Хлібопіч First FA-5152-2

Код товару: 1077898
Немає в наявності
  • Інформація по First FA-5152-2
  • Виробник: First
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: FA-5152-2
  • Вага: 7.1 кг.
  • Короткий опис:

    Хлібопіч First FA-5152-2

Опис Хлібопіч First FA-5152-2

Ніщо не викликає апетит так, як запах свіжого, хрусткого, рум'яного хліба. Для того щоб Ви могли дозволити собі свіжоспечений хліб в будь-який момент, необхідна хлібопічка First FA-5152-2.

Максимальна місткість форми - 1250 г, котрого більш ніж достатньо, щоб спекти хліб для всієї родини. Потужність хлібопічки: 850 Вт, але нехай Вас це не лякає, вона споживає не так багато електроенергії. Форма має антипригарне покриття - тефлон, яке легко піддається очищенню. Також, воно підходить для миття в посудомийній машині. За допомогою оглядового вікна Ви зможете поспостерігати за процесом випікання. Дисплей, розташований на панелі приладів, інформує про програму випічки, режимі роботи на даний момент і часу до закінчення.

Хлібопічка має 12 програм випічки і приготування. Завдяки ним, Ви можете випікати різні типи хліба. Так, в "основному" режимі готується звичайний пшеничний хліб. Він випікається з вищих сортів борошна, що містять спеціальну речовину - глютен, яке допомагає хлібу піднятися. Випічка хліба з борошна грубого помелу, важлива для людей дотримуються спеціальної дієти. Також є програма, за допомогою якої Ви зможете спекти французький хліб, іншими словами, "французьку булку", з хрусткою скоринкою і повітряної структурою.

Щоб приготувати оладки, пиріжки, пельмені, круасани або піцу, Ви замішуєте тісто вручну, що забирає багато часу і сил. Хлібопічка First FA-5152-2 зробить це за Вас, поки Ви будете зайняті приготуванням начинок.

Ще однією здатністю хлібопічки, є приготування джему. Вам потрібно засипати ягоди або дрібно нарізані фрукти, додати цукор, і через короткий час Ви отримаєте відмінний, натуральний джем без консервантів.

Хлібопічка має цілу низку зручних, корисних функцій. Її корпус зроблений з чорного пластику, який добре впишеться в інтер'єр Вашої кухні.

Характеристики Хлібопіч First FA-5152-2

Смотровое окно есть
Весы нет
Две формы выпекания да
Вес 7 кг
Размеры 250 х 270 х 430 мм
Ржаной хлеб есть
Бородинский хлеб есть
Хлеб без клейковины есть
Йогурт нет
Другие программы -
Бездрожжевое тесто нет
Дрожжевое тесто есть
Пицца есть
Выбор цвета корочки есть
Выбор размера выпечки есть
Поддержка температуры нет
Программирование нет
Потребляемая мощность 850 Вт
Дисплей есть
Тип управления кнопочное
Таймер/Отсрочка старта есть
Максимальный вес выпечки 1250 г
Форма выпечки прямоугольная
Диспенсер нет
Количество программ выпечки 12
Пшеничный хлеб есть
Диетический хлеб есть
Французский хлеб есть
Быстрая выпечка есть
Варенье есть
Материал корпуса пластик
Цвет корпуса черный