Настільна гра Johnshen Sports Набір покерний 300 фішок по 11,5 г (алюмінієвий кейс) (IG-2114)

Код товару: 1404254
Під замовлення
2083 Грн
  • Інформація по Johnshen Sports IG-2114
  • Виробник: Johnshen Sports
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Набір покерний 300 фішок по 11,5 г (алюмінієвий ке
  • Код виробника: IG-2114
  • Вага: 4.262 кг.
  • Габарити: 58x23x8 см.
  • Короткий опис:

    Тематика - бої та битви, Вікова група - від 10 років, Кількість гравців - від 2, розміри коробки - 40 х 22 х 7 см

Опис Johnshen Sports Набір покерний 300 фішок по 11,5 г (алюмінієвий ке

Всі знають, що покер - це та гра, в якій ставки часом ростуть дуже високо. Якщо у своєму повсякденному житті ви звикли ризикувати та приймати миттєві рішення, то вам, напевно, сподобається ця гра. А зовсім її полюбити вам допоможе чудовий покерний набір на 300 фішок. Маючи такий комплект під рукою, ви відчуєте себе справжнім професіоналом! І те, наскільки витончено та продумано ви зможете діяти, покаже про результат усієї гри. Тож нумо починати!

Фішки на стіл, панове!

Напевно, всі без винятку знають, що фішка в покері – найголовніша розмінна монета. А в нашому наборі для покеру їх аж 300 штук: шість видів, квітів та номіналів. Крім цього, в красиво виконаному алюмінієвому кейсі ви знайдете дві колоди карт для покеру, п'ять кубиків та фішку дилера. Дилер ... яка цікава роль, так? Думаю, багато хто з вас, дивлячись фільми про казино та Лас-Вегас, хотіли б випробувати це відчуття, відчуття великої гри! Тепер у вас є чудова нагода зробити це. Тільки подумайте, який азарт з'являється, коли на коні коштують великі суми! Нехай і вигадані, у вигляді ігрових фішок, але все ж таки.

Граючи в покер, вам потрібно буде робити ставки, зрівнювати їх, підіймати чи пасувати. Важко сказати, що робити це доведеться в залежності від того, які карти опиняться на столі чи у вас в руках. Адже тут і починається найцікавіше. Вам потрібно буде блефувати й хитрувати, щоб ввести в оману ваших суперників, і змусити їх залишити цю роздачу з хорошими картами або викласти якомога більше грошей, коли у вас виграшна комбінація.

Вивчіть комбінації карт, якими вам потрібно буде оперувати, щоб бути в курсі того, що відбувається на столі, і у вас на руках. Якщо ви вже їх знаєте, то можемо просто повторити. Назвемо їх у порядку зростання, це: пара, трійка, стріт, флеш, фулл хауз, каре, стріт флеш та флеш рояль. У детальних правилах розказано, з яких карток складається кожна комбінація. Тому, якщо ви починаєте грати в покер, вам слід тримати під рукою таку докладну інструкцію.

Приймайте незворушний вигляд, надягайте найкращу маску «покер-фейс» і, як почнеться гра, вірте тільки собі. У вас все вийде!

Покерний набір на 300 фішок незамінний на будь-якій вечірці

А тим паче вашої. З упевненістю заявляємо, якщо ви й ваші друзі вирішите поборотися в покер, одну з найцікавіших ігор, то, не роздумуючи, купіть набір Покер, і покажіть, хто в будинку господар!

Якщо ви думаєте, що 300 фішок виявиться недостатньо для вашої великої компанії, то сміливо беріть набір покеру на 500 фішок або можете переглянути повний список наборів для покеру і виберіть потрібний.

Покер - це не тільки великі ставки, але й незліченна кількість незабутніх і несподіваних ігрових моментів!

Характеристики Johnshen Sports Набір покерний 300 фішок по 11,5 г (алюмінієвий ке

Тематика бої та битви
Жанр розважальні
Серія Покер
Комплектація 300 фішок, 2 колоди карт по 54 шт, 5 гральних кісток (червоні), кнопка дилера (49 мм), кейс з ключем
Призначення для компанії
Вікова група від 10 років
Кількість гравців від 2
Матеріал пластик
Розміри коробки 40 х 22 х 7 см
Мова російська