Кулер до корпусу Ekwb EK-Loop Fan FPT 120 D-RGB - Black (3831109897546)

Код товару: 1431173
Є в наявності
1191 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 1191грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по EKWB 3831109897546
  • Виробник: EKWB
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: EK-Loop Fan FPT 120 D-RGB - Black
  • Код виробника: 3831109897546
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 16x13x2 см.
  • Короткий опис:

    Кількість вентиляторів - 1, діаметр вентиляторів - 120 мм, тип підшипника - FDB Bearing (гідродинамічний), 2300RPM, тип роз'єму підключення - 4-pin, Підсвічування - різнокольорова, рівень шуму - 36 дБ

Опис EKWB EK-Loop Fan FPT 120 D-RGB - Black

EK-Loop Fan FPT 120 D-RGB - це 120-мм вентилятор високого статичного тиску для охолодження комп'ютерів, розроблений і виготовлений в першу чергу для високопродуктивних систем рідинного охолодження. Вентилятори серії FPT мають на меті повністю замінити вентилятори EK-Vardar, оскільки вони покращують багато аспектів, зберігаючи при цьому відмінну продуктивність радіатора. Ці вентилятори мають оптимізоване та збалансоване співвідношення продуктивності та шуму в широкому робочому діапазоні. Вентилятори FPT мають суцільнолиту конструкцію, яка не дозволяє повітрю виходити за межі рами, і таким чином досягається загальний кращий статичний тиск. Новий вентилятор дозволяє з'єднувати кабелі в послідовний ланцюжок, що в кінцевому підсумку зменшує кількість кабелів і полегшує прокладання кабелів через екосистему EK-OmniLink, засновану на 8-контактному роз'ємі Micro-fit. Усі сигнальні та силові кабелі для ШІМ і D-RGB прокладені по одному кабелю і роз'єму, який потім використовує один кабель для підключення до джерела.

FPT - рама вентилятора з технологією повного тиску

Технологія повного тиску (FPT) - це суцільнолита конструкція, яка контактує з радіатором, повністю його герметизуючи і, таким чином, запобігає витоку повітря і втраті статичного тиску. Гумові куточки встановлені з обох боків вентилятора, щоб зменшити передачу вібрації на інші компоненти ПК.

Гумові кути EK FPT

Логотип EK на рамці нанесено в двох варіантах, щоб користувач міг досягти оптимальної орієнтації логотипу з естетичних міркувань. Кабель можна додатково перемістити на інший бік, якщо це полегшить прокладання кабелю.

EK-OmniLink

EK-OmniLink - дозволяє з'єднати кілька вентиляторів в послідовний ланцюжок, зменшуючи таким чином плутанину кабелів і значно полегшуючи управління ними. Екосистема з'єднань Omni-Link буде значно розширена в найближчому майбутньому, що дозволить користувачам отримати додаткові переваги. Для з'єднання між продуктами використовуються 8-контактні роз'єми Micro-fit. Конструкція EK-OmniLink вирішує проблему заплутаності кабелів, пов'язану з об'єднанням декількох вентиляторів на одному ШІМ- і D-RGB-роз'ємі, зберігаючи при цьому повну гнучкість, якщо користувач захоче вилучити один вентилятор з ланцюга. Інші подібні рішення на ринку використовують механізми блокування, які вимагають видалення всієї ланки вентиляторів, якщо користувачеві потрібно більше місця для затягування фітинга на радіаторі.

FDB - гідродинамічний підшипник

Новий двигун з гідродинамічним підшипником значно знижує рівень шуму, особливо під час роботи на низьких обертах. Робоче тертя залишається на дуже низькому рівні навіть після багатьох років експлуатації, на відміну від традиційних вентиляторів на шарикопідшипниках, які з часом стають все більш шумними. На відміну від традиційних вентиляторів з втулковими підшипниками, вентилятори FDB можна встановлювати як у горизонтальному, так і у вертикальному положенні без проблем і зменшення терміну служби. На підшипник вентилятора нанесені інноваційні ялинкові канавки, які рециркулюють і розподіляють масло між валом ротора і підшипником природним чином, забезпечуючи стабільну і безшумну роботу на високих швидкостях.

Високопродуктивні вентилятори зі світлодіодним підсвічуванням D-RGB

Ідеально збалансована 7-лопатева крильчатка молочного кольору оптимізована для розсіювання світла і роботи при високому статичному тиску, зберігаючи при цьому низький рівень шуму в усьому робочому діапазоні вентилятора. Розташування світлодіодів виключно в роторі забезпечує максимально можливу довжину лопатей вентилятора і, таким чином, кращу продуктивність. Під маточиною двигуна розташовано 9 світлодіодів, спрямованих вгору, що забезпечує оптимальне розсіювання світла навіть при денному світлі. Однією з ключових особливостей вентиляторів EK-Loop Fan FPT 120 D-RGB є їхня простота, оскільки вони використовують стандартний 3-контактний 5В D-RGB роз'єм. Це означає, що його можна використовувати з будь-яким стандартним 3-контактним 5В адресним D-RGB контролером або будь-якою з популярних технологій синхронізації RGB від усіх основних виробників материнських плат. Маркування зі стрілкою на 3-контактному світлодіодному роз'ємі має бути вирівняне з маркуванням +5В на D-RGB (ARGB) заголовку.

Характеристики EKWB EK-Loop Fan FPT 120 D-RGB - Black

Колір чорний
Кількість вентиляторів 1
Діаметр вентиляторів 120 мм
Тип підшипника FDB Bearing (гідродинамічний)
Номінальна швидкість обертання 550RPM
Максимальна швидкість обертання 2300RPM
Тип роз'єму підключення 4-pin
Підсвічування різнокольорова
Рівень шуму 36 дБ
Управління швидкістю обертання за рахунок PWM
Повітряний потік 77 CFM
Тиск 2.70 мм H2O
Середнє напрацювання на відмову (MTBF) 60000 г
Напруга живлення вентиляторів 12 В
Споживана потужність 3 Вт
Розмір 120 х 120 х 27 мм
Вага 180 г