Настільна гра Hobby World Small World (1605)

Код товару: 1035822
Немає в наявності
  • Інформація по Hobby World 1605
  • Виробник: Hobby World
  • Країна-виробник: Росія
  • Модель: Small World
  • Код виробника: 1605
  • Вага: 2.07 кг.
  • Габарити: 30x30x7 см.
  • Короткий опис:

    Тип - розважальні, Вікова група - від 8 років, Кількість гравців - від 2 до 5

Опис Hobby World Small World

Маленький Світ - це чарівна настільна гра, наповнена безліччю казкових і міфічних героїв - тролі, чарівники і навіть чаклуни. Але, тим не менше, в цьому світі і для людей містечко знайшлося.

ПРАВИЛА ГРИ МАЛЕНЬКИЙ СВІТ (SMALL WORLD) З огляду на те, що мешканців досить багато, а ось місця в маленькому світі замало - кожен буде боротися за своє місце під сонцем, і вживати всіх заходів, щоб залишитися в «живих». Ігрове поле являє собою різноманітний світ, в якому містяться поля і ліси, пагорби і гори, озера і болота. Втім, практично всі, що існує і в реальному світі, але з маленькою різницею - мешканці.

О, ЦЕ ВЖЕ ЦІКАВО Кожному гравцеві надається можливість управляти декількома расами (всього в грі 14 рас). За яку расу належить битися - вибирати вам самим. Кожна раса наділена здатністю, але при цьому ви можете вибрати додаткову здатність, які представлені в грі 20-ма жетонами. Таким чином, різноманітності гри вам не уникнути і в наступні рази вже точно не нудно буде грати, так як гра "Маленький Світ" побудована таким чином, що варіацій безліч і ймовірність збігу досить таким мала.

РАСА ослаблена? ОЗНАЧАЄ ВИВОДИМО ЇЇ! Це зовсім не означає, що вам потрібно буде зовсім відмовитися від раси. Просто якщо ви розумієте, що армія трохи згасає, краще вивести її з поля бою, наприклад, охороняти територію, а ось іншу расу - повну сил і бойового духу поставити на лідируючі позиції і збільшуються шанси на перемогу. «Small World» також можна віднести до стратегічній грі. В ході гри доведеться постійно приймати рішення: коли і яку расу вивести, в який момент завдати удару і т. Д. РЕЗЮМЕ Підбивши підсумок всьому вищесказаному, ця гра більше до вподоби саме для тих, кому цікаво буде поспостерігати за тим, як велетні розгромили все, до чого дотяглися, як людський люд долає чарівників і чаклунів, або як вовкулаки нападають на людей.

Комплектація
2 двосторонніх ігрових поля
6 великих двосторонніх пам"яток
15 жетонів прапорів
21 жетон здібностей
168 жетонів народів
18 жетонів забутих племен
10 жетонів тролів печер
6 жетонів фортець
9 жетонів гір
5 жетонів таборів
2 жетона нори
2 жетона героя
Жетон дракона
109 монет
Кубик підкріплень
Маркер раунду
Організатор для компонентів гри
Правила гри

Характеристики Hobby World Small World

Серія Small World
Назначение для дітей
Тип розважальні
Вікова група від 8 років
Кількість гравців від 2 до 5
Материал картон