Мультиварка Hölmer Holmer HMC-11В

Код товару: 1359004
Немає в наявності
  • Інформація по Holmer HMC-11В
  • Виробник: Holmer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HMC-11В
  • Вага: 2.9 кг.
  • Габарити: 30x30x30 см.
  • Короткий опис:

    мультиварка, Тип нагріву - ТЕН-нагрів, 900 Вт, об'єм чаші - 5 л, тип внутрішнього покриття - антипригарне, дисплей - так, кількість програм - 10, Керування - електронне, вага - 2.3 кг, чорний, нержавіюча сталь

Опис Holmer HMC-11В

Мультиварка Hölmer HMC-11В – проста в управлінні, містка та дуже ефективна помічниця на кухні. Має широкий функціонал, 19 програм приготування (пароварка, випічка, варіння, гасіння, підігрів та ін.), LED дисплей, відкладений старт (24 години), внутрішня чаша з антипригарним покриттям. Мультиварка Hölmer HMC-11В допоможе вам приготувати все, що вам потрібно від сніданків до основних страв. Смачні супи, ситні тушковані страви, корисні страви на пару, вишукані десерти і навіть хрусткий хліб!

Легко керувати – зручно готувати
На лицьовій стороні мультиварки знаходиться панель керування мембранними кнопками та світлодіодним дисплеєм. Проста та зручна в роботі, з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом. Все, що Вам потрібно – це покласти інгредієнти в чашу, вибрати необхідну програму та натиснути "Старт".

Потужна та функціональна
Потужність HMC-11B складає 900 Вт. Мультиварка має вибір 19 програм (10 автоматичних та 9 альтернативних) та з легкістю справляється з поставленим завданням.
Вибравши потрібну програму можна приготувати: суп, кашу, йогурт, плов, випікати смачну страву та багато іншого, а також створювати корисні та смачні страви на пару.

Смарткухар
Функція "СМАРТКУХАР" дозволить підлаштовувати можливості цієї мультиварки під вашу власну рецептуру, регулюючи температуру та час, як Вам заманеться.

Містка чаша
Модель Hölmer HMC-11В оснащена місткою 5-літровою чашею, що дозволяє готувати об'ємні порції для всієї родини. Вона має антипригарне покриття, яке подбає про улюблену страву і не дасть їй пригоріти. Внутрішню чашу легко мити вручну, але можна мити і в посудомийній машині.

Функція відкладеного старту
Функція "Відкладений старт" (до 24 годин) автоматично запустить роботу мультиварки в заданий Вами час, після якого обрана програма приготування розпочне свою роботу. Просто помістіть інгредієнти в чашу та налаштуйте відстрочку старту перед відправкою на прогулянку чи тренування. Страва буде готова до вашого приходу!

Автопідігрів до 12 годин
Мультиварка HMC-11B обладнана програмою розігріву та підтримання температури (до 12 годин). Ця функція застосовується в тому випадку, якщо потрібно довше зберегти страву теплим після закінчення приготування.

Якість та комфортна експлуатація
Модель HMC-11B має компактні габаритні розміри (290х265х260 мм) та невелику вагу. Зручна в експлуатації. Її пластиковий корпус з елементами нержавіючої сталі виглядає стильно та органічно вписується в інтер'єр кухні. Усі деталі мультиварки виготовлені із безпечних міцних матеріалів.

Рецепти у подарунок
Книга рецептів, що йде в комплекті з мультиваркою HMC-11B, дозволить урізноманітнити звичні страви.

Характеристики Holmer HMC-11В

Основні характеристики [Мультиварки]
Дисплей є є
Кількість програм 19 програм 19 програм
Книга рецептів є є
Кришка для чаші немає немає
Ложка / лопатка є є
Матеріал корпусу пластик пластик
Матеріал чаші антипригарне покриття чаші антипригарне покриття чаші
Об'єм чаші 5 л 5 л
Потужність 900 Вт 900 Вт
Ручний режим є є
Таймер, відстрочка приготування є є
Тип мультиварка мультиварка
Функція 3D-нагрів немає немає
Функція готування у вакуумі (су-вид) немає немає
Функція йогурт є є
Функція пароварки є є
Функція скороварки немає немає