Цифровий фотоапарат Nikon D850 body (VBA520AE)

Код товару: 852979
Немає в наявності
  • Інформація по Nikon VBA520AE
  • Виробник: Nikon
  • Країна-виробник: Таїланд
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: D850 body
  • Код виробника: VBA520AE
  • Вага: 1.8 кг.
  • Габарити: 24x15x16 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - КМОП (CMOS), розмір матриці - 35.9 x 23.9 мм, число ефективних пікселів - 45.7 Mpx, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840 x 2160, 30 кадр./с, тип видошукача - дзеркальний, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - XQD, SD/SDHC/SDXC/UHS-I, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, тип живлення - EN-EL15a, Колір - чорний

Опис Nikon D850 body

Відмінні результати без винятків
Фотокамера D850 оснащена швидкодіючою матрицею формату FX з надвисокою роздільною здатністю, що використовує 45.7 ефективних мегапікселів, що дозволяє отримувати зображення з високою деталізацією і роздільною здатністю 45.4 Мп. Друкуйте зображення надвисокої роздільної здатності на папері надвеликого формату. Знімайте повнокадрові відеоролики з роздільною здатністю 4K. КМОП-матриця зі зворотним підсвічуванням не має оптичного низькочастотного фільтра і оснащена вбудованими мікролінзами без зазору, а також антибліковим покриттям. Вхідне світло більш ефективно вловлюється фотодіодами, забезпечуючи виняткову деталізацію і неймовірний динамічний діапазон. А 153-точкова система АФ, успадкована від моделі D5, гарантує граничну точність фокусування і широке охоплення кадру, що необхідно для отримання повнокадрових зображень з надвисокою роздільною здатністю.

Висока швидкість при роздільній здатності 45.4 мегапікселя
Збережіть безцінні секунди завдяки ідеальному поєднанню потужності і витривалості. Фотокамера D850 знімає зі швидкістю 7 кадрів в секунду. Також можна збільшити швидкість зйомки до 9 кадрів в секунду, скориставшись додатковим універсальним батарейним блоком MB-D18 з батареєю EN-EL18B (використовується у фотокамері D5). Ви зможете отримати зображення з високою роздільною здатністю навіть при зйомці у форматі RAW, акумулятор від фотокамери D5 дозволить відзняти до 1840 кадрів без підзарядки в режимі покадрової зйомки, відповідно до стандартів CIPA). Спеціальний процесор АФ гарантує блискавичне розпізнавання об'єктів при зйомці великої кількості кадрів в секунду: з винятковою точністю можна відстежувати навіть невеликі об'єкти, що швидко рухаються при слабкому освітленні. А наявність у фотокамери подвійного гнізда для карт пам'яті дозволяє використовувати карти UHS-II SD і XQD, що забезпечує максимально можливу швидкість роботи.

Чутливість до світла, найтонші відтінки і виразність
Оцініть практично повну відсутність шумів при високих значеннях чутливості ISO і неймовірну точність при зйомці в умовах, близьких до повної темряви. Швидка система обробки зображення Nikon EXPEED 5, успадкована від моделі D5, забезпечує чудову якість зображень у всьому неймовірно широкому діапазоні чутливості ISO. Високочутлива система автофокусування працює з приголомшливою точністю аж до -3 EV для всіх точок фокусування, а центральна точка функціонує навіть при -4 EV (ISO 100, 20 °C). 180K-піксельний датчик RGB і вдосконалена система розпізнавання сюжетів дозволяють отримувати вражаючі результати при рівні освітленості аж до -3 EV.

Відео
Неможливо залишитися байдужим. При зйомці повнокадрових відеороликів у форматі 4K/UHD вам не потрібно турбуватися з приводу кроп-фактора: створені вами сюжети будуть не просто відмінними. Вони не будуть поступатися кінофільмам.

Знімайте більше. Чекайте менше
Порт USB 3.0 фотокамери дозволяє з високою швидкістю передавати велику кількість даних, що є ідеальним рішенням для зйомки з дротовим з'єднанням. Для надшвидкісного бездротового з'єднання та підключення Ethernet можна використовувати фотокамеру D850 у парі з додатковим пристроєм WT-7A.

Підтримка SnapBridge
Фотокамера підтримує підключення через Bluetooth і Wi-Fi тільки при використанні програми SnapBridge. Для використання з цією фотокамерою додаток SnapBridge від компанії Nikon необхідно встановити на сумісному інтелектуальному пристрої.

Характеристики Nikon D850 body

Тип фотокамери дзеркальна
Тип процесора Expeed 5
Матриця
Тип матриці CMOS
Розмір матриці Full Frame
Світлочутливість (ISO) 64 - 25600
Кількість мегапікселів 45.7 Мп
Максимальний розмір фотографії 8256x5504
Формат файлів RAW
JPEG
TIFF
Об'єктив
Тип фокусування ручна
авто
Ручне фокусування
Кріплення об'єктива Nikon F
К-сть точок фокусування 151
Дисплей
Діагональ дисплея 3.2 "
Розподільна здатність дисплея 2359 тис. пікс
Поворотний дисплей
Сенсорний екран
Видошукач оптичний
Кроп видошукача 0.75 x
Режим Live View
Охоплення кадру 100 %
Зйомка відео
Максимальна роздільна здатність відео 3840x2160
Частота кадрів 30 кадр/с
Формати запису файлів MPEG-4
Зйомка / експозиція
Cерійна зйомка 9 кадр/с
Витримка 30 - 1/8000
Автопортрет ✔ 2 с, 5 с, 10 с, 20 с
Автобрекетинг
Діапазон роботи експозаміра матричний
центрозважена
вимір експозиції по яскравим ділянкам
точковий
Компенсація експозиції від -5 до +5 EV
Пам`ять і роз'єми
Типи карт пам'яті SD
SDHC
SDXC
XQD
UHS-II
USB-порт ✔ 3.0
HDMI ✔ mini HDMI type C
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
Управління через смартфон
Спалах
Підключення зовнішнього спалаху
Живлення
Тип живлення акумулятор
Знімків на заряді 1840 шт
Додатково
Комплектація без об'єктива (Body)
Пило-, волого-, ударозахист
Фізичні
Матеріал корпуса магнієвий сплав
Колір чорний
Габарити (ШхВхТ) 146 x 124 x 78.5 мм
Вага 1005 г (с батареей и картой памяти)