Цифровий фотоапарат Sony Alpha 7 M3 body black (ILCE7M3B.CEC)

Код товару: 937264
Є в наявності
82454 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 82454грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по SONY ILCE7M3B.CEC
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Alpha 7 M3 body black
  • Код виробника: ILCE7M3B.CEC
  • Вага: 1.5 кг.
  • Габарити: 14x21x13 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - КМОП (CMOS), розмір матриці - 35.6 x 23.8 мм, число ефективних пікселів - 24.2 Mpx, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840x2160, тип видошукача - електронний, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, SD/SDHC/SDXC/UHS-I/UHS-II, MS micro, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, NFC, тип живлення - NP-FZ100, Колір - чорний

Опис SONY Alpha 7 M3 body black

Цифровий фотоапарат SONY Alpha 7 III body (ILCE7M3B.CEC)

Камера α7 III від Sony поєднує в собі нову повнокадрову CMOS-матрицю з тилової підсвічуванням і інші інноваційні технології формування зображення. А висока швидкість відгуку, простота використання і зносостійкість камери дозволяють реалізувати будь-які творчі задуми.

Повна свобода творчості

Відмінна оптика, швидкий відгук і компактний корпус - все це відмінні риси камери α7 III, яка розкриває перед вами широкі творчі можливості і дозволяє якісно відобразити незабутні моменти.

Неймовірно реалістичні і деталізовані кадри

Нова повнокадрова матриця з тилової підсвічуванням і поліпшена система обробки зображення задовольнять будь-які творчі потреби.

Безпрецедентна швидкість обробки завдяки новітнім розробкам

Нова версія 24.2 Мп CMOS-сенсора Exmor R має тилову підсвічування і використовується з останнім процесором зображень BIONZ X і препроцесором LSI (лінійний системний інтегратор). Таким чином швидкість зчитування підвищена в два раза6, а обробки даних - в 1.8 рази.

Більш висока чутливість і швидкість зчитування даних

Повнокадрова 35-міліметрова CMOS-матриця з тилової підсвічуванням, великою кількістю інтегральних схем і високопровідного мідними провідниками краще захоплює світло, швидше передає дані, виводить їх на високій швидкості і в той же час мінімізує шум, щоб передати кожну деталь на фото.

Поліпшення якості зображення на 1.5 стопа

Стандартний діапазон ISO розширений до 100-51200 (до ISO 50-2048007 для фотозйомки), а технології передачі деталей і локального придушення шуму гарантують відмінну якість зображення. Завдяки відмінній продуктивності в середньому і високому діапазоні чутливості можна знімати з високим значенням ISO без шуму і спотворень на зображенні.

Більш точна передача кольору без обробки зображення

Ця камера забезпечує значно кращу і природне перенесення кольорів. Колір шкіри на портретах, блакитне небо на пейзажних знімках і чіткі відтінки на предметної фотографії виглядають дуже реалістично.

5-осьова стабілізація для чіткішої фотографії

Новітня система високоточної стабілізації, яка використовує стабілізатор, датчики гіроскопа і алгоритми, дає можливість зменшувати витримку на 5.0 ступенів і компенсує п'ять типів тремтіння камери при використанні різних об'єктивів.

Вихідний сигнал RAW 14-біт для кращої градації

Процесор обробки зображення BIONZ X і препроцесор LSI (лінійний системний інтегратор) обробляють сигнали як 16-бітові, забезпечуючи більш плавну і природну градацію кольору. Цей процесор також підтримує висновок 14-бітних даних RAW навіть при безшумної і серійної зйомки.

4D FOCUS: найкраща автофокусування

Завдяки покращеній автофокусування за рахунок успадкування та оптимізації характеристик камери α9 модель α7 III здатна виявляти і ефективно відстежувати непередбачувано рухомі об'єкти. Вона ідеально підходить для зйомки динамічних сцен: танців, боксерських поєдинків і диких тварин.

693. Неймовірна кількість точок фазового автофокусування

693 точки фазового автофокусування, що покривають приблизно 93% площі кадру, і 425 точок контрастною автофокусування з високою щільністю покращують фокус.

Подвоєна швидкість автофокусування

Гібридна АФ ​​від Sony спрацьовує в два рази швидше. Вона поєднує в собі фазову АФ у фокальній площині для високої швидкості та ефективності стеження, а також високоточну контрастну АФ, дозволяючи знімати рухомі об'єкти в відмінній якості без розмитості.

Покращене відстеження АФ при зйомці об'єктів, що рухаються

Характеристики АФ, успадковані від моделі α9, лежать в основі більш високої точності при серійній зйомці динамічних сцен. Матриця швидше зчитує дані, дозволяючи відслідковувати навіть складну динаміку і передбачати раптові руху, для запам'ятовування особливих моментів.

Точна автофокусування навіть при яскравості EV-3

Розширені алгоритми АФ підвищують точність автофокусування навіть при низькому рівні яскравості EV-3, дозволяючи отримувати якісні знімки при недостатньому освітленні.

Фазова АФ у фокальній площині на об'єктиві з байонетом А

Фазова АФ у фокальній площині (693 точки) не тільки охоплює широку область і забезпечує швидкий відгук, а й гарантує високоефективне стеження навіть при використанні об'єктива з байонетом A, прикріпленого за допомогою адаптера LA-EA3.

АФ по очах - новий підхід до портретній зйомці

Автофокусування по очах в α7 III можна використовувати з режимом AF-C для швидкого і точного виявлення / відстеження очей. Рухомі об'єкти тепер легко утримувати у фокусі, що дозволяє істотно змінити на краще ваші портретні знімки.

Сенсорне управління фокусуванням

У камері α7 III передбачені сенсорна фокусування і сенсорна панель, які дозволяють легко переміщати точку фокусування в кадрі пальцем, коли включений видошукач.

Функція збільшення фокусуємої області з АФ

При фотографуванні можна використовувати АФ, коли область фокусування збільшена в видошукачі або на моніторі, і збільшувати зображення після АФ. Таким чином можна домогтися точного фокусування на невеликому об'єкті в кадрі.

Характеристики SONY Alpha 7 M3 body black

Тип фотокамери бездзеркальна
Тип процесора Bionz X
Матриця
Тип матриці CMOS
Розмір матриці Full Frame
Світлочутливість (ISO) 100 - 51200
Кількість мегапікселів 24,2 Мп
Максимальний розмір фотографії 6000x4000
Формат файлів RAW
JPEG
Об'єктив
Тип фокусування TTL
Кріплення об'єктива Sony E Mount
Стабілізатор зображення із зсувом матриці
Дисплей
Діагональ дисплея 3 "
Розподільна здатність дисплея 921.6 тис. пікс
Сенсорний екран
Видошукач електронний
Кроп видошукача 0.78 x
Режим Live View
Охоплення кадру 100 %
Зйомка відео
Максимальна роздільна здатність відео 3840x2160
Формати запису файлів AVCHD
H.264
XAVC S
Відео HDR
Зйомка / експозиція
Витримка 30 - 1/8000
Автопортрет
Пам`ять і роз'єми
Типи карт пам'яті SD
SDHC
SDXC
MS DUO
MS DUO PRO
MS PRO-HG Duo
USB-порт
microHDMI
Комунікації Bluetooth
NFC
Роз'єми і порти вихід на навушники
вхід для мікрофона
Спалах
Підключення зовнішнього спалаху
Додатково
Комплектація Акумулятор
Захисна кришка
Кришка видошукача
Адаптер
Ремінь
Кабель micro-USB
Кришка гнізда для аксесуарів
Пило-, волого-, ударозахист
Фізичні
Матеріал корпуса пластик
алюмінієвий сплав
Колір чорний
Габарити (ШхВхТ) 126.9 x 95.6 x 73.7 мм
Вага 650 г