Настільна гра Lord of Boards Гранд-готель «Австрія» (Grand Austria Hotel) (Lords of Boards) LOB2309UABoards Гранд-готель Австрія (Grand Austria Hotel)

Код товару: 1593847
Під замовлення
2338 Грн
  • Інформація по Lords of Boards LOB2309UA
  • Виробник: Lords of Boards
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Гранд-готель Австрія (Grand Austria Hotel)
  • Код виробника: LOB2309UA
  • Короткий опис:

    Тематика - карткові, Вікова група - від 12 років, Кількість гравців - від 2 до 4

Опис Lords of Boards Гранд-готель Австрія (Grand Austria Hotel)

Гра Гранд-готель "Австрія" (Grand Austria Hotel)

Це чудовий євро-гейм, в якому гравці мають розвивати власний готельний бізнес. Дії гри відбуваються у середині ХІХ століття у Відні – культурній столиці Європи. Гравці – власники невеликих хостелів, маючи лише 10 крон стартового капіталу, починають розвивати та розкручувати свій хостел до рівня Гранд Готелю Австрії. Наймання персоналу, прискіпливі гості, бездоганне обслуговування в готельному ресторані, чисті, підготовлені номери, правильне розселення тощо. Мало того, що всім цим потрібно талановито керувати, треба ще заробляти гроші та здобувати переможні очки.

Процес гри

Ласкаво просимо, і не соромтеся – це ж Ваш готель! Кожен гравець отримує двосторонній планшет чотириповерхового готелю із власною кухнею, а також рестораном на три столики. Зелена область із цифрами – це ваш гаманець. Облік грошей ведеться переміщенням маркера по осередках. На старті гри встановіть його на 10.

Насамперед номери готелю мають бути підготовлені до заселення. Зверніть увагу, що всі номери мають три статуси: не готовий (номер із зачиненими дверима), підготовлений до заселення (номер із відчиненими дверима) та заселений (на дверях цього номера висить табличка «не турбувати»). Статуси номерів реалізовані у грі за допомогою придбання та розміщення спеціальних двосторонніх тайлів. На старті гри, у кожного гравця є три, підготовлені до заселення, номери.

Гості

Як ви розумієте, головне в готелі - це гості. Тільки задовольняючи всі їхні забаганки та вимоги, ви отримуватимете додаткові бонуси, гроші та переможні очки. Всі гості в грі поділені на 4 типи (за кольорами). Сині – це аристократи, представники вищого класу, вони заселяються нікуди інакше, як у номери синього кольору. Жовті – це творчі особи, художники та поети, їх треба селити у жовті кімнати. Червоні – це звичайні громадяни, які селяться у червоні кімнати, і лише туристи (зелені карти) візьмуть будь-який вільний номер.

Ресторан

Перед тим, як заселитися, ваші гості потрапляють до готельного ресторану. У кожного з них індивідуальне замовлення, позначене у верхньому лівому куті карти. Тільки після повного задоволення замовлення гостя, він залишить вам належний бонус, вказаний на його карті, і відправиться відпочивати в номер. Все йде за планом: по-перше, він звільнить місце у ресторані для наступного гостя, а по-друге, заселений номер також принесе певні бонуси.

Персонал Вашого готелю

З початку гри, ви єдиний співробітник готелю. Ви ж і власник, і керуючий, і бармен, і покоївка тощо. В принципі, залежно від обраної тактики, ви можете так і до кінця гри, на одинці розвивати готель. Однак, якщо вам знадобляться помічники, вони завжди поряд. Всього в грі представлено 48 карт можливого персоналу, кожен з яких має свої унікальні здібності. Докладніше про них прочитаєте у правилах. Перед грою, учасники отримують по 6 карток персоналу, яких зможуть найняти в процесі гри. Поки що вони в руці – вони не активні. Інші карти персоналу у грі не беруть участь.

Рецепція

Це основне поле дій у грі. На початку кожного раунду перший гравець кидає цілу жменю кубиків і розподіляє їх по осередках дій. Значення на кубику визначає тип дії, а їх кількість позначає кількість дій. Після цього, гравці по черзі виконують вибрану ними дію, знімаючи кубики з комірки, або пасують, якщо на потрібній комірці вже не залишилося кубиків, а інші дії їм не потрібні.

Ігрова партія триває 7 раундів, за підсумками яких перемогу здобуде учасник, який набрав найбільше очок, а не грошей. Як ви вже могли помітити, ця настільна гра має досить багато аналогій із веденням бізнесу в реальному житті. Ось і гроші тут не мета, а лише засіб.

Характеристики Lords of Boards Гранд-готель Австрія (Grand Austria Hotel)

Тематика карткові
Жанр економічні
Призначення для всієї родини
Вікова група від 12 років
Кількість гравців від 2 до 4
Матеріал картон
Комплектація настільна гра, інструкція
Мова українська