Холодильник WHIRLPOOL W7X 82O W

Код товару: 1369418
Є в наявності
23616 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 23616грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Whirlpool W7X 82O W
  • Виробник: Whirlpool
  • Країна-виробник: Польща
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: W7X 82O W
  • Вага: 76 кг.
  • Короткий опис:

    Холодильник Whirlpool W7X82OWОБЪЕМ 310 - 340 ЛИТРОВУ вас будет достаточно места. Эта модель холодильника Whirlpool с нижней морозильной камерой обеспечит Вам необходимое пространство для комфортного хранения пищи и напитков.ТЕХНОЛОГИЯ 6TH SENSEЭкономия электроэнергии до 30%. Технология 6TH SENSE контролирует температуру и автоматически снижает ее только в тех случаях, когда это действительно необходимо. Экономно и экологично.

Опис Холодильник WHIRLPOOL W7X 82O W

ОБ’ЄМ 310 - 340 ЛІТРІВВам не бракуватиме місця. Ця модель холодильника Whirlpool з нижньою морозильною камерою забезпечить Вам необхідний простір для комфортного зберігання їжі та напоїв.
ТЕХНОЛОГІЯ 6TH SENSEЗаощадження електроенергії до 30%. Технологія 6TH SENSE контролює температуру та автоматично знижує її лише у випадках, коли це дійсно необхідно. Економно та екологічно.
КЕРУВАННЯ ПРОСТОРОМВам не бракуватиме місця. Інноваційна конструкція цього холодильника Whirlpool з нижньою морозильною камерою забезпечить необхідний простір для простого та комфортного зберігання продуктів.
ПОЛИЦЯ-БАЛКОН ДЛЯ ПЛЯШОКБезпечне зберігання. Ця модель холодильника Whirlpool з нижньою морозильною камерою забезпечить ідеальне зберігання пляшок завдяки спеціальній полиці-балкон.
ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯНадшвидке відновлення температури. Інноваційна технологія енергозбереження (EnergySaving) забезпечує надзвичайно швидке відновлення температури, таким чином забезпечуючи низький рівень енергоспоживання та довготривалу свіжість продуктів.
СКЛЯНІ ПОЛИЦІТяга до краси у кожній деталі. Ця модель холодильника Whirlpool має скляні полиці, які поєднують у собі красу та функціональність, та дарують виключно приємне та зручне використання.
ПЕРЕНАВІШУВАНІ ДВЕРЦЯТАПеренавішувані дверцята забезпечать прилаштування приладу незалежно від типу приміщення та меблів.
СИГНАЛ ТЕМПЕРАТУРАСтворений для Вашого спокою. Сигнал Температура попередить Вас, якщо температура у холодильнику підніметься до критичної позначки, допомагаючи Вам таким чином вберегти Ваші продукти.
КЛАС ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ А++Надзвичайна енергоефективність Вашого приладу. Холодильник Whirlpool з нижньою морозильною камерою з класом енергоефективності А++ забезпечить якісні результати у поєднанні з низьким рівнем енергоспоживання.
СИСТЕМА NOFROSTРозморозка більше не потрібна. Система Total NoFrost знижує рівень вологості у морозильній камері, запобігаючи утворенню інею.
ВІДДІЛЕННЯ СВІЖОСТІ FRESH BOX+ ЗІ СЛАЙДЕРОМ ВОЛОГОСТІФрукти та овочі залишаться свіжими до 15 днів*.Ящик зі слайдером вологості, який дозволить Вам підтримувати первозданну свіжість фруктів та овочів до 15 днів* .* Дані отримані під час внутрішніх тестів шляхом вимірювання втрати вологи та візуальної якості фруктів та овочів.
TOTAL NOFROSFБільше ніякої розморозки. Жодних льодяних крапель у холодильнику.
ЕЛЕКТРОННЕ КЕРУВАННЯКерування без зайвих зусиль. Ця модель морозильної камери Whirlpool оснащена електронним інтерфейсом користувача та гарантує точність параметрів, ідеальні результати та контроль температури.
LED ОСВІТЛЕННЯІдеальне освітлення. Енергоефективне LED освітлення рівномірно розподіляється по всій холодильній камері, допомагаючи Вам легко та швидко знайти все, що Вам необхідно.
ФУНКЦІЯ FAST FREEZINGШвидка заморозка. Функція Fast Freezing використовує температуру на 10°C нижче, ніж мінімальна допустима у налаштуваннях, таким чином продукти заморожуються швидко і зберігають свою харчову цінність.
FRESH BOX 0°CНасолоджуйтеся неповторним смаком делікатесів і свіжої риби завдяки спеціальному ящику Fresh Box 0°C. Fresh Box 0°C підтримує постійну температуру 0°C, яка бездоганно зберігає смак, текстуру та поживні властивості продуктів, щоб ви могли насолоджуватися свіжою і здоровою їжею.
ОСОБЛИВОСТІ:Холодильник з нижньою морозильною камероюШвидкість заморозки (кг./24 год.): 10Електронне керуванняСистема охолодження Frost-free холодильної камери та морозильної камериКількість ящиків у морозильній камері: 2 шт.Передні регульовані ніжкиКількість регульованих полиць у холодильній камері: 2 шт.Кількість полиць у холодильній камері: 3 шт.Цифровий термометр у морозильній камері Звуковий та світловий сигнал про несправність Довжина шнура живлення (см): 245Річне споживання електроенергії (кВт./рік): 253Час підвищення температури у морозильному відділенні від -18 до -9 у випадку знеструмлення (год.): 17Зберігання температури у випадку знеструмлення (год.): 17Функція швидкої заморозкиРівень шуму (дБ): 40

Характеристики Холодильник WHIRLPOOL W7X 82O W

Основні характеристики [Холодильники]
Автономне збереження холоду 17 годин 17 годин
Вага 70 кг 70 кг
Вид окремостоячий окремостоячий
Висота від 180 до 199 см від 180 до 199 см
Габарити (ВxШxГ) 191.2x59.6x67.8 см 191.2x59.6x67.8 см
Глибина від 61 до 70 см від 61 до 70 см
Дисплей є є
Загальний об'єм від 300 до 399 л від 300 до 399 л
Загальний об'єм холодильника 335 л 335 л
Кількість компресорів 1 1
Керування електронне електронне
Клас енергоспоживання A++ A++
Колір White White
Корисний об'єм морозильної камери 104 л 104 л
Корисний об'єм холодильної камери 231 л 231 л
Матеріал полиць холодильної камери загартоване скло загартоване скло
Можливість перевішування дверей є є
Потужність заморожування 10 кг/добу 10 кг/добу
Рівень шуму 40 дБ 40 дБ
Річна витрата електроенергії 253 кВт 253 кВт
Розморожування морозильної камери No Frost No Frost
Розташування морозильної камери нижнє нижнє
Система охолодження No Frost No Frost
Система розморожування No Frost No Frost
Тип двокамерний двокамерний
Тип компресора інверторний інверторний
Тип ручок приховані приховані
Швидке заморожування є є
Швидке охолодження є є
Ширина від 51 до 60 см від 51 до 60 см