Кавомашина Nivona NICR795

Код товару: 1278697
Немає в наявності
  • Інформація по Nivona NICR795
  • Виробник: Nivona
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: NICR795
  • Вага: 9.773 кг.
  • Габарити: 54x39x30 см.
  • Короткий опис:

    тип управління - сенсорне, тип кави для використання - зерновий, мелений, потужність - 1500 Вт, стоять окремо, сірий, Країна-виробник - Швейцарія

Опис Nivona NICR795

Домашній бариста
Кавоварка Nivona CafeRomatica NICR 795 від відомого виробника стане вашим персональним бариста. Приготувати безліч варіантів кави тепер набагато простіше. І ви гарантовано отримуєте стабільний результат, який не залежить від погоди, настрою і кількості вашого вільного часу.

Стиль
Дизайн кавомашини Nivona CafeRomatica NICR 795 розроблений з прицілом на сучасні інтер'єри. Порівняно компактний корпус, який випускається в декількох варіантах оформлення лицьової панелі, не займе багато місця на кухні. При цьому стильна панель управління і якісні матеріали чітко асоціюються з дорогою і якісною технікою.

Музика смаку
За допомогою кавомашини Nivona CafeRomatica NICR 795 ви можете отримати той смак кави, який ви захочете. Крім непоганої бази готових рецептів, у вас є можливість налаштування власних варіантів рецептів. При цьому він зберігається в пам'яті кавомашини, щоб наступного разу вам не довелося налаштовувати параметри.

Неймовірний смак
Чим ще запам'ятається вам кавоварка Nivona CafeRomatica NICR 795, так це унікальним смаком капучино. Цей напій настільки ароматний, що вам захочеться неодмінно повторити його ще і ще!

Додаткові особливості
Кавоварка Nivona CafeRomatica NICR 795 може готувати дві чашки кави одночасно, щоб ви могли насолодитися смаком разом. Діапазон регулювання міцності і обсягу напою досить широкий, щоб ви могли на свій розсуд отримати те, що вам необхідно на даний момент часу. Також є можливість подачі гарячої води для заварювання чаю.

Характеристики Nivona NICR795

Сфера використання для дому (побутові)
Тип управління сенсорне
Тип кави для використання мелений
Приготування капучино автоматичне
Приготування еспресо так
Резервуар для води 2,2 л
Ємність контейнера для зерен 250 г
Ємність для засипання меленої кави так
Матеріал корпусу пластик
Програмовані напої латте макіато
Кількість роздавальних груп 2
Ємність для молока так
Спосіб розміщення стоять окремо
Габарити 24 х 34 х 46 см
Потужність 1500 Вт
Тиск 15 бар
Функції регулювання температури кави
Особливості регульована висота дозатора / підставки
Комплектація таблетки для очищення
Колір сірий
Вага 11 кг
Країна-виробник Швейцарія