Автокрісло Cybex Cloud T i-Size Simply Flowers Pink (523000267)

Код товару: 1577774
Під замовлення
16084 Грн
  • Інформація по Cybex 523000267
  • Виробник: Cybex
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Cloud T i-Size Simply Flowers Pink
  • Код виробника: 523000267
  • Вага: 4.5 кг.
  • Габарити: 65x65x38 см.
  • Короткий опис:

    автокрісло, 0+ (до 13 кг), 3-точкові, проти ходу руху, Isofix, текстиль, пластик, метал, 4.6 кг, рожевий

Опис Cybex Cloud T i-Size Simply Flowers Pink

Cybex Cloud Z2 i-Size – це автокрісло створене для дітей від народження (від 45 см) та до досягнення малюком 18 місяців (87 см), максимальна вага дитини 13 кг. У полегшеній моделі, концепції Cloud Q впроваджені новітні розробки, що стосуються безпеки на дорогах.
Енергопоглинаючий корпус крісла виготовлений з гнучкого матеріалу, який поглинає енергію удару та має додатковий бічний захист L.S.P. Для Cloud Z2 i-Size наша перевірена система лінійного захисту від бічних ударів (LSP) була вдосконалена. Перші сили удару при аварії зменшуються завдяки подовженому бічному захиснику, який звернений до дверей. Тим часом гнучка оболонка автокрісла зменшує до 25% сил удару, спрямовуючи їх від вашої дитини.
Знімний вкладиш для новонародженого забезпечує більш рівне положення малюка в автокріслі і запобігає перекиданню голови назад під час сну. Вбудований капюшон забезпечує додатковий захист від вітру та сонячних променів UPF50+. Підголовник регулюється в 11 положеннях, максимально підлаштовуючись під зростання малюка, що швидко змінюється. Автокрісло в автомобілі можна кріпити штатними ременями безпеки або за допомогою бази Cybex base Z2 (база купується окремо), надалі на цю базу можна встановити автокрісло наступної вікової групи Sirona Z2.
Автокрісло Cybex Cloud Z2 i-Size встановлюється на всі моделі колясок Cybex, а також на коляски практично всіх європейських виробників. Відмінною рисою даної моделі автокрісла є можливість перевести спинку автокрісла практично в горизонтальне положення поза автомобілем. Ця функція була розроблена німецькими експертами з безпеки CYBEX і дозволяє вашій дитині зручно лежати в ергономічно правильному положенні. У поєднанні з візками CYBEX Cloud Z2 i-Size перетворюється на практичну систему подорожей протягом перших місяців, щоб ваша спляча дитина могла відпочити з оптимальним захистом.

Характеристики Cybex Cloud T i-Size Simply Flowers Pink

Також шукають найкращі
Тип автокрісло
Вікова група 0+ (до 13 кг)
Власні ремені безпеки 3-точкові
Варіант установки проти ходу руху
Підтримка системи кріплення Isofix Isofix
Матеріал текстиль
Розміри 60,5 х 44 х 38 - 76 см
Вага 4.6 кг
Колір рожевий