Гральні карти Bicycle Bourbon (2395)

Код товару: 1522701
Під замовлення
285 Грн
  • Інформація по Bicycle 2395
  • Виробник: Bicycle
  • Країна-виробник: Великобританія
  • Модель: Bourbon
  • Код виробника: 2395

Опис Bicycle Bourbon

Bicycle Bourbon - це колода гральних карт у вінтажному стилі, у приємних золотисто-бежевих та пастельних тонах. Натхненням до створення цієї тематичної колоди став вишуканий віскі Бурбон.

Всі карти повністю перероблені відповідно до тематики колоди. Старші карти тримають у руках кубки та склянки, наповнені ароматним вином. Бубновий король може похвалитися мідним самогонним апаратом, а піковий туз прикрашений емблемою 808 Proof.

Значки мастей виконані в авторському дизайні і складаються з тонких, хитромудрих візерунків, що красиво доповнюють вінтажний стиль цієї колоди. Кольори мастей традиційні, виконані у приглушених тонах червоного та чорного.

Сорочка колоди прикрашена зворотним симетричним візерунком із пляшками елітного бурбона та символікою 808 Proof. Джокер розроблений в унікальному дизайні з трьома бочками, в яких витримується елітний напій.

Ці оригінальні карти чудово виглядають у колекціях. Елегантність старовинного стилю ідеально поєднується з шикарною якістю професійних карт для кардистрі. Гладке, як шовк, фінішне покриття Air-Cushion Finish дозволяє працювати з колодою відразу після відкриття - це зручно, швидко і професійно.

Характеристики Bicycle Bourbon

Матеріал картон
Призначення сувенірні карти
Кількість у колоді, шт 54
Покриття пластикове покриття
Розмір індексу Regular Index
Розмір карти 88.9 х 63.5 см
Кількість індексів 2