Накопичувач SSD USB-C 1TB Transcend (TS1TESD265C)

Код товару: 1584737
Під замовлення
5511 Грн
  • Інформація по Transcend TS1TESD265C
  • Виробник: Transcend
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: USB-C 1TB
  • Код виробника: TS1TESD265C
  • Короткий опис:

    Серія - ESD265C, 1 TB, 3D NAND, portable, USB 3.2, Швидкість читання - 1050 Mb/s, Швидкість запису - 950 Mb/s, 81.4 × 33.6 × 7.5 мм, 31 г, сірий

Опис Transcend USB-C 1TB

Портативний твердотільний накопичувач ESD265C

Transcend ESD265C - це портативний твердотільний накопичувач із міцним металевим корпусом залізно-сірого кольору, неперевершеною швидкістю передавання даних USB 10 Гбіт/с і портом USB Type-C. Але найголовніше - вага ESD265C становить всього 31 грам, що робить його дуже зручним і портативним.

Блискавична швидкість передавання даних

Transcend ESD265C призначений для передавання 10 Гб даних за секунду, забезпечуючи швидкість передавання до 1050 Мб/с, що дає змогу підвищити ефективність роботи.

Тонкий і витончений. Легкий і портативний

Transcend ESD265C має легкий і міцний алюмінієвий корпус, що забезпечує оптимальну ударостійкість. Вагою всього 31 грам він забезпечує портативність без шкоди для міцності, а сірий колір надає йому стильний вигляд.

Вражаюча ємність

Накопичувач Transcend ESD265C має ємність до 2 ТБ, що дає змогу переносити великі обсяги файлів. В офісі або в дорозі вам більше не доведеться турбуватися про доступ до фотографій з високою роздільною здатністю, відео у форматі 4K та інших важливих файлів!

Підтримка декількох пристроїв для більшої гнучкості

Накопичувач Transcend ESD265C можна використовувати з різними пристроями та операційними системами, включно з Windows, macOS, iOS, iPadOS і Android. Він забезпечує надшвидку швидкість передавання даних і розширення ємності для ПК, ноутбуків, планшетів, смартфонів і навіть ігрових консолей. Неймовірна універсальність робить його зручним і ефективним варіантом для тих, хто хоче розширити простір для зберігання даних.

Кабелі Type-A і Type-C у комплекті

До комплекту постачання Transcend ESD265C входить кабель USB Type-C і кабель USB Type-C - Type-A для під'єднання пристроїв з інтерфейсом USB Type-C або USB 3.2.

Екстремальний захист, підвищена безпека

Пристрої зберігання даних Transcend оснащені ексклюзивними функціями блокування та захисту диска, які працюють як у системах Windows, так і Android. За допомогою програмного забезпечення Transcend Elite ви можете захистити весь диск і наявні на ньому файли паролями, що відповідає високим стандартам інформаційної безпеки. Крім того, в наших накопичувачах реалізовані надійні 256-бітові стандарти розширеного шифрування (AES), які забезпечують надійний захист даних на апаратному рівні. Цей процес шифрування не залежить від операційної системи або програми, що підвищує безпеку і робить його важко розшифровуваним.

Управління даними за допомогою Transcend Elite

Transcend Elite - це передовий пакет програмного забезпечення для управління даними, сумісний з macOS, Windows OS і Android. Додаток для настільних і мобільних комп'ютерів можна безкоштовно завантажити з офіційного сайту Transcend або з Google Play Store. Transcend Elite пропонує такі функції, як резервне копіювання та відновлення, шифрування даних, хмарне резервне копіювання і блокування диска

Характеристики Transcend USB-C 1TB

Тип накопичувача зовнішній
Серія ESD265C
Об'єм пам'яті 1 TB
Тип флеш-пам'яті 3D NAND
Форм-фактор portable
Інтерфейс підключення USB 3.2
Швидкість читання 1050 Mb/s
Швидкість запису 950 Mb/s
(Збірка) Споживча потужність 6 Вт
Товщина 7.5 мм
Габарити 81.4 × 33.6 × 7.5 мм
Вага 31 г
Колір сірий