Масажер NAIPO XF-5120

Код товару: 1504211
Під замовлення
2560 Грн
  • Інформація по NAIPO XF-5120
  • Виробник: NAIPO
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: XF-5120
  • Вага: 1.301 кг.
  • Габарити: 44x13x11 см.

Опис NAIPO XF-5120

Розслаблювальний масаж у будь-який час доби


Побалуйте себе приємним масажем і релаксацією, не виходячи з дому з Naipo XF-5120. Цей інноваційний бездротовий масажер для тіла, що використовує технологію перкусійного масажу, допомагає розслабити затерплі напружені м'язи, зняти біль, втому і поліпшити самопочуття. Завдяки 5 рівням швидкості та 5 режимам масажу ви отримаєте максимальне задоволення. А 5 масажних насадок, розроблених спеціально для різних видів масажу і частин тіла (шиї, плечей, ніг, стегон, талії, спини і ступень), забезпечують найбільш оптимальну програму масажу і
максимальний ефект. При цьому акумуляторна батарея дає змогу використовувати ручний масажер у будь-який час і в будь-якому місці.

Інтенсивна перкусія


Цей легкий ручний масажер працює за принципом перкусійного масажу — він потужно постукує і точно впливає на акупунктурні точки тіла. При цьому ви самі регулюєте його положення і можете змінювати зону в будь-який момент. Такий масаж знімає біль і м'язову напругу, зміцнює всю систему м'язів спини і тіла, покращує обмін речовин і загальне самопочуття. А також знімає стрес і навіть розщеплює жирову тканину, зменшуючи целюліт, завдяки чому шкіра стає пружною і гладенькою на дотик.

Кілька масажних насадок для різних частин тіла


Naipo XF-5120 постачається з 5 масажними насадками різної форми:


  • роликова;

  • циліндрична;

  • Y-насадка;

  • сферична.


Вони відповідають різним потребам і забезпечують ефективний масаж будь-якої зони тіла — шиї, плечей, ніг, стегон, талії, спини та ступень.

Гнучкі налаштування


Масажер дає змогу обирати між 5 рівнями потужності — від 1550 об/хв до 2950 об/хв, які забезпечують помірну або сильну вібрацію, що глибоко проникає в тканини, а також поліпшення крово- і лімфообігу. Також у вас на вибір буде 5 режимів масажу, що дають змогу повною мірою насолодитися процесом масажу.

Бездротовий масаж


Вбудована батарея дає змогу використовувати цей ручний масажер у будь-який час і в будь-якому місці: удома, на роботі, у спортзалі, в дорозі або скрізь, де виникає необхідність. При цьому одного заряду йому вистачає на 1,5 години безперервної роботи від акумулятора, чого достатньо для кількох повноцінних сеансів. А універсальний USB Type-C порт робить масажер сумісним із зарядкою від будь-якого сучасного смартфона, зовнішнього акумулятора, ноутбука та іншої техніки.

Ергономічний і зручний


Бездротовий перкусійний масажер Naipo XF-5120 розрахований на різні форми тіла і здатний дістати до важкодоступних місць для масажу. Він має ергономічну форму і зручну нековзну ручку, на якій є кнопки для регулювання типу і сили масажу. Модель виготовлена з високоякісних матеріалів, які забезпечують пристрою якість, довговічність та ефективність. Портативний перкусійний масажер має елегантний зовнішній вигляд, який добре впишеться в сучасний і стильний домашній декор. Він також слугує чудовим подарунком близьким, щоб показати їм, що ви дбаєте про їхнє здоров'я і благополуччя.

Характеристики NAIPO XF-5120

Тип масажер для тіла
Знімні масажні ролики так
Кількість масажних головок 3
Робота від батарейок ні
Призначення для шиї та плечей
Тип масажу перкусійний
Кількість масажних програм 5
Вага 0.8 кг
Потужність, Вт 9