Гарнітура Celebrat G7 Yellow

Код товару: 1589838
Під замовлення
137 Грн
  • Інформація по Celebrat Celebrat G7 Yellow
  • Виробник: Celebrat
  • Гарантія: 6 міс.
  • Код виробника: Celebrat G7 Yellow
  • Короткий опис:

    Гарнітура Celebrat G7 Yellow

Опис Гарнітура Celebrat G7 Yellow

Яскраві враження від звуку та комфорт у кожній деталі!

Навушники Celebrat G7 подарують справжню насолоду чистим якісним звучанням, стильним яскравим дизайном і абсолютним комфортом використання. Дана модель виготовлена з урахуванням сучасних вимог до стилю і технічної складової. Крім того, ці навушники універсальні завдяки стандартному роз’єму 3,5 мм. Завдяки вбудованому чутливому мікрофону вони відмінно справляються з функцією гарнітури. Відмінне чисте звучання чекає на вас!

Точна конструкція для потужних басів
Дротові навушники з мікрофоном Celebrat G7 після повторного вдосконалення та акустичного професійного калібрування дарують високоякісне соковите звучання і потужні баси. Пульсуючі низькі частоти водночас ідеально підкреслюють природність і натуральність звучання. Така реалістичність звуку стане для вас справжнім подарунком. Улюблена музика створена для того, щоб нею насолоджуватися.

Соковитий дизайн та ергономічна форма
Навушники Celebrat G7 - легка, яскрава, ергономічна та зручна модель із продуманою до дрібниць конструкцією. Плавні м’які лінії, делікатні тактильні відчуття, зручність носіння дають змогу використовувати стереонавушники протягом тривалого часу без відчуття дискомфорту. Еластичні м’які амбюшури дають змогу зручно розташувати навушники всередині вушних раковин. Таким чином, забезпечується необхідна герметичність для відмінної якості звуку і навушники не доставляють незручності.

Надійна збірка з якісних матеріалів
Стереонавушники Celebrat G7 з мікрофоном вирізняються надійним складанням і підвищеною увагою до кожної деталі. Завдяки відповідальному підходу до створення продукції навушники цього виробника вирізняються відмінною довговічністю. Для виготовлення навушників використовувався сучасний зносостійкий, еластичний і міцний матеріал - термополіеластан. Якісні 10 мм динаміки і чутливий мікрофон гарантують чистоту звучання, без перешкод і шумів.

Легкість, компактність та універсальність
Навушники Celebrat G7 мають дуже легку вагу та мініатюрні розміри. Завдяки своїй легкості вони практично невідчутні під час носіння. Надійно зафіксувавши навушники, ви зможете перебувати в них тривалий час, не відчуваючи при цьому жодних неприємних відчуттів. Модель під’єднується до будь-якого електронного пристрою, що має стандартний аудіороз’єм 3,5 мм: смартфони, планшети, ноутбуки, плеєри тощо. Стабільна швидкісна передача сигналу виключає перешкоди в розмові або музиці.

Інтуїтивно зрозуміле управління 1 кнопкою
Навушники Celebrat D7 обладнані компактним пультом керування, який гарантує легкість перемикання між треками, приймання/відхилення дзвінків і ввімкнення/вимкнення програвання. Одинарне, подвійне або потрійне натискання допоможе легко керувати навушниками. Кнопка розташована досить зручно і тактильно відчутна, тому натиснути її можна і наосліп.

Характеристики Гарнітура Celebrat G7 Yellow

Длина кабеля 1.2 м
Форма штекера прямой штекер
3.5 мм (mini-jack) есть
USB нет
USB Type-C нет
Lightning нет
Назначение для мобильных устройств
Вес нет данных
Размеры нет данных
Цвет желтый
Материал амбушюр силикон
Материал корпуса пластик
Входит в комплект наушники, документация
USB-приемник в комплекте отсутствует
Частотный диапазон 20 - 20 000 Гц
Чувствительность 92 дБ
Сопротивление наушников 16 Ом
Наличие активного шумоподавления (ANC) нет
Акустическое оформление закрытые
Тип излучателя динамический
Bluetooth-кодек -
Тип подключения проводное
Тип наушников вакуумные
Тип крепления без крепления (внутриканальные)
Тип гарнитуры стерео
Версия Bluetooth нет
Тип беспроводного подключения нет
Время работы разговор/ожидание нет
Время зарядки нет
Питание через интерфейсный разъем
Поддержка беспроводной зарядки нет
Чувствительность микрофона нет данных
Частотный диапазон микрофона нет данных
Конструкция микрофона размещенный на проводе
Наличие микрофона с микрофоном
Влагостойкость IP53
Наличие подсветки нет
Регулятор громкости нет
Складная конструкция нет
Съемный кабель нет