Холодильник Bosch KGN36VL326

Код товару: 1001073
Є в наявності
24444 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 24444грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по BOSCH KGN36VL326
  • Виробник: BOSCH
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: KGN36VL326
  • Вага: 76.2 кг.
  • Габарити: 197x76x67 см.
  • Короткий опис:

    окремостоячий (соло), двокамерний, Загальний об'єм холодильника - 324 л, Система розморожування No Frost (Frost Free) - холодильне + морозильне відділення, A++, поршневий, Корисний об'єм холодильної камери - 237 л, Полки холодильної камери - 4 шт, Корисний об'єм морозильної камери - 87 л, Кількість секцій в морозильній камері - 3 шт., 39 дБ, 186 см, 60 см, 66 см, 70 кг, Колір - сріблястий

Опис BOSCH KGN36VL326

Холодильник Bosch KGN36VL326, Silver, двокамерний, загальний об'єм 324L, корисний об'єм 237L/87L, A++, 186x60x66 см


ЗРУЧНА СИСТЕМА, ЯКА ПОДБАЄ ПРО СВІЖІСТЬ ПРОДУКТІВТехнологія VitaFresh зберігає овочі та фрукти в бездоганних умовах. VitaFresh підтримує оптимальний рівень вологості, завдяки чому фрукти й овочі залишаються свіжими значно довше і радують вас щодня.
КУДИ ПОСТАВИТИ ХОЛОДИЛЬНИК? ВИРІШУЄШ ТІЛЬКИ ТИТепер холодильник поміститься будь-де. Холодильники із морозильною камерою Perfect Fit встановлюються окремо, тож ти можеш розмістити прилад, керуючись лише власними вподобаннями. Крім того, холодильник можна розташувати прямо впритул до стін і меблів, а його ширина відповідає розмірам ніші.
УСІ ПРОДУКТИ НА ВИДНОТІЕнергозберігальне LED-освітлення допоможе роздивитися продукти навіть у дальніх кутах холодильника. Довговічні енергоощадні світлодіоди рівномірно освітлюватимуть вміст холодильника без відблисків. Хай усі продукти будуть на видноті.
ЛЕГКИЙ ДОСТУП ДО ВСІХ ПРОДУКТІВЯкщо холодильник заповнений продуктами, дістатися потрібного буває важко. Із полицею EasyAccess проблема зникає: просто висунь полицю та візьми продукт. Крім того, полиця зроблена із більш безпечного скла, яке не розбивається на осколки.
ДВА НЕЗАЛЕЖНИХ КОНТУРИ ДЛЯ БІЛЬШ ШВИДКОГО ОХОЛОДЖЕННЯУ холодильниках з незалежними контурами охолодження, управління температурою у морозильній та холодильній камері здійснюється окремо для більш швидкого охолодження. Просте у використанні електронне управління дозволяє індивідуально регулювати температуру.
НЕ ДОЗВОЛЯЄ ТЕПЛОМУ ПОВІТРЮ ПОТРАПИТИ ВСЕРЕДИНУ!При відкритті холодильника всередину потрапляє тепле повітря, яке може стати причиною псування продуктів. Активація функції SuperCooling швидко знижує температуру в холодильнику, щоб ізолювати продукти всередині. Вона також гарантує, що нові продукти будуть охолоджені швидше. Температура знижується мінімум на 2°C. Щоб уникнути зайвого споживання енергії, функція автоматично вимикається приблизно через 6 годин. Це актуально зробити перед виходом в магазин.
FRESHSENSE: КЛІМАТ КОНТРОЛЬ ВАШОГО ХОЛОДИЛЬНИКАПостійна температура в камері холодильника - вирішальний фактор у досягненні тривалого терміну зберігання продуктів. Датчики FreshSense постійно контролюють і підтримують температуру в холодильному і морозильному відділеннях. Таким чином продукти будуть перебувати в ідеальному стані, коли Ви захочете їх приготувати.
РІВНОМІРНЕ ОХОЛОДЖЕННЯ ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОЇ СВІЖОСТІЧерез нерівномірне охолодження продукти можуть втрачати свій смак і свіжість. Система MultiAirflow з вентиляцією розподіляє холодне повітря у холодильному та морозильному відділеннях рівномірно, мінімізуючи коливання температури та зменшуючи час охолодження. У результаті продукти довше залишаються свіжими, де б вони не зберігалися.
ЗАХИСТ ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ ВІД РОЗМОРОЖУВАННЯДодавання нових продуктів до морозильної камери підвищує внутрішню температуру, що може призвести до розморожування та втрати аромату заморожених інгредієнтів. Функція SuperFreezing забезпечує швидке заморожування нових продуктів та запобігає розморожуванню іншого вмісту всередині морозильної камери. Прилади з функцією автоматичного заморожування повертаються до нормальної роботи після досягнення необхідної температури, щоб не витрачати зайвої енергії. В результаті, заморожені продукти зберігають смак, навіть коли додається новий продукт.
ПОПЕРЕДЖУВАЛЬНИЙ СИГНАЛПопереджувальний сигнал зі звуком чи світлом, коли дверцята не зачинені або виникає інша помилка.
ОСОБЛИВОСТІ:Правостороннє навішування дверцят з можливістю перенавішуванняПередні ніжки регулюються за висотою/ролики позаду приладуІнтегровані вертикальні ручки дверцятТехнологія NoFrostРоздільне електронне регулювання температури у холодильній та морозильній камерахАкустичний сигнал та електронний індикатор відчинених дверцятСистема попередження про несправності та критичне підвищення температури за допомогою акустичного сигналу та візуальної індикаціїСигнальна функція морозильної камериКлімат-клас: SN-TРівень шуму: 39 дБЗона свіжості з температурою близькою до 0° C та загальним об'ємом 24 лХолодильна камера:Кількість поличок з загартованого скла - 4 (з яких 2 переставляються за висотою), 2 x полиці easyAccess, висувніКількість дверних поличок: 1 глибока та 2 стандартніМорозильна камера:Здатність заморожування за 24 год.: 14 кгУтримання низької температури у випадку відключення електропостачання впродовж 16 годин3 прозорі висувні бокси для заморожуванняКалендар заморожуванняКількість лотків для кубиків льоду: 1 шт.

Характеристики BOSCH KGN36VL326

Потужність заморозки (за 24 г) 14 кг
Спосіб установки окремостоячий (соло)
Тип холодильника двокамерний
Загальний об'єм холодильника 324 л
Дисплей відсутній
Тип управління електронне
Річний витрата електроенергії 260 кВт/рік
Кліматичний клас Т
Тип компресора поршневий
Кількість компресорів 1
Холодоагент R600a
Корисний об'єм холодильної камери 237 л
Полки холодильної камери 4 шт
Дверні корзини 3 шт.
Полиця для пляшок в дверях
Контейнер для овочів 1 шт.
Система розморожування холодильної камери No Frost
Корисний об'єм морозильної камери 87 л
Кількість секцій в морозильній камері 3 шт.
Автономне збереження холоду в морозильній камері 16 г
Система розморожування морозильної камери No Frost
Функція перенавішування дверей так
Додаткові функції сигналізація відкритих дверей
Також шукають з морозильною камерою
Вага 70 кг
Система розморожування No Frost холодильне + морозильне відділення
Клас енергоспоживання A++
Розташування морозильної камери нижнє
Особливості швидке заморожування
Колір сріблястий
Рівень шуму 39 дБ
Висота 186 см
Ширина 60 см
Глибина 66 см