Навушники Hator Hyperpunk 2 USB 7.1 Black/Lilac (HTA-849)

Код товару: 1523448
Під замовлення
1830 Грн
  • Інформація по Hator HTA-849
  • Виробник: Hator
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Hyperpunk 2 USB 7.1 Black/Lilac
  • Код виробника: HTA-849
  • Вага: 0.46 кг.
  • Габарити: 20x19x8 см.
  • Короткий опис:

    геймерські (ігрові), дротове, Jack 3.5 мм, USB, закриті, Випромінювач - 50 мм, 64 Ом, чутливість - 114 дБ, 10 - 22000 Гц, тип випромінювача - динамічний, 7.1, з мікрофоном, Спрямованість мікрофона - всеспрямований, Матеріал амбушур - піноматеріал, довжина шнура - 1.5 м, кількість jack(ів) - 1, кількість PIN (контактів) - 4, Lilac, 180 г

Опис Hator Hyperpunk 2 USB 7.1 Black/Lilac

Hator Hyperpunk 2 USB 7.1 — гарнітура, яка створена, щоб задовольнити будь-які потреби у налаштуваннях та супроводжувати вас під час довготривалих баталій. Комплектна звукова карта 7.1 забезпечує об'ємне звучання і можливість тонких налаштувань, а підключення через класичний джек дозволить використовувати її з максимальною кількістю платформ.

Ергономічні амбушури забезпечують покращену циркуляцію повітря, це запобігає спітнінню під час тривалого використання. Піна з ефектом пам'яті, яка використовується як наповнювач, дозволяє розподілити тиск та уникнути втоми вух.

Легка та міцна конструкція з металу забезпечує надійність та комфорт використання гарнітури. 50-мм динаміки з композитною мембраною відповідають за точний і насичений звук, тому ви завжди будете знати, де знаходиться ваш супротивник. З’ємний високочутливий мікрофон з чудовим рівнем передачі голосу прекрасно підійде як для ігор, так і для стрімінгу.

Оберіть свій колір

Hator Hyperpunk 2 USB 7.1 представлена в 5-ти варіантах кольору, тому кожен зможе обрати для себе саме той, який йому підійде найбільше. Будьте яскравими та насолоджуйтесь улюбленою музикою.

Високоякісні динаміки

Гарнітура оснащена потужними 50 мм динаміками з опором 64 Ом, композитною мембраною та неодимовим магнітом, які забезпечують високу гучність та чітку передачу звуку.

Надзвичайно легка вага

Вага гарнітури становить лише 180 грамів, тому вона буде майже не помітна навіть під час тривалого використання.

Амбушури з ефектом пам'яті

Ергономічні тканинні амбушури не лише забезпечують приємні тактильні відчуття, але й за допомогою своєї структури гарантують покращену циркуляцію повітря. До всього, вони наповнені піною з ефектом пам'яті, яка рівномірно розподіляє тиск, що дозволяє запобігти втомі під час тривалого використання.

Просте налаштування за допомогою звукової карти

Гарнітура оснащена компактною звуковою картою з фірмовим програмним забезпеченням, яка відкриває великий перелік додаткових налаштувань гучності та відтворення й запису голосу з мікрофона.

Чітка передача голосу за допомогою мікрофона

Hator Hyperpunk 2 USB 7.1 укомплектована мікрофоном, який забезпечує відмінну передачу голосу під час активної гри, чи робочої відеоконференції. За бажанням мікрофон можна з легкістю зняти, а отвір закрити заглушкою. 

Характеристики Hator Hyperpunk 2 USB 7.1 Black/Lilac

Тип геймерські (ігрові)
Підключення дротове
Конструкція повнорозмірні
Інтерфейс підключення USB
Тип кріплення наголов'я
Акустичне оформлення закриті
Діаметр випромінювача 50 мм
Опір навушників 64 Ом
Чутливість 114 дБ
Діапазон відтворюваних частот 10 - 22000 Гц
Тип випромінювача динамічний
Підтримка звуку 7.1
Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона знімний
Спрямованість мікрофона всеспрямований
Чутливість мікрофона -42 дБ
Мінімальна сприймана частота мікрофона 100 Гц
Максимальна сприймана частота мікрофона 10 кГц
Матеріал амбушур піноматеріал
Довжина шнура 1.5 м
Кількість jack(ів) 1
Кількість PIN (контактів) 4
Форма штекера прямий
Рік випуску 2023
Колір Lilac
Вага 180 г
Призначення для ноутбука
Також шукають великі