Спалах Canon Speedlite EL-100 (3249C003)

Код товару: 1354318
Немає в наявності
  • Інформація по Canon 3249C003
  • Виробник: Canon
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Speedlite EL-100
  • Код виробника: 3249C003
  • Вага: 0.29 кг.
  • Габарити: 15x6x8 см.
  • Короткий опис:

    Canon, AA

Опис Canon Speedlite EL-100

SPEEDLITE EL-100

Простий спосіб додати світло до вашої фотографії завдяки поворотній головці для роботи за різного освітлення та отримання природних кольорів навіть під час зйомки у приміщенні.

Тепер робити фотографії зі спалахом дуже легко

Природні кольори на ваших фото, навіть під час зйомки у приміщенні, тепер це можливо за допомогою рухомого спалаху, який ураховую відбиття світла від стін та стелі, до того ж ним можна керувати відділено за допомогою камери Speedlite EL-100. Легкий автоматичний режим піклується про технічні нюанси, тому ви можете почати роботу зі спалахом, щоб покращити фотографії подій, друзів та сім’ї.

Зйомка зі спалахом стало легкою як ніколи

Додати світло під час зйомки у приміщенні та на відкритому повітрі легко, як ніколи, разом із Speedlite EL-100 — цей спалах яскравіше за вбудований, та моє зручний циферблат, за допомогою якого можна вибрати режим освітлення, та встановити інші налаштування. Горизонтальна та вертикальна відбивна здатність дає яскравіші, але приємні результати у приміщенні, і дозволяє творчо освітлити сцену.

Свобода творчості

Коли ви будете готові привернути увагу освітленням, Speedlite EL-100 здатен дати саме те, що вам потрібно. Стробоскопічний спалах підійде для захоплення швидких подій, а вміле керування другою шторкою дозволить передати відчуття швидкості — обидва прийоми необхідні для захоплення рухомих предметів.

Компактний та потужній

Живлення забезпечують батареї AA, а вага всього 190 г, Speedlite EL-100 — компактний і достатньо легкий, щоб брати його на сімейні урочистості і отримувати чудові результати. Із ведучим числом 26 та за допомогою головки масштабування, його можна налаштувати до будь-яких умов.

Скористайтесь бездротовим зв’язком для управління спалахом

Для отримання ефектних тривимірних освітлювальних ефектів використовуйте Speedlite EL-100 як оптичний бездротовий відправник сигналу, щоб активувати віддалені спалахи з різних розташувань або використовувати його з камери як оптичний приймач, керований із сумісних EOS камер.