Монітор Philips 329M1RV/00

Код товару: 1248222
Є в наявності
32106 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 32106грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс. від виробника
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Philips 329M1RV/00
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс. від виробника
  • Модель: 329M1RV/00
  • Вага: 16.67 кг.
  • Габарити: 80x53x22 см.
  • Короткий опис:

    31.5", IPS, 3840 x 2160, 144 Гц, 16:9, 500 кд/м2, 1000:1, 58.9 Вт, 3 х HDMI, 1 х USB Type-C, 1 х USB Type-B, 1 х DisplayPort, 4 x USB 3.2, 1 х 3.5мм Mini-Jack, поворот монітора (Swivel), регулювання нахилу, регулювання по висоті, VESA - 100x100 мм, 2 х 5 Вт, чорний

Опис Philips 329M1RV/00


Дисплей 4K HDR із Ambiglow 329M1RV/00

Оптимізована ефективність для консольних ігор нового покоління

Для справжніх поціновувачів консольних ігор – дисплей Momentum, створений для Xbox, започатковує нову еру ігор. UltraClrear 4K UHD з DisplayHDR 400 пропонує надзвичайно чітке та яскраве зображення для захоплюючого відтворення.



Створено для Xbox для оптимального відтворення ігор

Грайте в консольні ігри. Ми співпрацювали з командою Xbox, щоб розробити цей створений для Xbox дисплей, який забезпечує оптимальне відтворення зображень Xbox серії X відразу після під’єднання.



Плавні консольні ігри за 4K / 120 Гц

Грайте з ультрачіткою роздільною здатністю 4K за плавної частоти оновлення 120 Гц, під’єднавши Xbox серії X та інші консолі нового покоління за допомогою одного з кількох роз’ємів HDMI 2.1. Швидша частота оновлення зменшує кількість пропущених кадрів, відображаючи рух ворогів з високою чіткістю та плавністю для легкого ураження цілі.



Комп’ютерні ігри 4K / 144 Гц на великому екрані

Гравці, які вимагають справжніх ігор 4K з найшвидшою частотою оновлення 144 Гц, тепер можуть насолоджуватися ще плавнішим відтворенням завдяки наявним роз’ємам.



Спеціально для ігор з низьким рівнем затримки

На відміну від стандартних телевізорів, ігрові дисплеї Philips Momentum спеціально створено з низьким рівнем затримки та надшвидкою реакцією пікселів як пріоритет і підтримують швидкі ігри. Дисплей також підтримує змінну частоту оновлення для Xbox серії X для забезпечення плавних рухів.



AMD FreeSync™ Premium; без розривів, без пауз, плавна гра

Гра не повинна передбачати вибору між фрагментарним відтворенням та перерваними кадрами. AMD FreeSync™ Premium гарантує серйозним гравцям плавну гру без розривів на піку продуктивності. Немає жодних компромісів – грайте впевнено завдяки високій частоті оновлення, низькій компенсації частоти кадрів і низькій затримці.



Доступ і відображення декількох джерел на двох пристроях

Керуйте двома пристроями й перемикайте ними за допомогою вбудованої KVM-консолі, що поєднує в собі клавіатуру і мишу. Режим MultiView дозволяє одночасно переглядати на одному екрані контент із двох джерел. Завдяки цим функціям можна зменшити кількість кабелів і заощадити цінний час. Ідеально підходить для стримерів із двома ПК, творців контенту або навіть підготовки пристроїв до події в локальній мережі.



Вдосконалене аудіо з DTS Sound™

DTS Sound – це рішення для обробки аудіо, створене для оптимізації відтворення музики, фільмів, потокової передачі та ігор на ПК незалежно від форм-факторів. DTS Sound забезпечує віртуальне об’ємне звучання з ефектом занурення, а також насичені низькі частоти, вдосконалені діалоги та максимальні рівні гучності без жодного обрізання чи спотворення.



Ambiglow додає нового розмаху перегляду

Інноваційна технологія Ambiglow покращує вміст на екрані, створюючи ореол світла від монітора. Його швидкий процесор аналізує вміст вхідного зображення і постійно адаптує колір і яскравість випромінюваного світла, щоб відповідати зображенню. Philips Ambiglow, що ідеально підходить для перегляду фільмів, спортивних подій або ігор, пропонує вам унікальне та захоплююче враження від перегляду.



Короткий час відповіді рухомого зображення – 1 мс для чіткості та плавної гри

Час відповіді рухомого зображення – це більш інтуїтивний спосіб опису часу відгуку, що безпосередньо стосується тривалості від фіксації розмитого шуму до чіткого зображення. Ігровий монітор Philips із часом відгуку рухомого зображення 1 мс усуває розмитість рухів, забезпечуючи чіткіше й точне зображення для вдосконалення ігор. Найкращий вибір для захоплюючих і чутливих до найдрібніших рухів ігор.



SmartImage HDR забезпечує оптимальний перегляд HDR-контенту

Виберіть один із режимів SmartImage HDR, який найкраще відповідає вашим потребам. Ігри HDR: оптимізація для відеоігор. Завдяки яскравішим білим і темнішим чорним відтінкам ігрові сцени яскраві та розкривають більше деталей, відтак помітити ворогів, які ховаються в темному кутку та в тіні, значно легше. Фільми HDR: ідеально підходить для перегляду HDR-фільмів. Забезпечує кращу контрастність і яскравість для більш реалістичного та зануреного перегляду. Фотографії HDR: підсилює червоні, зелені та сині відтінки для яскравої візуалізації. DisplayHDR: сертифіковано VESA DisplayHDR*. Особистий: налаштування параметрів у меню зображення. *Перегляньте специфікації VESA класу DisplayHDR.



Режим LowBlue та відсутність мерехтіння для легкого для очей перегляду

Наш режим LowBlue та технологію без мерехтіння розроблено для зменшення напруження і втоми очей через тривале перебування перед монітором.



Один кабель USB-C робить усе

Цей дисплей Philips має USB-роз’єм типу C із подачею енергії. Розумне й гнучке керування споживанням енергії забезпечує безпосереднє заряджання сумісного пристрою. Тонкий, двосторонній роз’єм USB-C забезпечує легке під’єднання за допомогою одного кабелю. Ви можете переглядати відео з високою роздільною здатністю, одночасно живлячи й заряджаючи сумісний пристрій.



Завдяки MultiView можна одночасно підключати і переглядати контент на двох пристроях

Завдяки дисплею Philips MultiView із ультрависокою роздільною здатністю тепер можна відкрити для себе різноманітні можливості підключення пристроїв. У режимі MultiView можна одночасно підключити два пристрої та переглядати їх вміст (працюючи, таким чином, наприклад, із ПК та ноутбуком) і виконувати складні багатозадачні завдання.



Характеристики Philips 329M1RV/00

Тип монітора Геймерський
Діагональ дисплея 31.5"
Тип матриці IPS
Роздільна здатність 3840 x 2160
Частота оновлення екрану 144 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвічування WLED
Покриття матове
Час реакції матриці 1мс
Яскравість 500 кд/м2
Контрастність статична 1000:1
Контрастність динамічна Mega
Кути огляду (гориз./вертик.) 178/178
Максимальна кількість кольорів 1.07 млрд
Ширина видимої області 697.3 мм
Висота видимої області 392.2 мм
Крок між пікселами, мм 0.181
Технології поліпшення зображення SmartImage
Споживана потужність в робочому режимі 58.9 Вт
Споживана потужність у режимі очікування 0.5 Вт
Інтерфейси та підключення 4 x USB 3.2
Регулювання положення регулювання по висоті
Колір чорний
Також шукають для фільмів
VESA 100x100 мм
Вбудовані колонки 2 х 5 Вт
Особливості гніздо для замка Kensington