Мультиварка Rotex REPC73-B

Код товару: 771194
Під замовлення
2560 Грн
  • Інформація по Rotex REPC73-B
  • Виробник: Rotex
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: REPC73-B
  • Вага: 5.05 кг.
  • Габарити: 33x32x32 см.
  • Короткий опис:

    мультиварка - скороварка, Тип нагріву - ТЕН-нагрів, 900 Вт, об'єм чаші - 5 л, тип внутрішнього покриття - керамічне, дисплей - так, кількість програм - 17, Керування - електронне, довжина кабелю - 1.2 м, вага - 4.56 кг, чорний, нержавіюча сталь

Опис Rotex REPC73-B

Мультиварка Rotex REPC73-B допоможе не просто приготувати смачну і корисну їжу для вашої родини, але і насолодитися процедурою щоденного приготування. Сучасна техніка потужністю 900 Вт допоможе вам готувати смачно і різноманітно, і при цьому зекономить час проводження на кухні і позбавить від гори немитого посуду. Ця чудова мультиварка в чорно-сріблястому стильному корпусі має сучасний дизайн, а значити відмінно доповнить і прикрасить інтер'єр будь-якої кухні.

Містка чаша з подвійним керамічним покриттям ємністю 5 літрів нікого не залишить голодним. Наявність міцного антипригарного покриття гарантує якість ваших страв, довговічність і надійність пристрою. 45 автоматичних програм пропонують широкий вибір способів термічної обробки продуктів: це і тушкування, варіння, запікання, випічка вироби і страви на пару. Опція підтримки страви гарячим і таймер відстрочки дозволяє готувати до потрібного часу і подавати на стіл свіжу і гарячу їжу.

Алюмінієва пароварка, мірна чашка, ложка, ополоник і книга рецептів йдуть додатково в комплекті з пристроєм. Стильна мультиварка Rotex REPC73-B стане чудовим подарунком для кожної господині. З нею приготування їжі стане приємним і простим заняттям.

Характеристики Rotex REPC73-B

Тип мультиварка - скороварка
Тип нагріву ТЕН-нагрів
Потужність 900 Вт
Об'єм чаші 5 л
Тип внутрішнього покриття керамічне
Дисплей так
Мова меню українська
Сумісні чаші RIP5053-A
Функції знімна зовнішня кришка
Особливості захист від перегріву
Додаткові можливості знімний паровий клапан
Кількість програм 17
Типи програм тушкування
Вага 4.56 кг
Колір чорний
Керування електронне
Ручні налаштування час
Матеріал корпусу пластик
Довжина кабелю 1.2 м