Акустическая система Sven MS-2100 Black

Код товара: 611796
Нет в наличии
  • Информация по SVEN MS-2100 Black
  • Производитель: SVEN
  • Страна-производитель: Китай
  • Гарантия: 12 мес.
  • Модель: MS-2100 Black
  • Вес: 9.5 кг.
  • Краткое описание:

    проводное, 2.1, USB, SD, 2 RCA, Мощность, Вт - 30, Сабвуфер, Вт - 50, дерево (MDF), 8 кг, компьютерные колонки

Описание SVEN MS-2100 Black

Компанія SVEN презентувала акустичну систему 2.1 SVEN MS-2100. Ця акустика ідеально підходить для перегляду фільмів, озвучування комп'ютерних ігор і відтворення музики. 80 ватів потужного насиченого звуку вистачить для того, щоб влаштувати вечірку на честь зустрічі друзів або в шумній компанії подивитися спортивну трансляцію. Система може працювати автономно. Вбудований програвач аудіофайлів відтворює треки з USB-флешки або SD-карти. Відшукавши на FM-тюнері улюблену радіостанцію, буденний вечір можна присвятити приємним турботам: читанню книги чи посиденькам з рідними за чашкою чаю.

SVEN MS-2100 має два комутовані входи. За їхньою допомогою акустику можна підключати до будь-яких джерел звуку: комп'ютера, програвачів тощо. Сабвуфер і двосмугові сателіти розкриють усю палітру звучання системи в комп'ютерних іграх і фільмах. Соковитий бас і кристально чисті високі частоти передають детальну звукову панораму, тому ефект присутності посилюється, а емоцій і вражень лише додається.

Управляти системою дуже просто і зручно. На лицьовій стороні сабвуфера розташовано цифровий дисплей, що легко читається, і декілька регуляторів: для налаштування загальної гучності системи, перемикання радіостанцій і треків. А ось пульт дистанційного управління має розширений набір опцій для налаштування системи. За його допомогою можна регулювати рівень гучності сабвуфера, активувати режими Mute, Sleep.

Акустичну систему SVEN MS-2100 виготовлено в яскравому стильному дизайні, здатному прикрасити будь-який інтер'єр. Лицьові панелі сабвуфера і сателітів вкрито чорним глянцем, що ідеально поєднується з матовою текстурою корпусів.

Характеристики SVEN MS-2100 Black

Формат акустики 2.1
Тип стационарные
Мощность сабвуфера 50 Вт
Мощность сателлитов 2 х 15 Вт
Частотный диапазон 40 – 20 000 Гц
Аудио 2 х RCA
USB есть
Ethernet нет
Wi-Fi нет
Bluetooth нет
Кардридер есть
FM-приемник есть
Пульт ДУ есть
Питание от сети
Материал корпуса сабвуфера дерево
Материал корпуса сателлитов дерево
Диаметр динамиков сабвуфера 176 мм
Диаметр динамиков сателлитов 80 мм, 37 мм
Габариты сабвуфера 345 x 300 x 198 мм
Габариты сателлитов 216 x 120 х 103 мм
Вес 8 кг
Цвет черный