Клавіатура Lorgar Azar 514 RGB USB UA Black (LRG-GK514B-UA)

Код товару: 1568351
Є в наявності
3544 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 3544грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по LORGAR LRG-GK514B-UA
  • Виробник: LORGAR
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Azar 514 RGB USB UA Black
  • Код виробника: LRG-GK514B-UA
  • Короткий опис:

    ігрова, для ПК, механічна, дротова, USB, повнорозмірна, Підсвічування - RGB, англійська, українська, Клавіш - 104, Шнур - 1.8 м, 136 x 450 x 39 мм

Опис LORGAR Azar 514 RGB USB UA Black

Ви коли-небудь замислювалися, який тип клавіатури підійде вам найкраще? Lorgar Azar 514 тут, щоб допомогти у виборі. Завдяки знімній магнітній верхній кришці ця унікальна механічна клавіатура може змінювати форму від класичного до скелетоподібного корпусу. Побудована клавіатура на міцній алюмінієвій основі. Плавні та безшумні лінійні "перемикачі мрії" від Lorgar здатні витримати 50 мільйонів натискань, тому ці 104 клавіші ваші назавжди. Клавіатура має яскраве RGB-підсвічуванням, яке можна повністю налаштувати за допомогою програмного забезпечення Lorgar WP. Azar 514 також має стильний дизайн: регульовані прогумовані ніжки, знімний пружинний силіконовий кабель Type-C, який може розтягнутися до 3,4 м, і система управління кабелями, щоб упорядкувати ваше робоче місце. Виберіть клавіатуру Azar 514 вже сьогодні, адже по ній так приємно клацати пальцями!

Корпус 2 В 1

Azar 514 має свою унікальну особливість: магнітну верхню кришку можна зняти, перетворюючи її з класичної клавіатури на каркасний корпус. Все це зроблено на міцній алюмінієвій основі, що забезпечує довговічність і стабільність.

М'які та тихі лінійні перемикачі

Ці перемикачі розраховані на 50 міліонів натискань, що робить їх майже вічними. Сила натискання в 40 грам є максимально збалансованою для комфортних ігрових сесій, а точка активації знаходиться на 2мм - рівно посередині загального ходу натискання в 4мм. Тобто ви ще не дожали кнопку до кінця, а сигнал вже пішов. З іншого боку, ідеальний баланс пружності і точки активації виключає можливість випадкового кліку.

RGB підсвічування, яке можна налаштувати

Ця повнорозмірна клавіатура має RGB підсвічування, яке можна повністю налаштувати та синхронізувати з іншими пристроями Lorgar за допомогою Lorgar WP.

Платформа Lorgar для комфортного налаштування

Окрім можливості налаштовувати та синхронізувати підсвічування ваших пристроїв, наше програмне забезпечення WP дозволяє створювати ігрові профілі, записувати макроси та перепризначати клавіші. Ви також можете відстежувати продуктивність і статистику в іграх для кожного пристрою Lorgar, які у вас є. Все це в одній програмі: Lorgar WP.

Невеличкі важливі речі

Azar 514 була розроблена з урахуванням зручності користувача, має трипозиційні прогумовані ніжки, знімну та гнучку накладку USB (C)-USB (A) кабель довжиною до 3,4м і систему управління кабелями, щоб упорядкувати ваше робоче місце.

Подарунки від Lorgar

Перемикач на брелоку з ковпачком - його можна замінити будь-якою клавішею на клавіатурі; дві грілки для рук, підставка для чашки і сумка для перенесення.

Характеристики LORGAR Azar 514 RGB USB UA Black

Маркетингова назва: Azar 514
Комерційна назва: Keyboard Lorgar Azar 514 RGB EN/UA Wired Black (LRG-GK514B-UA)
Клавіатура
Розташування пристрою: Зовнішній
Підключення: Провідне
Інтерфейс: USB (C) – USB (A)
Кількість клавіш: 104
Функції клавіш/кнопок: З можливістю програмування
Розкладка клавіатури: QWERTY
Тип клавіш: Механічний
Характеристики клавіатури: Підсвічування RGB 18 режимів
Життєвий цикл: 50 000 000 Cycles
Програмне забезпечення
Програмне забезпечення у комплекті: Платформа WP
Системні вимоги
Необхідні периферійні пристрої: порт USB
Додаткова інформація
Локалізація: Англійська Українська
Колір: Чорний
Аксесуари в комплекті: Короткий практичний посібник користувача Брелок Підставка під чашку Дві грілки для рук Сумка для перенесення Пуллер
Довжина кабеля: 3.4 м
Габарити та вага
Ширина: 450 мм
Висота (мм): 136 мм
Глибина: 39 мм
Номінальна вага: 1.17 кілограм