Блендер Braun MQ 5237 BK

Код товару: 1123776
Немає в наявності
  • Інформація по BRAUN MQ 5237 BK
  • Виробник: BRAUN
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MQ 5237 BK
  • Вага: 3 кг.
  • Габарити: 38x26x18 см.
  • Короткий опис:

    занурювальний, 1000 Вт, Ємність склянки - 0.6 л, з подрібнювачем, Ємність міні-подрібнювача - 500 мл, кількість швидкостей - 21, турборежим - так, 380 х 70 х 70 мм, 1.5 кг, чорний

Опис BRAUN MQ 5237 BK

Максимальні можливості
Традиційно вважається, що ручні блендери є тільки допоміжними кулінарними приладами, але купивши погружной блендер Braun MQ 5237 BK, ви переконаєтеся, що кращі моделі здатні на рівних конкурувати навіть з найкращою універсальної технікою для кухні. Вбудований в корпус мотор з граничною потужністю до 1000 Ватт може працювати на 21 швидкості. Також є режим "турбо" для короткочасного застосування. Налаштуйте прилад так, щоб ефективно змішувати і збивати інгредієнти, незалежно від їх консистенції. Густі і легкі «повітряні» суміші, компоненти для салатів, муси. Готуйте практично без обмежень!
Змінні насадки
Крім стандартних нержавіючих ножів, встановлених на Блендерна ніжці, в комплект поставки входять два додаткових аксесуара. Насадка-подрібнювач являє собою пластикову ємність 500 мл. (Type: СA), в якій зручно подрібнювати овочі (і не тільки їх). Оскільки подрібнювач повністю закритий, навіть на високій швидкості весь вміст залишиться всередині і не розлетиться по кухні. Друга насадка - вінчик для збивання і перемішування. З його допомогою особливо добре вийде збивати креми. Мірний стаканчик на 600 мл. (Зі шкалами), буде корисним доповненням, якому знайдеться застосування на будь-якій кухні.
Фірмові технології
Одна з безумовних переваг погружной блендер Braun MQ 5237 BK полягає в простоті роботи з ним. Насадки підключаються до моторного блоку через систему EasyClick (Type: 4191). Просто злегка притисніть до клацання. По завершенні готування, насадка від"єднується без проблем, але поки мотор працює (на будь-якій швидкості), немає ніякого ризику, що вона випадково від"єднається. Крім того, сама Блендерна нога виконана по запатентованим технологіям. PowerBell створює втягуючий ефект, за рахунок чого леза ножів працюють більш ефективно, а значить, обробляють продукти швидше. Технологія SplashControl зменшує розліт бризок з-під ножів.

Характеристики BRAUN MQ 5237 BK

Тип занурювальний
Також шукають для коктейлів
Потужність 1000 Вт
Ємність склянки 0.6 л
Подрібнювач з подрібнювачем
Ємність міні-подрібнювача 500 мл
Насадки та ножі насадка-вінчик
Склянки і інші ємності чоппер
Кількість швидкостей 21
Турборежим так
Матеріал ніжки блендера метал
Матеріал корпусу пластик
Функції приготування пюре
Особливості плавне регулювання швидкості
Колка льоду так
Габарити 380 х 70 х 70 мм
Вага 1.5 кг
Колір чорний