Набір посуду Kela Cailin 4 предмета (10969)

Код товару: 1010095
Немає в наявності
  • Інформація по Kela 10969
  • Виробник: Kela
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 1 міс.
  • Модель: Cailin 4 предмета
  • Код виробника: 10969
  • Вага: 3.45 кг.
  • Габарити: 48x25x23 см.
  • Короткий опис:

    4, кругла, ковш, традиційна, 20 см, 24 см, 16 см, 3 л, 6 л, 1.5 л, 1.7 л, Матеріал - нержавіюча сталь, скло, сріблястий

Опис Kela Cailin 4 предмета

Набір посуду KELA Cailin (7 предметів) - якісні та вишукані каструлі з нержавіючої сталі 18/10 з глянсовою поліруванням. Товщина стінок - 0,6 мм. Капсульне дно забезпечує рівномірний розподіл тепла і характеризується високою стійкістю до деформації. Особлива деталь - красиві порожнисті ручки, які повільно нагріваються і швидко остигають. Каструлі з даного набору підходять для віх типів плит, включаючи індукційні. Їх також можна використовувати в духовці при нагріванні до 180 ° C. Можна мити в посудомийній машині. Набір включає в себе: каструлю з кришкою 24 см (6 л), каструлю з кришкою 20 см (3,5 л), каструлю з кришкою 16 см (2 л), ківш - 16 см (1,5 л).

Детальний опис НАБОРУ ПОСУДУ KELA CAILIN, 4 ПРЕДМЕТА
Кожна господиня знає, як важлива хороша посуд на кухні - особливо та, що використовується для приготування їжі. Вона обов’язково має бути високої якості, щоб готувати в ній було одне задоволення, а страви виходили смачними і корисними.

Німецький виробник посуду і начиння для кухні KELA, представляє стильний і сучасний набір каструль KELA Cailin. Каструлі виготовлені з високоякісної харчової нержавіючої сталі 18/10 з глянсовою поліруванням. Товщина стінок - 0,6 мм. Нержавіюча сталь відрізняється міцністю і довговічністю, стійкістю до механічних пошкоджень, зручна у використанні, легко миється. У ній можна готувати і зберігати будь-які продукти, тому що вона володіє бактеріостатичними властивостями, продукти залишаються свіжими тривалий час. Капсульне дно забезпечує рівномірний розподіл тепла і характеризується високою стійкістю до деформації. Товсте дно каструлі також збереже приготовану страву гарячим значно довше, їжа в такому посуді не пригорає. Скляна кришка оснащена ручкою з нержавіючої сталі. Каструля підходить для всіх типів плит, включаючи індукційні. Можна використовувати в духовці при нагріванні до 180 ° С. Каструлі KELA Cailin можна мити в посудомийній машині.

Каструля упакована в подарункову упаковку і буде ідеальним подарунком для будь-якої господині. Ваш подарунок запам’ятається на довго, так як хороша каструля використовується досить часто на кухні.

Професійні кухарі найчастіше готують у посуді саме з нержавіючої сталі. Вдосконалить свої кулінарні навички з якісними німецькими каструлями KELA.

Характеристики Kela Cailin 4 предмета

Матеріал нержавіюча сталь
Кількість у наборі 4
Кришка скло
Форма кругла
Комплектація традиційна
Серія CAILIN
Діаметр 24 см
Об'єм 6 л
Матеріал ручки нержавіюча сталь
Особливості можна мити в посудомийній машині
Сумісність електричні плити
Колір сріблястий
Колір внутрішнього покриття сріблястий