Настільна гра Johnshen Sports Набір покерний 100 фішок по 11,5 г (алюмінієвий кейс) (59208)

Код товару: 1404252
Немає в наявності
  • Інформація по Johnshen Sports 59208
  • Виробник: Johnshen Sports
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Набір покерний 100 фішок по 11,5 г (алюмінієвий ке
  • Код виробника: 59208
  • Короткий опис:

    Тематика - бої та битви, Вікова група - від 10 років, Кількість гравців - від 2, розміри коробки - 21 х 20 х 6.5 см

Опис Johnshen Sports Набір покерний 100 фішок по 11,5 г (алюмінієвий ке

Покерний набір на 100 фішок – час грати по-крупному!

Азартні ігри привносять в життя дещицю різноманітності, дають те саме відчуття ризику тим з нас, хто має потребу в ньому посеред, іноді до неподобства, нудного життя. І якщо вже грати, то робити це саме так, як годиться, з усіма атрибутами і отримуючи максимум задоволення від процесу. А це і колода карт, і люди, з якими ви граєте, і звичайно ж – покерні фішки.

Покер – історія гри, історія життя

Самим атмосферним, загадковим і популярним видом азартних ігор безумовно є покер. Про походження самої гри і навіть її назви досі точаться суперечки. За однією з версій, назва походить від німецького слова pochen (стукати). Перші згадки схожих гра відносяться до XVI століття. Зародившись в Європі, а саме в Іспанії, Франції та Італії, покер швидко розійшовся по світу і здобув славу одного з найскладніших ігор. Правила покеру тоді були дещо іншими і змінювалися протягом довгого часу. Перші письмові згадки про сучасному варіанті покеру з’являються в 1829 році в мемуарах артиста Джо Кауела. У 1834 році в цю гру стали грати колодою з 52 карт. Однак, як би не мінялися правила, переможець визначався за наявністю у нього комбінація, що йде корінням ще в ігри на кістках. Граючи в люди переслідують різні цілі – одним подобається вважати варіанти і комбінації, застосовувати математичний підхід. Іншим – стежити за емоціями супротивників. Третім – відчуття азарту, четверті ж знаходять особливу красу в безпосередній атмосфері. А так як казино в нашій країні не поширені, а до Вегаса далеко, любителям покеру доведеться самим облаштовувати свої ігри і робити оригінальний антураж. І тут вже без фішок не обійтися. Будь-який Покерний набір – це класичний елемент, який присутній на столі у більшості любителів цієї гри. А алюмінієвий кейс робить його лише солідніше. Навряд чи Ви знайдете більш автентичний набір, ніж цей. Навіть вага фішок сходить до стандарту – 11.5 грам. Такі використовують на чемпіонатах. І не думайте, що вага – про незначну деталь, якою можна знехтувати. Це теж елемент антуражу!

Характеристики Johnshen Sports Набір покерний 100 фішок по 11,5 г (алюмінієвий ке

Комплектація алюмінієвий кейс, 100 пластикових фішок вагою 11,5 грам, 5 шестигранних кубиків, 2 колоди покерних карт, 2 ключі від кейсу, фішка дилера
Призначення для компанії
Вікова група від 10 років
Кількість гравців від 2
Матеріал пластик
Розміри коробки 21 х 20 х 6.5 см
Мова російська
Тематика бої та битви
Жанр розважальні
Серія Покер