Очисник повітря Cooper&Hunter CH-P55W5I

Код товару: 1095116
Під замовлення
13066 Грн
  • Інформація по Cooper&Hunter CH-P55W5I
  • Виробник: Cooper&Hunter
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: CH-P55W5I
  • Вага: 9 кг.
  • Габарити: 80x40x37 см.
  • Короткий опис:

    HEPA фільтр, вугільний фільтр, іонний (електростатичний), фільтр попереднього очищення, іонізація, для будинку, підлоговий, 35 м², 35 Вт, сенсорний, 550 мл/г, 30 Дб, білий

Опис Cooper&Hunter CH-P55W5I

Дизайн приладу з прозорою круговою верхньою панеллю не лише виглядає футуристично, але й абсолютно безпечний для використання в приміщенні з дітьми. Очищувач не має гострих кутів, а також прилад автоматично вимкнеться якщо зняти захисні вентиляційні решітки. Крім того, затиснувши одночасно кнопки «SPEED» і «MODE» блокується панель управління, що гарантує збереження Ваших персональних налаштувань.

Дана серія очищувача відрізняється великою продуктивністю – 550 м3/год, завдяки сучасній системі очищення «Dual Max». Два повнорозмірних, п"яти шарових фільтри, встановлені з двох сторін, таким чином очищувач затягує забруднене повітря одночасно з обох сторін через два окремих комбіновані фільтри.

Багатоступенева система очищення представлена у вигляді фільтра сіточки, двох п"ятишарових комбінованих фільтрів і сучасним CH-Ion фільтром, який включається в режимі «Turbo».
Крім того, очищувач оснащений індикаторами «життя» фільтрів. Ви завжди будете знати коли необхідно почистити фільтр-сіточки або замінити комбіновані фільтри. А так же завдяки прозорому віконцю, стан фільтрів можна побачити не розбираючи прилад.
Заміна фільтрів не складе особливих труднощів завдяки магнітним кріпленням вентиляційних решіток.

Оскільки Тянь-Шань оснащений двома датчиками Ви завжди будете знати поточний стан повітря в приміщенні:
1) Датчик масової концентрації PM2.5 - є ключовим параметром для оцінки якості повітря і його загрози для здоров"я людини. Показники цього датчика є змога виводити на дисплей навіть при вимкненому очищувачі, натиснувши на кнопку «PM2.5» на сенсорній панелі управління. Яскравість ж самого дисплея можна регулювати кнопкою «Light».
Якщо концентрація забруднюючих частинок в приміщенні буде висока - це «розсердить» очищувач і він буде світиться червоним, це дозволить вам вчасно вжити заходів з вибору потрібної інтенсивності очищення, але ми рекомендуємо використовувати очищувач в автоматичному режимі, що б очищувач спираючись на показники датчиків сам вибирав потрібну швидкість вентилятора.
2) Аналізатор змішаного газу, VOC - Даний датчик дає оцінку ступеня насиченості повітря в приміщенні забруднюючими газами, такими як: сигаретний дим, випаровування розчинників, виділення частин будівель, меблів і засобів для чищення, пари аліфатичних спиртів, автомобільні вихлопні гази, ароматичні вуглеводні, галогеноводороди, складні ефіри, альдегіди і кетони, випаровування скипидару, лакофарбові матеріали, клеючі і герметизуючі речовини, дим від горіння деревини, паперу, пластмас і т.п.

Свідчення цього датчика так само візуалізуються на дисплеї різними кольорами:
- Чисте повітря "Clean» (синій)
- Повітря задовільної якості «Fair» (помаранчевий)
- Брудне повітря «Poor» (червоний)

Характеристики Cooper&Hunter CH-P55W5I

Основні
Тип Очищувач повітря
Площа приміщення 35 кв.м / 70 кв.м
Oснащення Дисплей
Таймер
Функції
Oчищення
Іонізація
Додатково Блокування панелі керування
Індикатор якості повітря
Мобільне переміщення (коліщатка)
Режим “Sleep”
Система фільтрації
Антибактеріальний захист
НЕРА фільтр
Вугільний фільтр
Фізичні
Потужність 35 Вт
Рівень шуму 30 дБ / 56 дБ
Вага 9.9 кг
Колір білий