеристики ASUS Strix Raid DLX

Звуковой процессор C-Media CM6632AX
Разрядность АЦП, бит 24
Максимальная частота АЦП, кГц 192
Разрядность ЦАП, бит 24
Основные
Тип подключения PCI Express
Количество каналов 7.1
Пульт ДУ
Усилитель для наушников
Тип внутренняя
Технологии
EAX
ASIO
Входы и выходы
Наушники
Микрофон ✔ (совмещенный со входом)
Линейный выход ✔ 4
Линейный вход ✔ 1
Цифровой коаксиальный выход ✔ 1 (совмещенный с линейным выходом side)
Параметры звука
Максимальная частота ЦАП (стерео), кГц 192
Максимальная частота ЦАП (многоканальный), кГц 192
Отношение Сигнал/шум 124 дБ