Монітор ASUS ZenScreen MQ13AH

Код товару: 1403869
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS ZenScreen MQ13AH
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс. від виробника
  • Модель: ZenScreen MQ13AH
  • Вага: 3.05 кг.
  • Габарити: 51x36x13 см.
  • Короткий опис:

    13.3", OLED, 1920 x 1080, 60 Гц, 16:9, 400 кд/м2, 100 000:1 / 1 000 000:1 (HDR, Max), 4.64 Вт, 2 x USB Type-C, 1 x mini HDMI, горизонтально (екраном догори), 308 x 197 x 8.95 мм, VESA - відсутній, немає, 0.49 кг, сріблястий

Опис ASUS ZenScreen MQ13AH

ASUS ZenScreen™ OLED MQ13AH — це 13,3-дюймовий портативний OLED-монітор, який забезпечує виняткову продуктивність кольорів із широкою гамою 100% DCI-P3 і коефіцієнтом контрастності 100 000:1, що забезпечує темніший чорний і яскравіший білий. З часом відгуку в 1 мілісекунду ZenScreen OLED MQ13AH відображає анімований і швидкий контент без розмиття. Надлегкий, надтонкий дизайн і широкі можливості підключення роблять цей революційний портативний OLED-монітор вашим ідеальним супутником у дорозі.

  • 13,3-дюймовий портативний OLED-монітор FHD (1920 x 1080) зі 100% кольоровою гамою DCI-P3 і різницею кольорів Delta E < 2
  • Надзвичайні чорні відтінки, висока сприйнятлива яскравість і надшвидкий час відгуку 1 мс для вражаючої продуктивності HDR
  • Смарт-чохол ASUS Smart Case і вбудоване роз’єм для штатива забезпечують гнучкі позиції перегляду
  • Міні-порт HDMI® і три порти USB Type-C® розташовані збоку для спрощення управління кабелем і гнучкого налаштування пристрою
  • Вбудований датчик наближення затемнює дисплей, коли він не використовується, заощаджуючи енергію та запобігаючи вигоранню зображення

Ідеальне портативне рішення

Завдяки надтонкому дизайну, надлегкому корпусу, чудовим можливостям підключення та винятковим OLED-візуальним зображенням ZenScreen OLED MQ13AH є ідеальним компаньйоном для будь-якого мобільного пристрою. Ви можете працювати ефективніше в дорозі з розширеним дисплеєм або просто розслабитися та насолоджуватися улюбленими фільмами та відео, де б ви не були.

Дивовижний реалістичний колір

ZenScreen OLED MQ13AH забезпечує неймовірні враження від перегляду завдяки блискучій панелі OLED і технології HDR, яка може відображати понад 1 мільярд кольорів. Його кінематографічний діапазон кольорів 100% DCI-P3 і точність кольору Delta E < 2 роблять його надзвичайно універсальним пристроєм для будь-кого, включаючи професійних творців.

Екстремальний чорний колір і висока сприйнятлива яскравість

Технологія OLED у ZenScreen OLED MQ13AH створює найглибші чорні відтінки та забезпечує яскравість кольорів при будь-якому рівні яскравості. Він також забезпечує надзвичайно чіткі та чіткі деталі навіть у найтемніших сценах.

Швидкий час відгуку для плавного зображення

Завдяки швидкому часу відгуку — лише 1 мс — ZenScreen OLED MQ13AH відображає плавні стрімкі екшн-сцени та забезпечує низьку затримку гри. Ви також отримаєте такі незначні переваги, як прокручування тексту без розмиття.

Супертонкий, легкий і портативний

ZenScreen OLED MQ13AH ідеально підходить для життя в дорозі. Він важить лише 490 грамів і має товщину лише 5 міліметрів у своїй найтоншій частині, тож легко поміщається в будь-яку дорожню сумку та готовий працювати будь-коли та будь-де.

Гнучкі позиції перегляду

Інноваційний чохол Smart Case захищає ZenScreen OLED MQ13AH від пилу та подряпин, а чохол можна скласти в підставку, щоб підтримувати монітор у різних положеннях. У задній частині монітора також є роз’єм для штатива.

Датчик наближення

Вбудований датчик наближення забезпечує додаткову зручність, заощаджуючи енергію та запобігаючи вигорянню зображення, коли ZenScreen OLED MQ13AH не використовується. Датчик перемикає монітор у режим енергозбереження, коли виявляє, що ви віддалилися, а потім відновлює нормальну роботу, коли ви повертаєтеся.

Розумне підключення

ZenScreen OLED MQ13AH містить міні-порт HDMI® і три порти USB-C®, два з яких підтримують альтернативний режим DisplayPort™ і використовуються для введення живлення, а інший порт USB-C зарезервований виключно для адаптера живлення. Порти вводу/виводу встановлені збоку, що спрощує керування кабелями та забезпечує більшу гнучкість налаштування.

Низьке синє світло

Нова апаратна технологія ASUS Low Blue Light зменшує потенційно шкідливе випромінювання синього світла з високою енергією, водночас пропонуючи ефективність передачі кольору, яка краща, ніж у моніторів із програмними рішеннями фільтрації.

Без мерехтіння

Сертифікована TÜV Rheinland технологія ASUS Flicker Free усуває мерехтіння, забезпечуючи комфортний перегляд. Ця технологія допомагає мінімізувати напругу очей та інші захворювання, які зазвичай пов’язані з тривалим переглядом.

Характеристики ASUS ZenScreen MQ13AH

Тип монітора Широкоформатний
Діагональ дисплея 13.3"
Роздільна здатність 1920 x 1080
Тип матриці OLED
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування OLED
Покриття глянець
Час реакції матриці 1мс
Яскравість 400 кд/м2
Контрастність статична 100 000:1 / 1 000 000:1 (HDR, Max)
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 1.07 млрд
Крок між пікселами, мм 0.153
Технології поліпшення зображення Trace Free Technology
Споживана потужність в робочому режимі 4.64 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт
Інтерфейси та підключення 2 x USB Type-C
Регулювання положення горизонтально (екраном догори)
Розміри з підставкою 308 x 197 x 8.95 мм
VESA відсутній
Вага без упаковки 0.49 кг
Вбудовані колонки немає
Вага з упаковкою 3.05 кг
Особливості гніздо для штатива 1/4"
Колір сріблястий
Також шукають TFT