Настільна гра Geekach Games Шерлок. Украдене кольє (Frida Necklace) українська (GKCH121S52)

Код товару: 1522524
Під замовлення
172 Грн
  • Інформація по Geekach Games GKCH121S52
  • Виробник: Geekach Games
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Шерлок. Украдене кольє (Frida Necklace) українська
  • Код виробника: GKCH121S52
  • Короткий опис:

    Тематика - детективні, Вікова група - від 10 років, Кількість гравців - від 1 до 8, розміри коробки - 9 х 6.5 х 2 см

Опис Geekach Games Шерлок. Украдене кольє (Frida Necklace) українська

Мадрид 2020. Відома актриса Жозефіна Паєнір вдягає дорогоцінне кольє «Фріда» на церемонію нагородження премією «Леонардо». Але потім це кольє зникає із сейфа готельного номера. Хто його вкрав? Як? І чому?

Детективи – це люди, які ніколи не залишаються без практики. На жаль, загадкові злочини відбуваються ледь не щодня. То пасажир потяга не доїде до свого пункту призначення, то хтось сфальсифікує витвір мистецтва, то доведеться з духами розмовляти… Потрібно розбиратися з новими заплутаними справами. Слухайте одне одного та враховуйте всі деталі, аби знайти причини злочину й усіх винуватців.

Шерлок – одна з найуспішніших серій у своєму жанрі детективних карткових ігор. Учасники, як і завжди, будуть розслідувати найзаплутаніші справи, які їм тільки зустрічались. Просто точно не буде – доведеться увімкнути весь свій детективний досвід, аби впоратися із цим завданням.

Та й ігровий процес тут доволі простий – спочатку ознайомлюєтесь зі стартовою інформацією, а потім отримуєте по 3 картки із загальної колоди. У свій хід вам доведеться обрати: скинути карту, не вважаючи це корисною інформацією, або ж розіграти на загал. Чим більше даних, тим гіршим буде ваш результат! Наприкінці розслідування дайте відповіді на важливі запитання та визначте рівень своєї успішності.

Характеристики Geekach Games Шерлок. Украдене кольє (Frida Necklace) українська

Тематика детективні
Призначення для компанії
Кількість гравців від 1 до 8
Вікова група від 10 років
Матеріал картон
Розміри коробки 9 х 6.5 х 2 см
Комплектація 32 карти, правила гри
Мова українська