Блендер MPM MBL-36

Код товару: 1589480
Під замовлення
1562 Грн
  • Інформація по MPM MBL-36
  • Виробник: MPM
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MBL-36
  • Короткий опис:

    занурювальний, 1200 Вт, з подрібнювачем, Ємність міні-подрібнювача - 500 мл, кількість швидкостей - 12, 245 х 230 х 135 мм, 1.27 кг, білий

Опис MPM MBL-36

БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ БЛЕНДЕР, ЯКИЙ ПОЛЕГШИТЬ ПОВСЯКДЕННЕ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ

Відкрийте для себе світ чудових смаків разом із багатофункціональним блендером MBL-36 з додатковими аксесуарами, які втілять ваші кулінарні мрії в реальність. Від точного замішування тіста для млинців, подрібнення твердих інгредієнтів, як-от горіхи, лід або подрібнення м'яса, до збивання піни для пишних десертів, як-от безе. Завдяки різноманітним насадкам у наборі все стане дитячою грою. Ви можете вільно регулювати швидкість блендера залежно від страв, що готуються, також ви можете використовувати функцію "Турбо", коли вам потрібен швидкий результат або при змішуванні твердих інгредієнтів. Ергономічний дизайн зробить використання обладнання приємним. Дайте волю своїй уяві та дізнайтеся, як легко можна створювати кулінарні шедеври на власній кухні.

РЕГУЛЮВАННЯ ШВИДКОСТІ + ФУНКЦІЯ ТУРБО. СИЛА У ТВОЇХ РУКАХ

Відрегулюйте швидкість блендера відповідно до ваших кулінарних потреб. Зручне кільце у верхній частині ручки дає змогу встановити потужність блендера на один із дванадцяти рівнів. Почніть збивати на низькій швидкості та поступово збільшуйте її. Ви уникнете можливого розбризкування і зможете контролювати ступінь подрібнення інгредієнтів. Використовуйте функцію "Турбо", коли вам потрібен швидкий результат або при змішуванні заморожених інгредієнтів.

БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНІ АКСЕСУАРИ. БЕЗМЕЖНІ МОЖЛИВОСТІ ПРИГОТУВАННЯ

Відкрийте для себе чари експериментів на кухні з MBL-36. Якісний пристрій з різноманітними аксесуарами не тільки полегшує повсякденне готування, а й надихає на нестандартні ідеї. До комплекту входить місткість об'ємом 500 мл із ножем із неіржавкої сталі для подрібнення та подрібнення, що ідеально підходить для м'яса, сиру, фруктів, горіхів і овочів, насадка-змішувач із неіржавкої сталі для приготування коктейлів, супів, пюре, пристосована для роботи за високих температур, насадка для збивання яєчних білків і легких соусів, а також місткість об'ємом 600 мл для зберігання.

ВИСОКА ПОТУЖНІСТЬ. СИЛЬНІШЕ, ШВИДШЕ, ЕФЕКТИВНІШЕ

Висока потужність блендера MBL-36 дає змогу працювати пристрою швидше й ефективніше. 1200 Вт - це потужна доза потужності, завдяки якій ви зможете подрібнити не тільки м'які продукти, а й заморожену полуницю, шоколад або горіхи. Обирайте надійний пристрій і насолоджуйтеся його перевагами довгі роки.

КОРПУС З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ. ДОВГОВІЧНІСТЬ І НАДІЙНІСТЬ

Ви шукаєте довговічний пристрій для кухонних експериментів? Міцний корпус і насадки з неіржавкої сталі блендера MBL-36 характеризуються високою стійкістю до забруднень і корозії. Обирайте ефективне та надійне обладнання, яке прослужить вам довго!

Характеристики MPM MBL-36

Тип занурювальний
Потужність 1200 Вт
Ємність мірної склянки 0.6 л
Подрібнювач з подрібнювачем
Ємність міні-подрібнювача 500 мл
Насадки та ножі насадка-вінчик
Додаткові ємності чопер
Кількість швидкостей 12
Матеріал ніжки блендера метал
Функції турборежим
Матеріал корпусу пластик
Режими роботи подрібнення
Особливості плавне регулювання швидкості
Габарити 245 х 230 х 135 мм
Вага 1.27 кг
Колір білий
Також шукають потужні