Щітка для обличчя Beurer FC 49

Код товару: 952046
Є в наявності
1927 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 1927грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по BEURER FC 49
  • Виробник: BEURER
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: FC 49
  • Вага: 0.229 кг.
  • Габарити: 16x6x11 см.
  • Короткий опис:

    Вид - щітка для чищення, застосування - для обличчя, стандарт водонепроникності - IPX-7, Живлення - вбудований акумулятор, матеріал корпуса - пластик, рожевий

Опис BEURER FC 49

Силіконова щітка Beurer FC 49 - це прекрасний помічник у догляді за шкірою обличчя, який подарує вашій шкірі свіжість, молодість і пружність. Вона ефективно прибирає будь-які забруднення з поверхні шкіри, сприяє здоровому кольору обличчя і стимулює кровообіг завдяки вібраційному технології і найм'якішим силіконовим щетинкам. А компактний водонепроникний корпус і вбудована батарея дозволяють брати щіточку з собою в будь-які поїздки, щоб ви могли підтримувати здоров'я і красу своєї шкіри в будь-який час.

Особливості:

вібраційна технологія

Функція 2 в 1: глибоке очищення і масаж

3 зони для різних типів і ділянок шкіри

Виготовлена ​​з високоякісного силікону

15 рівнів інтенсивності вібрації

Водонепроникний корпус з рейтингом IPX 7

Світлодіодна лампочка індикації інтенсивності і заряду батареї

вбудований акумулятор

Глибоке очищення з ефектом омолодження. Щіточка для обличчя використовує в своїй основі вібраційну технологію, яка дозволяє легко і безпечно відлущити відмерлі клітини шкіри, глибоко очистити і звузити пори. Вона покращує кровообіг, дбайливо і акуратно видаляє все зайве, одночасно надаючи стимулюючу дію на верхні шари шкіри, роблячи її більш пружною і підтягнутою.

Як користуватися щіткою? Змочіть обличчя і щітку водою, нанесіть на пристрій або безпосередньо на шкіру будь-який косметичний засіб для очищення і масажними рухами обробіть все обличчя. Для очищення шкіри на чутливому ділянці навколо очей використовуйте низьку інтенсивність очищення. Зону очищення з великими щетинками можна застосовувати для жирної шкіри, а також для масажу. Після проведення процедури видаліть всі можливі залишки забруднень з шкіри і потім плавними круговими рухами нанесіть зволожуючий крем. Часу це займе зовсім небагато. Достатньо всього пари хвилин такого догляду 1-2 рази на день, щоб особа набула більш свіжий, здоровий вигляд, а регулярне застосування щітки дозволить поліпшити стан шкіри в цілому.

3 зони очищення. Мягчайшіе щетинки акуратно впливають на шкіру обличчя, не пошкоджуючи і не дратуючи її. Для різних ділянок у Beurer FC 49 передбачені 3 окремі зони:

Дрібні щетинки розташовуються на передній стороні щіточки для особи Beurer FC 49. Вони дбайливо очищають чутливу шкіру на великих поверхнях, таких як щоки і лоб. Точкова зона очищення у верхній третині щітки забезпечує ефективну очистку окремих зон особи, покращує приплив крові і сприяє розгладженню зморшок. Великі щетинки (зона масажу) призначені для обробки ділянок шкіри з сильним забрудненням або підвищеною жирністю і поліпшення циркуляції крові

15 рівнів інтенсивності і просте управління. Контролюйте роботу девайса за допомогою 3 кнопок: одна відповідає за включення / вимикання, а дві інші регулюють інтенсивність роботи приладу. Всього передбачено 15 рівнів інтенсивності, які підійдуть для людей з різними типами шкіри і для різних ділянок обличчя.

Водонепроникний корпус. Beurer FC 49 повністю водонепроникна, тому її можна спокійно використовувати у ванній або душі. З нею щоденні процедури по догляду стануть набагато простіше, приємніше і продуктивніше.

Портативна і автономна. Вбудований літій-іонний акумулятор позбавить вас від зайвих проводів і забезпечить досить тривалий час автономної роботи. Крім того, компактна і легка силіконова щіточка Beurer FC 49 не займе багато місця, що дозволяє брати її з собою в будь-які поїздки. Подбайте про красу своєї шкіри де б ви не знаходилися.

Характеристики BEURER FC 49

Основні
Вид масажера щітка
Галузь застосування для обличчя
Кількість програм масажу 3
Автоматичне відключення ✔ через 15 хвилин
Додатково
Особливості Водостійка конструкція
15 рівнів інтенсивності
Комплектація інструкція
масажер
зарядний кабель USB
мережевий адаптер
Фізичні
Матеріал корпусу Силікон
Габарити 77 х 82 х 31
Живлення від акумулятора
Вага 0.065 кг
Колір рожевий