Материнська плата ASRock B650M PRO RS WiFi Socket AM5

Код товару: 1579051
Немає в наявності
  • Інформація по ASRock B650M PRO RS WIFI
  • Виробник: ASRock
  • Гарантія: 24 міс.
  • Код виробника: B650M PRO RS WIFI
  • Вага: 1.48 кг.
  • Короткий опис:

    Материнська плата ASRock B650M PRO RS WiFi Socket AM5

Опис Материнська плата ASRock B650M PRO RS WiFi Socket AM5

Сучасна та футуристична, з привабливими технічними характеристиками та ідеальним балансом, Race Sport (RS) Edition - це еволюція найпопулярнішої материнської плати серії PRO.

Її унікальний шлях орієнтований на звичайних користувачів, що забезпечує беззаперечну продуктивність і надійність роботи без дорогого оновлення.

RaceSport edition - ваша універсальна материнська плата, яка впорається з будь-якими завданнями та легкими іграми - зі стилем і швидкістю!

Технологія AMD PBO.
На основі концепції "Створено для стабільної та надійної роботи", ASRock не йде на компроміси в жодній деталі. Усі материнські плати B650 виготовлені на основі 6-шарової друкованої плати, а ентузіасти можуть насолоджуватися підвищенням продуктивності розгону пам’яті DDR5 до 7200 МГц і вище, ввімкнувши попередньо протестовані профілі. Переконайтеся, що модулі пам’яті підтримують AMD EXPO/ Intel XMP, і розгін стане доступним, приємним і абсолютно без особливих зусиль.

Підтримка ШІМ/постійного струму.
Перше, що привертає увагу, - це оптимізована конструкція алюмінієвого радіатора. Радіатори мають вирішальне значення для ефективного відведення тепла, особливо під час високих робочих навантажень, таких як ігри або продуктивні завдання. Материнська плата, оснащена радіаторами, може ефективно керувати тепловими характеристиками, а отже, без особливих зусиль забезпечувати стабільність і довговічність системи.

Dr. MOS.
Dr.MOS - це інтегрований силовий каскад, який оптимізовано для синхронних застосувань із зниженою напругою! У порівнянні з традиційними дискретними MOSFET, він інтелектуально забезпечує більший струм для кожної фази, таким чином забезпечуючи покращений тепловий результат і чудову продуктивність.

Мідна друкована плата вагою 2 унції.
6-шарова друкована плата забезпечує стабільні траси сигналів і форми потужності, знижуючи температуру і підвищуючи енергоефективність, гарантуючи надійність і довговічність системи, забезпечуючи максимальну продуктивність без будь-яких компромісів.

Звук, який має значення.
Незалежно від того, чи використовуєте ви навушники, гарнітуру, зовнішні або внутрішні динаміки, через USB, Wi-Fi, аналоговий вихід або навіть HDMI, Nahimic Audio пропонує вам найбільш захоплюючий досвід прослуховування, яскравий і багатий на деталі.

POLYCHROME RGB.
На додаток до вбудованого RGB-підсвічування, вона також має вбудовані RGB-роз’єми та адресний RGB-роз’єм, які дозволяють підключати материнську плату до сумісних світлодіодних пристроїв, таких як стрічка, вентилятори процесора, кулери, шасі тощо. Користувачі також можуть синхронізувати світлодіодні RGB-пристрої за допомогою аксесуарів, сертифікованих Polychrome RGB Sync, щоб створювати власні унікальні світлові ефекти.

Багатошаровий радіатор M.2.
Blazing M.2 підтримує новітній стандарт PCI Express 5.0, що забезпечує вдвічі більшу пропускну здатність порівняно з попереднім поколінням, а завдяки приголомшливій швидкості передачі даних 128 ГБ/с він готовий розкрити весь потенціал майбутніх надшвидких твердотільних накопичувачів.

Локальна мережа Dragon 2,5 Гбіт/с.
Інтелектуальна платформа LAN зі швидкістю 2,5 Гбіт/с створена для забезпечення максимальної мережевої продуктивності, що відповідає високим вимогам домашніх мереж, творців контенту, онлайн-гравців і високоякісних потокових медіа. Завдяки збільшенню пропускної здатності мережі у 2,5 рази порівняно зі стандартним гігабітним Ethernet ви зможете насолоджуватися швидким і безкомпромісним підключенням для ігор, передачі файлів і резервного копіювання.

Характеристики Материнська плата ASRock B650M PRO RS WiFi Socket AM5

Сокет AM5
Чипсет AMD B650
Форм-фактор Micro ATX
Назначение для настольного ПК
Для процессоров AMD
Серия PRO
Тип оперативной памяти DDR5
Количество слотов памяти 4
Максимальный объем оперативной памяти 192 ГБ
Количество каналов памяти 2
Минимальная частота памяти нет данных
Максимальная частота памяти 7200 МГц
Bluetooth Bluetooth 5.2
Wi-Fi Wi-Fi (6)
PCI нет
PCI-E 16x 2
PCI-E 8x нет
PCI-E 4x нет
PCI-E 1x нет
Разъем SATA 4 x SATA 6Gb/s
Mini-PCIe нет
M.2 3
U.2 нет
Интерфейс М.2 M.2 PCIe 5.0
PS/2 порты нет
Display Port 1
HDMI 1
D-Sub нет
DVI нет
USB 2.0 4
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0/3.1 Gen 1) 2
USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1/3.1 Gen 2) 1
USB Type-C 1
СOM нет
Аудио-порт 3
RAID 0 да
RAID 1 да
RAID 5 нет
RAID 10 да
Многоканальный звук 7.1
Контроль подсветки есть
Сетевой адаптер (LAN) 2.5 Гбит/с