Монітор Philips 27E1N5600AE/00

Код товару: 1308119
Є в наявності
11090 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 11090грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс. від виробника
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Philips 27E1N5600AE/00
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс. від виробника
  • Модель: 27E1N5600AE/00
  • Вага: 10.25 кг.
  • Габарити: 78x52x19 см.
  • Короткий опис:

    27", IPS, 2560 x 1440, 75 Гц, 16:9, 300 кд/м2, 1000:1, 29.1 Вт, 1 х HDMI, 1 х USB Type-C, 1 х DisplayPort, 4 x USB 3.3, 1 х 3.5мм Mini-Jack, поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, 614 x 510 x 212 мм, VESA - 100x100 мм, 2 х 3 Вт, 6.56 кг, чорний

Опис Philips 27E1N5600AE/00

Прості підключення з USB-C

Цей багатофункціональний монітор Philips підключається через USB-C для конфігурації без зайвих дротів. Дивіться відео високої роздільної здатності, передавайте дані та заряджайте ноутбук - все це з підключенням всього одним кабелем. Відмінний варіант для професіоналів, які надають перевагу портативності.

Підключайте ноутбук за допомогою одного кабелю USB-C

Цей дисплей Philips оснащений роз'ємом USB Type-C для подачі живлення. З інтелектуальним та гнучким керуванням живленням ви зможете безпосередньо заряджати сумісний пристрій. Тонкий двосторонній інтерфейс USB-C забезпечує підключення за допомогою одного кабелю. Ви можете переглядати відео високої роздільної здатності та передавати дані з надвисокою швидкістю, одночасно заряджаючи сумісний пристрій.

Малий час відгуку MRPT 1 мс для чітких зображень і плавного ігрового процесу

MPRT (час відгуку рухомого зображення) — це зрозуміліший спосіб опису часу відгуку, який безпосередньо співвідноситься з тривалістю відображення ефекту розмиття перед тим, як зображення стають чіткими. Ігровий монітор Philips з MRPT 1 мс ефективно усуває розмиття зображення та забезпечує різку картинку для більш захоплюючого ігрового процесу. Кращий вибір для захоплюючих динамічних ігор.

Кристально чисте зображення завдяки Quad HD 2560 x 1440 пікселів

Ці монітори Philips забезпечують кришталево чисте зображення з роздільною здатністю Quad HD 2560 x 1440 або 2560 х 1080 пікселів. Дисплеї оснащені високопродуктивними панелями з високою щільністю пікселів та широкосмуговими портами підключення (серед яких DisplayPort, HDMI, Dual link DVI), завдяки чому зображення та графіка буквально оживають на очах. Дисплеї Philips забезпечать кришталево чисте зображення всім і кожному: і вимогливим професіоналам, які працюють з програмами CAD-CAM, і фахівцям з 3D-графіки, і фінансистам, які мають справу з величезними таблицями.

Ігровий режим SmartImage спеціально для геймерів

Новий ігровий дисплей Philips відрізняється зручним доступом до екранного меню з безліччю різних налаштувань спеціально для геймерів. Режим FPS (шутер від першої особи) покращує відображення темних сцен, дозволяючи краще бачити приховані у темряві предмети. Режим Racing (для гоночних симуляторів) збільшує час відгуку дисплея, підвищує передачу кольору і покращує зображення. Режим RTS (стратегія в реальному часі) має спеціальний режим SmartFrame, що дозволяє підсвічувати певні області та змінювати розмір та якість зображення. Можливість збереження двох налаштувань користувача для різних ігор гарантує чудовий результат.

Режим LowBlue і запобігання мерехтіння для зниження навантаження на очі

Наш режим LowBlue і технологія запобігання мерехтіння розроблені для того, щоб знизити навантаження на очі користувача при тривалому перегляді контенту на моніторі.

Вбудовані стерео АС для відтворення мультимедіа

Два високоякісні стереодинаміки вбудовані в дисплей. Залежно від моделі та дизайну пристрою динаміки можуть бути видні при розташуванні у фронтальній частині або не видно при розташуванні в нижній, верхній або задній частинах пристрою.

Регулювання нахилу, повороту та висоти для максимальної зручності перегляду

База Compact Ergo — ергономічна підставка для моніторів Philips з регульованою висотою, рівнем нахилу та повороту. Індивідуальне налаштування для використання з максимальним комфортом та ергономічністю.

Управління кабелями дозволить створити затишне робоче місце без зайвих проводів

"Зберігання кабелів" - це зручна система, що підтримує порядок на робочому місці, сприяючи правильному розміщенню кабелів та проводів, необхідних для роботи відеопристрою.

Кнопка переміщення по меню EasySelect для швидкого доступу до параметрів

Завдяки зручній кнопці переміщення та меню EasySelect ви зможете швидко змінити налаштування монітора прямо в екранному меню. Прогресивна технологія, що забезпечує широкий кут огляду 178/178 градусів для перегляду практично під будь-яким кутом. У порівнянні зі стандартними TN-панелями, дисплеї IPS забезпечують значно більш високу чіткість зображення та яскраві кольори, що робить їх ідеальним рішенням не тільки для перегляду фотографій, фільмів та веб-сайтів, але також для роботи у професійних програмах, де потрібна точна передача кольору та яскравості.

SmartContrast: для насичених відтінків чорного

SmartContrast — технологія Philips, яка аналізує контент, що відображається, і автоматично налаштовує кольори та інтенсивність підсвічування для динамічного поліпшення контрасту. Тим самим забезпечується оптимальний рівень контрастності та найкраща якість цифрового зображення, а також більша насиченість темних відтінків, що особливо важливо під час ігор. При виборі економічного режиму рівень контрастності регулюється, а підсвічування налаштовується для оптимальної роботи зі стандартними офісними програмами та економії електроенергії.

Характеристики Philips 27E1N5600AE/00

Розміри з підставкою 614 x 510 x 212 мм
Розміри без підставки 614 x 365 x 52 мм
Вбудовані колонки 2 х 3 Вт
Вага без упаковки 6.56 кг
Особливості гніздо для замка Kensington
Також шукають для фільмів
Вага з упаковкою 10.64 кг
Роздільна здатність 2560 x 1440
Тип матриці IPS
Співвідношення сторін 16:9
Яскравість 300 кд/м2
VESA 100x100 мм
Колір чорний
Тип монітора Для дому та офісу
Діагональ дисплея 27"
Частота оновлення екрану 75 Гц
Підсвічування WLED
Покриття матове
Час реакції матриці 4мс (GtG), 1мс (MPRT)
Контрастність статична 1000:1
Контрастність динамічна Mega
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Крок між пікселами, мм 0‎.2331
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Ширина видимої області 596.73 мм
Висота видимої області 335.66 мм
Технології поліпшення зображення srgb 114%
Технології синхронізації Adaptive-Sync
Споживана потужність в робочому режимі 29.1 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт
Інтерфейси та підключення 4 x USB 3.3
Регулювання положення регулювання по висоті
Регулювання нахилу -5° ~ +20°
Регулювання за висотою, мм 130
Поворотний екран (Pivot) -90° ~ +90°