Цифровий фотоапарат Sony Alpha 7CM2 Kit 28-60mm black (ILCE7CM2LB.CEC)

Код товару: 1560285
Є в наявності
128976 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 128976грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по SONY ILCE7CM2LB.CEC
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Alpha 7CM2 Kit 28-60mm black
  • Код виробника: ILCE7CM2LB.CEC
  • Вага: 1.04 кг.
  • Габарити: 22x11x15 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - CMOS Exmor R, стабілізація - оптична, розмір матриці - 35.9 x 23.9 мм, число ефективних пікселів - 33 Мрх, максимальна діафрагма - f/4.0-5.6, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840x2160, тип видошукача - електронний, розмір ЖК-екрану - дисплей 3" сенсорний, тип карток пам'яті - sdxc/sd/sdhc, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, тип живлення - sony np-fz100, Колір - чорний

Опис SONY Alpha 7CM2 Kit 28-60mm black

Для фото, відео та вашої творчості

α7C II – компактна й легка камера з повнокадровою матрицею, на яку чекали професіонали. Її обладнано передовими технологіями для фото- й відеозйомки, тому вона стане незамінним інструментом для відтворення світу саме так, як ви бажаєте.

Повнокадрова CMOS-матриця з 33,0 ефективними мегапікселями

Нова CMOS-матриця Exmor R із 33,0 Мп камери α7C II забезпечує виняткові технічні характеристики і якість фотографій і відео, швидкісне зчитування, діапазон чутливості ISO 100–51 200, низький рівень шуму й точне відтворення кольорів.

Передовий процесор BIONZ XR

Новий процесор BIONZ XR до 8 разів потужніший, ніж попередня модель. Він зменшує затримку та збільшує ефективність обробки фотографій і відео, забезпечуючи природну градацію, реалістичні кольори, низький рівень шуму, високу якість зображення та швидкий відгук у меню.

Завжди точні кольори й експозиція

Завдяки найновішому процесору й удосконаленому алгоритму АЕ камера α7C II здатна розпізнавати ділянки шкіри обличчя й відповідним чином регулювати експозицію під час фото- й відеозйомки. Вона забезпечує стабільне регулювання експозиції навіть у складних умовах зйомки, коли об’єкт у контражурі, у тіні, під прямим сонячним світлом або не дивиться в камеру.

Утілюйте своє бачення з функцією Creative Look

Створюйте настрій із 10 налаштовуваними шаблонами Creative Look і знімайте світ саме так, як забажаєте. Використовуйте шаблони без змін або налаштовуйте 8 параметрів, зокрема контрастність, насиченість і тіні, щоб отримувати готові для публікації фото й відео без потреби в подальшому редагуванні.

Розміри та якість зображень RAW на вибір

Стиснення зображень RAW без втрат дає змогу отримувати файли менших розмірів, не втрачаючи якість зображення, і знімати до 27 кадрів у серії. Доступні три розміри зображення зі стисненням без втрат (S, M, L), які підійдуть для будь-яких цілей, а для зображень JPEG і HEIF передбачено новий параметр якості Light, який створює менше даних.

Удосконалена оптична стабілізація за 5 осями

Фотозйомка без штатива стала ще стабільнішою завдяки високоточній системі стабілізації зображення в камері α7C II, удосконаленим гіроскопам і оптимізованим алгоритмам стабілізації, які ефективно усувають тремтіння камери на 7 ступенів. Сумісні об’єктиви з вбудованою стабілізацією зображення в поєднанні з покращеною синхронізацією камери й об’єктива полегшують кадрування навіть за фокусних відстаней телеоб’єктива, які інакше спричиняють значне розмиття.

Понад 70 об’єктивів E-mount – безмежні творчі можливості

Камера α7C II сумісна із широкою лінійкою оптично вдосконалених об’єктивів E-mount від Sony, зокрема серії G Master, яка поєднує приголомшливу роздільну здатність із вишуканим ефектом боке, і серії G Lens із відмінною якістю зображення та плавним ефектом боке. Ці компактні й легкі об’єктиви забезпечують широкі можливості для фото- й відеозйомки.

Технологія для втілення вашого творчого бачення в життя

Користуйтеся можливостями запису високоякісного відео, хоч би де й коли ви знімали. Камера α7C II пропонує запис відео 4K 60p (50p) , S-Cinetone для кінематографічного вигляду відразу з камери та зйомку Log для гнучкої обробки, і все це – у надзвичайно компактному й легкому корпусі, що підтримує зйомку з карданним підвісом або з дрона.

Зйомка відео 4K з якістю до 60p (50p)

Камера α7C II пропонує запис відео 4K 60p (50p) з повнопіксельним зчитуванням без групування, використовуючи найновіший процесор BIONZ XR і широкий динамічний діапазон для неймовірно плавного зображення рухомих об’єктів. Під час запису відео 4K 30p повнокадрова дискретизація 7K забезпечує якість 4K з вищою чіткістю й деталізацією.

S-Cinetone для кінематографічного вигляду

Колірна гама S-Cinetone, успадкована від визнаних камер Cinema Line, передає природні напівтони, характерні для здорової шкіри, а також точно відтворює м’які кольори та світло.

Удосконалений відеозапис для спрощення обробки

Підтримується запис у внутрішню пам’ять відео з 10-бітною глибиною кольору й колірною субдискретизацією 4:2:2 зі стиснення Long GOP або All-Intra, що забезпечує повнішу й природнішу градацію і більшу свободу редагування.

Запис Log для потужних творчих можливостей

Камера α7C II підтримує гама-криву S-Log3, яка краще відтворює градації від тіней до середнього сірого діапазону (18% сірого) і забезпечує 14-крокове налаштування. Гама-криві S-Gamut3 і S-Gamut3.Cine також підтримуються. Ви можете застосувати власну таблицю значень із гама-кривою Log, щоб попередньо переглядати оброблений відеоматеріал або зручно вести запис з уже застосованою таблицею значень.

Стабілізація в активному режимі підтримує зйомку відео з рук

Активний режим забезпечує покращену стабілізацію зображення під час зйомки з рук. Високоточна система стабілізації зображення з оптимізованим алгоритмом і вдосконалені гіроскопи забезпечують плавну та стабільну відеозйомку. Система стабілізації сумісних об’єктивів працює в тандемі із системою стабілізації в корпусі камери задля найбільшої ефективності, що забезпечує більшу чіткість зйомки на телеоб’єктив без штатива.

Утримуйте фокус із відстеженням у реальному часі

Виберіть об’єкт, і нехай відстеження в реальному часі зробить усе за вас – камера автоматично розпізнає і відстежує об’єкт, утримуючи фокус із високою точністю.

Компенсація "дихання" для стабільного кута огляду

Якщо ввімкнуто компенсацію ефекту "дихання" фокуса, камера α7C II здійснює це за допомогою технології Clear Image Zoom від Sony, що дає змогу знімати відео зі стабільнішим зображенням. Метадані "дихання" можна також використовувати з розширеними функціями компенсації в найновішому ПЗ Catalyst Browse або Prepare Plugin на етапі обробки матеріалів.

Метадані для зручного редагування

Метадані в записаному відеоматеріалі можна використовувати в ПЗ Catalyst Browse, Prepare або Prepare Plugin від Sony, що значно прискорює подальшу обробку. До відео можна легко додавати позначки під час або після запису, щоб швидко знаходити улюблені сцени під час перегляду з камери або редагування в сумісному додатку.

Процесор зі штучним інтелектом для розпізнавання об’єктів

Камеру α7C II обладнано процесором зі штучним інтелектом, який обробляє великі обсяги даних, щоб точно розпізнавати різні об’єкти зйомки.

Визначення пози людини для точного розпізнавання об’єктів

Завдяки інноваційному процесору із ШІ камера α7C II точно розпізнає рухи людей, що значно покращує розпізнавання очей. У технології визначення пози людини використовується модель на основі скелета, яка дає їй змогу точно розпізнавати не лише очі, а й положення тіла та голови, тому вона здатна сфокусуватися навіть на об’єкті, який не дивиться в камеру або обличчя якого частково закрите, і відстежувати його.

Точне розпізнавання більшої кількості об’єктів

Камеру α7C II обладнано потужним процесором зі штучним інтелектом, який розпізнає людей, тварин, птахів, комах, машини, поїзди й літаки. Функція розпізнавання тварин тепер розпізнає очі деяких свійських і малих тварин, а також очі та голови собак, кішок та інших улюбленців. Розпізнавання відбувається, навіть якщо очі заплющені. Крім того, камеру обладнано функцією розпізнавання птахів, що визначає очі різних видів птахів, а також розпізнає їхні голови й тіла.

Надійне відстеження в реальному часі

Камера α7C II значно краще розпізнає об’єкти за допомогою ШІ, що забезпечує вищу надійність відстеження в різноманітних умовах зйомки. Виберіть об’єкт і натисніть кнопку спуску затвора наполовину, щоб камера почала відстеження, а ви могли зосередитися на кадруванні й композиції.

Автопобудова кадру на основі ШІ для відео

За допомогою технології розпізнавання об’єктів на основі ШІ функція автопобудови кадру автоматично обрізає кадр для оптимального вигляду. Навіть коли камеру закріплено на штативі, побудова кадру постійно регулюється, щоб записаний відеоматеріал мав такий вигляд, ніби за об’єктом слідує кінооператор. Точне відстеження можливе, навіть коли камерою керують дистанційно в додатку Creators' App на смартфоні.

АФ із широким охопленням швидше й точніше

У камері α7C II використовується до 759 щільно розташованих точок фазового фокусування, які покривають 94% площі зображення, тож під час фотозйомки об’єкт розпізнається, навіть якщо він займає невелику частину кадру.

Точне АФ за слабкого освітлення EV –4.0

Сучасні алгоритми в камері α7C II забезпечують точне АФ навіть за слабкого освітлення EV –4.0 у режимі AF-S (еквівалент ISO 100, діафрагма F/2,0). Крім того, підтримується пріоритет фокусування для надійного АФ за слабкого освітлення або з малими значеннями діафрагми.

Серійна зйомка до 10 кадр./с з відстеженням для АФ/АЕ

Механічний і електронний затвори камери α7C II забезпечують серійну зйомку до 10 кадр./с або до 8 кадр./с у режимі перегляду в реальному часі, даючи змогу закарбувати найфотогенічніші моменти з рухомими об’єктами.

Електронний видошукач із високою щільністю точок

Електронний OLED-видошукач XGA приблизно на 2,36 мільйона точок зі збільшенням 0,70x забезпечує високу роздільну здатність і контрастність. Щоб досягти плавного зображення у видошукачі й мінімального розмиття під час відстеження та зйомки рухомих об’єктів, можна встановити частоту кадрів High (Висока, 120 кадр./с) – удвічі більшу за стандартну.

Меню з інтуїтивним сенсорним керуванням

Просто проведіть від лівого або правого краю екрана зйомки, щоб відобразити сенсорні піктограми для швидкої зміни режиму зйомки тощо. Тепер для швидкого доступу елементи меню можна додавати в "Моє меню" довгим натисканням. Так легко персоналізувати камеру.

Стабільна рукоятка для зйомки з рук

Камеру α7C II розроблено, щоб ви могли надійно, стабільно та зручно тримати її. Або ви можете прикріпити нову знімну рукоятку (продається окремо) для максимального комфорту й мінімальної втоми під час тривалої зйомки.

Плавне й просте керування

Камеру α7C II обладнано новим кільцевим регулятором Still/Movie/S&Q для швидкого вибору режимів. Його розташовано біля перемикача режимів, за допомогою якого можна легко вибрати режим експозиції та інші ключові параметри для кожного режиму зйомки.

Поворотний монітор для гнучкості кадрування

Поворотний монітор, що відкривається вбік, забезпечує зручність розташування й кадрування під час зйомки з карданним підвісом, без штатива чи під дуже низьким кутом на рівні землі, надаючи широкі творчі можливості.

Захист матриці зображення від пилу

Камеру обладнано системою захисту від пилу – спеціальним захисним покриттям на оптичному фільтрі й механізмі стабілізації зображення. Крім того, функція Shutter When Power Off закриває затвор вимкнутої камери, захищаючи таким чином матрицю від пилу й частинок бруду під час заміни об’єктива.

Корпус із міцного магнієвого сплаву

Камеру α7C II створено для надійної роботи в професійних умовах: верхню, передню та задню кришки виготовлено з легкого й міцного магнієвого сплаву.

Пило- й водостійка конструкція

Важливі кнопки й перемикачі камери α7C II надійно герметизовано, а герметичні шви корпусу забезпечують додатковий захист і високу стійкість до пилу й вологи в складних умовах зйомки поза приміщенням.

Стабільне з’єднання зі смартфоном

Стабільність підключення під час перенесення зображень із камери в додаток Creators' App на смартфоні значно покращено. Перенесення триває у фоновому режимі, навіть якщо на смартфоні вимкнуто екран або запущено інший додаток. Увесь робочий процес (від зйомки до обміну файлами) помітно покращено.

Транслюйте високоякісний контент у реальному часі

Коли α7C II підключено до ПК або смартфона через USB, вона може працювати як вебкамера у форматі 4K (2160p). Широка діафрагма, мала глибина різкості й ефект боке забезпечують вражаючі знімки, а розширені функції АФ, зокрема по очах, чудово підійдуть для онлайн-нарад і прямих трансляцій.

Програма Road to Zero від Sony

Програма Sony Road to Zero 2010 має на меті досягти нульового екологічного сліду, а наш план Green Management 2025 визначає проміжні цілі. Ми вжили заходів, щоб зменшити екологічний слід на кожному етапі циклу експлуатації камери α7C II: від розробки та ланцюга постачання до виготовлення й пакування.

Перероблені матеріали в камерах і цифрових виробах для камер

Довговічний високоякісний матеріал SORPLAS не містить первинних ресурсів і придатний для багаторазової переробки. Ми якнайбільше застосовуємо в камерах SORPLAS разом з іншими переробленими матеріалами, щоб знизити вплив на довкілля та зберегти технічні характеристики й функціональність.

Спеціальні можливості в камерах α

Камери α від Sony обладнано спеціальними можливостями, щоб якомога більше людей могли користуватися нашими технологіями. Наприклад, функція Screen Reader (Зчитування з екрана) озвучує текст екранних меню. Можна регулювати гучність і швидкість читання. А функція Enlarge Screen (Збільшення екрана) дає змогу збільшувати текст у меню в 1,5, 2 або 2,5 раза.

Найменший і найлегший у світі повнокадровий об’єктив зі змінною фокусною відстанню

Об’єктив FE 28-60mm F4-5.6 розкриває весь потенціал повнокадрової матриці. Завдяки винятковій механічній і оптичній конструкції з висувним механізмом і трьома асферичними елементами цей об’єктив найкомпактніший і найлегший (167 г) у світі. Він кріпиться до компактних повнокадрових камер E-mount та ідеально підходить для зйомки повсякденних подій, подорожей і відеоблогів.

Об’єктив зі стандартним збільшенням для повнокадрової камери

Щоб забезпечити оптичні характеристики й роздільну здатність повного кадру по всій площині зображення, об’єктив FE 28-60mm F4-5.6 обладнано трьома асферичними елементами. Їх точна форма усуває різноманітні спотворення й аберації зображення.

Ідеальна фокусна відстань і можливості зйомки великим планом

Знімайте повсякденні об’єкти за допомогою гнучкого діапазону фокусування. Завдяки мінімальній фокусній відстані всього 0,3 м (телеоб’єктив: 0,45 м) ви можете робити чудові знімки їжі й квітів великим планом. А завдяки компактному дизайну зручно знімати як настільні фотографії, так і повнокадрові відеоблоги.

Лінійний привод для надшвидкого автофокусування найновіших повнокадрових камер

Лінійний привод Sony забезпечує швидке й точне фокусування, а також безшумну роботу під час відео- й фотозйомки. Знімайте навіть об’єкти, що швидко рухаються, за допомогою функцій відстеження й автофокусування на очах у реальному часі в найновіших повнокадрових камерах α.

Пило- й водостійка конструкція

Завдяки захисту від пилу та вологи цю компактну й легку конструкцію можна використовувати в різних умовах зйомки.

7-пелюсткова кругла діафрагма

Завдяки своїй конструкції 7-пелюсткова діафрагма зберігає майже круглу форму, що дає змогу досягти плавного, природнішого дефокусування зображень, зокрема художнього розмиття чи ефекту боке, а також більшого контролю над глибиною різкості.

Характеристики SONY Alpha 7CM2 Kit 28-60mm black

Тип фотокамер Системні
Лінійка Alpha A
Тип матриці CMOS Exmor R
Стабілізація оптична
Розмір матриці 35.9 x 23.9 мм
Загальна кількість пікселів 34.1 Мрх
Число ефективних пікселів 33 Мрх
Процесор обробки зображення BIONZ XR
Тип кольорового фільтра основні кольори
Комплектація фотоапарата з об'єктивом (Kit)
Підтримка змінних об'єктивів так
Байонет Sony E-mount
Об'єктиви в комплекті SONY FE 28-60 mm f/4.0-5.6
Сумісність з об'єктивами Sony FE
Мінімальна фокусна відстань 28 мм
Максимальна фокусна відстань 60 мм
Максимальна діафрагма f/4.0-5.6
Тип автофокусу авто
Система/точки фокусування 759 точок
Підсвічування автофокусу так
Ручне фокусування так
Режими автофокусування точкова
Вибір точки автофокусування Ручной
Витримка 1/4000 - 30 с
Еквівалентна чутливість ISO 100 – 51200
Серійна зйомка так
Максимальний розмір фотографії 7008 х 4672
Формат запису знімків RAW
Макс. роздільна здатність запису відео 3840x2160
Відео зі звуком є
Тип видошукача електронний
Поле зору 100 %
Розмір ЖК-екрану дисплей 3" сенсорний
Сенсорний екран так
Поворотний екран так
Функції перегляду показ слайдів
Спалах башмак
Можливість підключення зовнішнього спалаху так
Тип карток пам'яті sdxc/sd/sdhc
Бездротовий зв'язок Wi-Fi
Інтерфейси вхід для мікрофона
Штативне гніздо стандартне
Тип живлення sony np-fz100
Ресурс акумуляторної батареї 560 кадрів
Фізичні розміри (д/в/г) 124 х 71.1 х 63.4 мм
Колір чорний
Матеріал корпусу пластик