Навушники Hator Hyреrpunk Truepods Black (HTA-430)

Код товару: 1519795
Немає в наявності
  • Інформація по Hator HTA-430
  • Виробник: Hator
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Hyреrpunk Truepods Black
  • Код виробника: HTA-430
  • Вага: 0.097 кг.
  • Габарити: 10x8x5 см.
  • Короткий опис:

    TWS (True Wireless Stereo), бездротове, Bluetooth, закриті, Випромінювач - 10 мм, 32 Ом, 10 - 20000 Гц, тип випромінювача - динамічний, 2.0, з мікрофоном, Версія Bluetooth - 5.3, SBC, AAC, Матеріал амбушур - силікон, 5 год, кількість jack(ів) - 1, Black, 3.7 г

Опис Hator Hyреrpunk Truepods Black

Технологічна та компактна TWS гарнітура Hyperpunk Truedots забезпечить високу якість звучання для комфортної комунікації, відтворення аудіо- та відеоконтенту, а також для мобільного геймінгу.

Швидке та стабільне бездротове підключення по протоколу з’єднання Bluetooth 5.3. Режим Game Mode активує функцію Low Latency з мінімальною затримкою в 40мс, що дозволяє грати в швидкі мобільні ігри та передивлятися динамічний контент без жодних затримок звуку. Використовуйте гарнітуру в тандемі з будь-яким пристроєм, що підтримує Bluetooth: смартфони, планшети, ноутбуки та ін.

Подвійна система шумозаглушення: ANC (Active Noise Cancellation) та ENC (Environmental Noise Cancellation) захищає від зайвого зовнішнього фону під час розмов або прослуховування музики. А режим "прозорості", навпаки, дозволить вам гарно чути навколишні звуки, коли це необхідно.

Управління дзвінками, гучністю та мультимедіа здійснюється інтуїтивно зрозумілим та чутливим сенсорним керуванням.

Ваші Hyperpunk Truepods напоготові цілодобово! Заряду навушників вистачає на п’ять годин безперервної роботи, а в поєднанні з кейсом їх автономність забезпечена на 25 годин! Крім того, кейс з розмірами 60х45х29 мм та вагою 37г дозволить завжди тримати навушники при собі.

Кейс гарнітури підтримує бездротову зарядку потужністю до 15Вт. Інший метод заряджання - через універсальний порт USB Type-C. Трохи більше години знадобиться, щоб повністю відновити заряд батареї.

Погана погода не стане на заваді використання Hyperpunk Truepods! Клас захисту від вологи IPX4 гарантує, що ви зможете використовувати навіть під час дощу.

Три пари змінних силіконових амбушур розмірів S, M та L в комплекті дозволять кожному підібрати оптимальний варіант, щоб користування гарнітурою було максимально комфортним та продуктивним.

Характеристики Hator Hyреrpunk Truepods Black

Тип TWS (True Wireless Stereo)
Призначення для телефону
Підключення бездротове
Конструкція вакуумні / внутрішньоканальні
Інтерфейс підключення Bluetooth
Акустичне оформлення закриті
Діаметр випромінювача 10 мм
Опір навушників 32 Ом
Діапазон відтворюваних частот 10 - 20000 Гц
Також шукають маленькі
Тип випромінювача динамічний
Підтримка звуку 2.0
Наявність мікрофону з мікрофоном
Конструкція мікрофона вбудований у корпус
Версія Bluetooth 5.3
Bluetooth кодеки SBC
Профілі Bluetooth edr
Матеріал амбушур силікон
Особливості IPX4
Час роботи від акумулятора 5 год
Інтерфейс зарядки USB Type-C
Кількість jack(ів) 1
Колір Black
Вага 3.7 г