Фен Babyliss Pro BAB7000IE

Код товару: 1107881
Немає в наявності
  • Інформація по Babyliss Pro BAB7000IE
  • Виробник: Babyliss Pro
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: BAB7000IE
  • Вага: 1.1 кг.

Опис Фен Babyliss Pro BAB7000IE

Найлегший професійний фен BaByliss PRO BAB7000IE RAPIDO - це легкий, потужний, функціональний і надійний професійний фен для волосся.

Взявши одного разу в руки фен BaByliss RAPIDO Ви вже не захочете його випускати. Модель настільки легка, що працювати цим феном одне задоволення. Всі погані відчуття і болі в кисті, які часто виникають у перукарів і стилістів, працюючи з важким феном - про все це можна забути з новим феном Рапідо. Тепер Ваша робота буде такою ж легкою і невимушеною - фен просто не помітний в руці.

Головною родзинкою моделі є мотор з електронним управлінням EDM TECHNOLOGY 5.0. Мотор розроблений в Ferrari ексклюзивно спеціально для Babyliss PRO і несе в собі масу переваг для власника такого фена.

Потужність фена як і раніше становить 2200 Вт. У поєднанні з технологією збереження здоров’я волосся, модель можна ефективно використовувати як вдома так і в роботі. Гаряче повітря добре змішується із холодним і рівномірно розподіляється по всій площі повітряного потоку. Завдяки цьому Ви ніколи не пересушите Ваше волосся. Наявність технології іонізації якнайкраще доповнює можливості фена. М’яке, слухняне і здорове волосся - все це можливо з системою іонізації BaByliss PRO. Професійний фен для волосся BaByliss PRO RAPIDO BAB7000IE стане Вам незамінним помічником у роботі і відмінним подарунком, який принесе Вам тільки радість і захват.

Характеристики Фен Babyliss Pro BAB7000IE

Тип обычный
Мощность 2200 Вт
Количество скоростей 2
Количество температурных режимов 3
Диффузор нет
Ионизация есть
Подача холодного воздуха есть
Дисплей нет
Петля для подвешивания есть
Вращающийся шнур нет
Длина сетевого шнура 2.8 м
Вес 0.4 кг
Цвет черный