Автокрісло Cybex Cloud T i-Size Spring Blossom Light (523000291)

Код товару: 1544535
Під замовлення
15252 Грн
  • Інформація по Cybex 523000291
  • Виробник: Cybex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Cloud T i-Size Spring Blossom Light
  • Код виробника: 523000291
  • Короткий опис:

    автокрісло, 0+ (до 13 кг), 5-точкові, проти ходу руху, Isofix, текстиль, пластик, 4.8 кг, різнокольоровий

Опис Cybex Cloud T i-Size Spring Blossom Light

Cloud T i-Size має зручне регулювання нахилу в автомобілі та положення "лежачи", коли воно використовується як частина системи для подорожей.

Всебічна вентиляція повітря забезпечує незмінно приємну температуру сидіння в будь-яку пору року. А поворот на 180° дозволяє повертати автокрісло обличчям до дверей автомобіля для легкої посадки та висадки з нього. Ідеальний супутник на кожному кроці.

Ергономічне та комфортне, куди б ви не їхали

Встановлюючи нові стандарти комфорту автокрісла, інноваційна система нахилу спинки одночасно опускає спинку і підставку для ніг, забезпечуючи ергономічне положення лежачи. Під час нахилу голова дитини не падає вперед, що забезпечує вільне дихання. Поза автомобілем ергономічне положення "лежачи" забезпечує комфорт у дорозі.

Оптимальна повітропроникність

Ваша дитина може насолоджуватися приємною температурою в будь-яку пору року завдяки всебічній вентиляції повітря. Тканинна версія Plus має вставки з 3D-сітки, які покращують повітропроникність до шести разів - прохолода та комфорт незалежно від погоди.

Легко встановлюється та знімається

Поворот на 180° дозволяє повертати Cloud T i-Size до дверей автомобіля для легкого встановлення та зняття (необхідна база T). Автокрісло легко закріплюється на базі, тому діти, які дрімають, можуть міцно спати. Ви також можете пристебнути дитину без зайвого навантаження на спину.

Сумісність продуктів

Base T

Base Z2

Літній чохол

Сонцезахисний навіс

Сітка від комах

Накидка від дощу

SensorSafe 4-in-1 Kit Infant

Snogga Mini 2

Platinum Winter Footmuff Mini

Встановлення з основою (варіант 1): Знайдіть логотип i-Size. Якщо автомобільне крісло позначене цим логотипом, воно підходить для використання з усіма дитячими автокріслами i-Size. Якщо у вашому автомобілі немає позначки i-Size, перевірте сумісність вашого автомобіля.

Встановлення за допомогою ременя (варіант 2): Автокрісло можна використовувати на всіх сидіннях автомобіля з триточковими автоматичними ременями безпеки.

Характеристики Cybex Cloud T i-Size Spring Blossom Light

Тип автокрісло
Вікова група 0+ (до 13 кг)
Власні ремені безпеки 5-точкові
Варіант установки проти ходу руху
Підтримка системи кріплення Isofix Isofix
Матеріал текстиль
Розміри 67 х 44 х 38 см
Вага 4.8 кг
Колір різнокольоровий
Також шукають найкращі