Кондиціонер Mitsubishi MSZLN35VG2WMUZLN35VG

Код товару: 1530271
Під замовлення
88670 Грн
  • Інформація по Mitsubishi MSZLN35VG2WMUZLN35VG
  • Виробник: Mitsubishi
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MSZLN35VG2WMUZLN35VG
  • Короткий опис:

    кондиціонер, спліт-система, маркування - 12, площа приміщення - 35 м², настінний, адаптація до від'ємної температури - -15 C, WI-FI, пульт, Потужність в режимі охолодження - 3.5 кВт, Потужність в режимі обігріву - 4 кВт, інверторний, R32, дисплей - так, рівень шуму, внутрішній блок - 43 дБ, габарити внутрішнього блоку - 89 х 30.7 х 23.3 см, білий

Опис Mitsubishi MSZLN35VG2WMUZLN35VG

Cучасна спліт-система серії «Преміум Інвертор», що використовує у своїй роботі інверторну технологію, що забезпечує низький рівень звукового тиску при її роботі (від 19 дБ) сезонної енергетичної ефективності (A++ в режимі охолодження та обігріву). Вона відрізняється високим рівнем якості, властивим для продукції Mitsubishi Electric та стильним внутрішнім блоком натурального білого кольору з інноваційним покриттям, що захищає від забруднень.
Система розрахована обслуговування площі до 35 кв.м. при продуктивності 3,5 та 4 кВт у режимах охолодження та обігріву відповідно.
Внутрішній вузол MSZ-LN35VG2W оснащений Wi-Fi інтерфейсом, що дозволяє керувати ним як безпосередньо через смартфон (при цьому, на відміну від стандартного пульта управління, функціональні можливості зростають), так і віддалено через хмарний сервіс MELCloud (для контролю віддалених об'єктів).
Також блок оснащений датчиком-тепловізором "3D I-SEE" - на підставі його тривимірних температурних даних контролюються режими енергозбереження та автоматичного відхилення або наведення повітряного потоку.
Режим "I save" дозволить зберегти набір як для режиму охолодження ("ECONO COOL"), так і для режиму обігріву. Це зручно для швидкого перемикання кондиціонера в економний режим роботи або для переходу до налаштувань, які ви найчастіше використовуєте. Крім того, режим I save може використовуватися для чергового опалення, т.к. мінімальна задається температура в цьому режимі становить +10 ⁰C.
Що стосується очищення повітря - внутрішній блок оснащений системою очищення "Plasma Quad Plus" (яка ефективно справляється з бактеріями, вірусами, алергенами, пилом, дрібнодисперсними частинками PM2.5) і дезодоруючим фільтром, що видаляє неприємні запахи.
У зовнішньому блоці MUZ-LN35VG2 використовуються плоскі ребра теплообмінника з антикорозійним покриттям Blue Fin, DC-двигун та вентилятор з лопатями специфічної форми – крила кажана, що знижує турбулентність, підвищуючи енергоефективність та зменшуючи рівень шуму.
Система здатна ефективно обігрівати приміщення за вуличної температури до -15 ⁰C без істотного зниження продуктивності. При встановленні в піддон зовнішнього блоку електричного нагрівача цю температурну межу можна знизити до -20 ⁰C.

Характеристики Mitsubishi MSZLN35VG2WMUZLN35VG

Тип кондиціонер
Конструкція спліт-система
Маркування 12
Площа приміщення 35 м²
Монтаж внутрішнього блоку настінний
Режими роботи охолодження
Функціональні особливості фільтрація повітря
Адаптація до від'ємної температури -15 C
Управління пульт
Потужність в режимі охолодження 3.5 кВт
Потужність в режимі обігріву 4 кВт
Охолодження 12000 БТЕ/г
Споживана потужність при охолодженні 0.82 кВт
Споживана потужність при обігріві 0.80 кВт
Енергоефективність EER 9.5 (SEER)
Енергоефективність COP 5.1 (SCOP)
Тип компресора інверторний
Тип фреону R32
Дисплей так
Рівень шуму, внутрішній блок 43 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок 49 дБ
Габарити внутрішнього блоку 89 х 30.7 х 23.3 см
Габарити зовнішнього блоку 80 х 50 х 33 см
Вага внутрішнього блоку 15.5 кг
Вага зовнішнього блоку 35 кг
Колір білий
Також шукають потужні