Мультиварка Rotex REPC72-B

Код товару: 771193
Під замовлення
2387 Грн
  • Інформація по Rotex REPC72-B
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: REPC72-B
  • Вага: 5.05 кг.
  • Габарити: 33x32x32 см.
  • Короткий опис:

    мультиварка - скороварка, Тип нагріву - ТЕН-нагрів, 900 Вт, об'єм чаші - 5 л, тип внутрішнього покриття - антипригарне, дисплей - так, кількість програм - 17, Керування - електронне, довжина кабелю - 1.2 м, вага - 4.5 кг, чорний, нержавіюча сталь

Опис Rotex REPC72-B

Сучасна модель мультиварки-скороварки Rotex REPC72-B приємно здивує своїми можливостями, так і простотою в експлуатації. Вона має надійну конструкцію з високим ступенем безпеки. У цій моделі передбачена сенсорна панель управління з дисплеєм, що дозволяє вибрати до 45 автоматичних режимів.

Rotex REPC72-В здатна працювати не тільки зі стандартними режимами - тушкування, випікання та смаження, але і дозволить використовувати варіння на пару, приготування під тиском, варити холодець і варення, а також робити йогурт. Крім цього, Ви зможете задати свої параметри для роботи мультиварки-скороварки Rotex REPC72-B, скористатися функцією підтримання температури для приготованої страви і таймер відстрочки старту до 24 годин.

Мультиварка Rotex REPC72-B допоможе не просто приготувати смачну і корисну їжу для вашої родини, але і насолодитися процедурою щоденного приготування. Сучасна техніка з великою потужністю допоможе вам готувати смачно і різноманітно, і при цьому зекономить час проводження на кухні і позбавить від гори немитого посуду.

Характеристики Rotex REPC72-B

Тип мультиварка - скороварка
Тип нагріву ТЕН-нагрів
Потужність 900 Вт
Керування електронне
Об'єм чаші 5 л
Ручні налаштування час
Тип внутрішнього покриття антипригарне
Матеріал корпусу пластик
Дисплей так
Довжина кабелю 1.2 м
Мова меню українська
Сумісні чаші RIP5053-A
Функції знімна зовнішня кришка
Особливості захист від перегріву
Додаткові можливості знімний паровий клапан
Кількість програм 17
Типи програм тушкування
Вага 4.5 кг
Колір чорний