Гральні карти Bicycle Anne Stoke Unicorn (2476)

Код товару: 1522690
Під замовлення
285 Грн
  • Інформація по Bicycle 2476
  • Виробник: Bicycle
  • Країна-виробник: Великобританія
  • Модель: Anne Stoke Unicorn
  • Код виробника: 2476

Опис Bicycle Anne Stoke Unicorn

Bicycle Unicorns - це колода Bicycle, що складається з робіт колекції Анни Стокс. Художниця переносить фантастичних істот на полотно із фінішним покриттям у реалістичному вигляді. Тематика колекції охоплює романтичний зачарований ліс, могутніх драконів та темний світ готичних вампірів.

Колода включає 52 карти, намальовані від руки Анни Стокс. Кожне зображення подає гравцю фантастичних єдинорігів та їх покровителів. Кожна карта здатна привнести трохи магії в життя власника колоди, відкрити завісу таємниці і розкрити справжнє диво. Карти настільки яскраві та реалістичні, що гравець насилу відрізнить реальність та уявний світ Анни.

Карти мають спеціальне покриття у вигляді мікроскопічних вм'ятин Air-Cushion. Побачити їх можна лише уважно придивившись. Дані отвори дозволяють повітрям потрапляти між картами під час виконання трюків або тасування. Таким чином, карти не стикаються повністю, а плавно ковзають і просто «літають» під час взаємодії. Карти щільні та приємні на дотик. Відмінно підійдуть для фокусів, простої гри та у вигляді сувеніру.

Надруковано колоду компанією United States Playing Card на преміальному матеріалі. Карти щільні та приємні на дотик. Відмінно підійдуть для фокусів, простої гри та у вигляді сувеніру. Карти супер-тонкі та супер-оригінальні.

Характеристики Bicycle Anne Stoke Unicorn

Матеріал картон
Призначення сувенірні карти
Кількість у колоді, шт 52
Покриття пластикове покриття
Розмір індексу Regular Index
Розмір карти 88.9 х 63.5 см
Кількість індексів 2