Монітор Eizo EV2460-WT

Код товару: 1051050
Є в наявності
11025 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 11025грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 60 міс. від виробника
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Eizo EV2460-WT
  • Виробник: Eizo
  • Країна-виробник: Японія
  • Гарантія: 60 міс. від виробника
  • Модель: EV2460-WT
  • Вага: 7.86 кг.
  • Габарити: 64x22x40 см.
  • Короткий опис:

    23.8", IPS, 1920 x 1080, 60 Гц, 16:9, 250 кд/м2, 1000:1, макс. 50 Вт, 1 х HDMI, 1 х VGA, 4 x USB 3.1, 1 х USB Type-B, 1 х DisplayPort, 1 х 3.5мм Mini-Jack, поворот монітора (Swivel), поворотний екран (Pivot), регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 100x100 мм, 2 х 1 Вт, 5.9 кг, білий

Опис Eizo EV2460-WT


EV2460-WT FlexScan

Енергозберігаючий, ергономічний, надійний: EV2460 пропонує широкий вибір варіантів підключення завдяки входам сигналу DisplayPort, HDMI, DVI-D і D-sub, а також чотирьом вихідним портам USB.



EV2460 призначений для складних комп’ютерних робочих станцій із найвищими вимогами. Якість зображення та ергономіка однаково переконливі. Завдяки роздільній здатності 1920 x 1080 пікселів, РК-панелі IPS із антибліковим покриттям цей дисплей чудово відтворює деталізоване кристально чисте зображення.



Дизайн

Офісні монітори FlexScan є привабливим доповненням до будь-якого офісу. Їх елегантний, компактний дизайн елегантний і ідеального розміру. Практично безрамкові моделі є ідеальним вибором для багатоекранних рішень, а також чудово виглядають як окремий монітор, забезпечуючи максимальну зручність використання.



Якість зображення

Для створення високоточного/висококонтрастного, яскравого та чіткого екрана потрібно багато речей. Ми постійно вдосконалюємо нашу технологію моніторів, використовуємо лише високоякісні матеріали та ретельно калібруємо кожен монітор під час виробництва. Завдяки цим зусиллям ви завжди можете покластися на чудове відтворення зображення.



Ергономіка

Монітори FlexScan забезпечують ергономічність комп’ютерних робочих місць. Окрім зменшення напруги очей і спини, монітори також відповідають унікальним вимогам користувачів. Це тому, що ми не вважаємо, що вам потрібно підлаштовуватися під свою робочу станцію – ваша робоча станція має адаптуватися до ваших потреб.



Різноманітність портів

Більша гнучкість завдяки різноманітним з’єднанням. Незалежно від того, чи йдеться ви про док-станцію, багатоекранне рішення чи підключення зовнішнього пристрою, ми надаємо широкий спектр портів, які дозволять вам легко інтегрувати офісні монітори EIZO в різноманітні офісні середовища та робочі процеси.



Програмне забезпечення та простота використання

Вражаючі характеристики означають більший комфорт. Наші інтелектуальні програмні рішення та інтуїтивно зрозумілі елементи керування дозволяють вам легко керувати налаштуваннями, а також керувати та розгортати дисплей як одноекранне чи багатомоніторне рішення на роботі щодня.



Стійкість

EIZO вважає довговічність, стійкість і екологічність основними складовими якості продукції. Ось чому монітори EcoView від EIZO мають інтелектуальні функції енергозбереження, виробляються відповідно до міжнародних екологічних норм і зменшують споживання ресурсів завдяки тривалому терміну служби.



Гарантія

П'ятирічна гарантія без проблем. В результаті постійних досліджень, подальших розробок і ретельного контролю якості EIZO може запропонувати п'ятирічну гарантію на всі моделі FlexScan. Для вас це означає найвищу безпеку інвестицій і низьку TCO (загальну вартість володіння).

Характеристики Eizo EV2460-WT

Загальні
Виробник
Вендор EIZO
Код виробника EV2460-WT
Модель EV2460-WT
Тип товару Монітор
Призначення Для дому та офісу (Універсальний)
Дисплей
Діагональ екрану 23,6 - 25
Діагональ, дюйми 23.8"
Формат екрану Широкоформатний 16:9
Частота оновлення 60 Гц
Поверхня екрану Матова
Матриця
Максимальна роздільна здатність 1920х1080
Кути огляду 178/178
Технологія матриці IPS / PLS
Час реакції, мс 5
Яскравість, Кд/м2 250
Контраст статичний 1000:1
Максимальна частота вертикальної розгортки 61 Гц
Інтерфейси та оснащення
Інтерфейси VGA / 1хDVI-D / Display Port / HDMI / USB 3.1 / Mini-Jack (3.5 mm)
USB USB 3.1
VESA Є
Тип VESA кріплення 100x100
Вбудовані колонки Є
Блок живлення Внутрішній
Властивості підставки Поворот в портретний режим (Pivot) / Поворотна підставка / Регулювання за висотою / Регулювання кута нахилу екрану
Особливості Flicker Free / Low Blue Light / USB-концентратор / Безрамковий екран
Кабелі в комплекті DisplayPort кабель / USB кабель
Cереднє eнергоспоживання, Ватт 10 Вт
Гучність вбудованних колонок 2 × 1 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування, Ватт 0,5 Вт
Розширена колірна гамма Немає
Колір корпусу White