Акустична система Sven MS-2100 Black

Код товару: 611796
Немає в наявності
  • Інформація по SVEN MS-2100 Black
  • Виробник: SVEN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MS-2100 Black
  • Вага: 9.5 кг.
  • Короткий опис:

    дротове, 2.1, USB, SD, 2 RCA, Потужність, Вт - 30, Сабвуфер, Вт - 50, деревина (MDF), 8 кг, комп'ютерні колонки

Опис SVEN MS-2100 Black

Компанія SVEN представила акустичну систему 2.1 SVEN MS-2100. Ця акустика ідеально підходить для перегляду фільмів, озвучування комп"ютерних ігор і відтворення музики. 80 ват потужного насиченого звуку вистачить для того, щоб влаштувати вечірку на честь зустрічі друзів або в галасливій компанії подивитися спортивну трансляцію. Система може працювати автономно. Вбудований програвач аудіофайлів відтворює треки з USB-флешки або SD-карти. Піймавши на FM-тюнер улюблену радіостанцію, буденний вечір можна присвятити приємним турботам: читанню книги, посиденьок з рідними за чашкою чаю.
SVEN MS-2100 має два комутованих входу. З їх допомогою акустику можна підключати до будь-яких джерел звуку: комп"ютера, медіа-плеєра. Сабвуфер і двосмугові сателіти розкриють всю палітру звучання системи в комп"ютерних іграх і фільмах. Соковитий бас і кристально чисті високі частоти передають детальну звукову панораму, чому ефект присутності посилюється, а емоцій і вражень тільки додається.
Управляти системою дуже просто і зручно. На лицьовій стороні сабвуфера розташовані цифровий дисплей і кілька регуляторів: для настройки загальної гучності системи, перемикання радіостанцій і треків. У пульта дистанційного керування набір опцій для настройки системи розширено. З його допомогою можна регулювати рівень гучності сабвуфера, активувати режими Mute, Sleep.
Акустична система 2.1 SVEN MS-2100 виконана в яскравому стильному дизайні, здатному прикрасити будь-який інтер"єр. Лицьові панелі сабвуфера і сателітів покриті чорним глянцем і ідеально поєднуються з матовою текстурою корпусів.

Характеристики SVEN MS-2100 Black

Також шукають потужні
Тип колонки для комп'ютера
Також комп'ютерні колонки
Підключення дротове
Установка полична
Кількість каналів 2.1
Кількість полос 3
Мінімальна частота відтворення 40 Гц
Максимальна частота відтворення 20 кГц
Роз'єми 2 RCA
Інтерфейси USB
Тип акустичних колонок фронтальні
Потужність колонок, Вт 30
Потужність сабвуфера, Вт 50
Оснащення картрідер
Живлення мережа
Матеріал корпусу деревина (MDF)
Матеріал сабвуфера MDF
Вага 8 кг