Міксер Tefal HT450B38

Код товару: 1095254
Немає в наявності
  • Інформація по TEFAL HT450B38
  • Виробник: TEFAL
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: HT450B38
  • Вага: 1.38 кг.
  • Габарити: 21x22x11 см.
  • Короткий опис:

    Тип - ручний, потужність - 450 Вт, кількість швидкостей - 5 швидкостей, механіка змішування - з чашею, що обертається, основні функції - турборежим

Опис TEFAL HT450B38

Уявіть, що з’явилися кілька додаткових годин щодня лише на себе. Із чого почнете? Прочитаєте надихаючу книжку, переглянете новий фільм або візьметеся за нове хобі? Tefal бажає подарувати цей безцінний час за допомогою незамінних девайсів на кухні для приготування смачних домашніх страв.

Міксер HT450 – незамінний помічник для приготування випічки
Коли родини збираються разом, згадують всі традиції й щось тепле та світле наповнює оселі.

Кожна дитина знає, що немає нічого смачнішого за шапку з глазурі на пирогах або тортах. Вона має бути досить солодкою, але без грудочок в текстурі. Звичайним вінчиком досягти такої консистенції досить складно, тому у пригоді стане ручний міксер Tefal Prep'Mix.

Із ним можна насолоджуватися не лише результатом, а й процесом створення смачних страв. Подвійні вінчики чудово підходять для приготування пухнастих вершків, збитих до пружних піків яєчних білків і домашнього майонезу. А для замішування смачного тіста для бріошів, хліба та піци є гачки для тіста із високоякісної нержавіючої сталі. Цей потужний електричний ручний міксер може похвалитися потужністю 450 Вт, 5 швидкостями замішування, турборежимом для легкого змішування. Але потужність має оптимально поєднуватися зі зручністю використання.

Користувачам точно сподобається ергономічна ручка, яка дуже зручно лежить у руці, та стабілізоване положення міксера, що допоможе уникнути бризок та підтримувати чистоту на кухні. І найголовніше, вінчики та гачки можна без проблем мити в посудомийній машині, щоби не марнувати на миття посуду більше сил та часу, ніж на приготування.

Залучайте до приготування смаколиків всю родину, адже з Tefal Prep'Mix це просто, зручно та неймовірно смачно. І навіть без приводу, готуйте запашні калачі, ніжні пироги або повітряні бісквіти хоч щодня. Близькі точно оцінять те піклування, що вкладено в кожну крихітку ароматної домашньої випічки.

Характеристики TEFAL HT450B38

Основні
Тип пристрою ручний міксер
Потужність 450 Вт
Кількість швидкостей 5
Конструкція дротовий
Оснащеність
Насадки гаки для замісу
віничок
Додатково
Кнопка від'єднання насадок
Турборежим
Фізичні
Живлення мережа
Розміри (ШхВхГ) 7,3 x 18,4 x 13,1
Колір білий
сірий
Вага 1.13 кг