Ноутбук Apple MacBook Air M2 A2681 Starlight (MLY13UA/A)

Код товару: 1326339
Під замовлення
51188 Грн
  • Інформація по Apple MLY13UA/A
  • Виробник: Apple
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: MacBook Air M2 A2681 Starlight
  • Код виробника: MLY13UA/A
  • Вага: 2.325 кг.
  • Габарити: 38x29x9 см.
  • Короткий опис:

    13.6", 2560х1664 (Liquid Retina), IPS, Apple M2, 8 ГБ, SSD - 256 ГБ, Apple M2 Graphics (8-core GPU), MacOS Monterey, підсвічування клавіатури, сканер відбитків пальців, 1.24 кг, золотий

Опис Apple MacBook Air M2 A2681 Starlight

У тиші є сила
Завдяки ефективності чіпа M2 MacBook Air забезпечує приголомшливу продуктивність без вентилятора, тому він працює абсолютно безшумно, незалежно від того, наскільки велике є завдання.

Побудований на совість. Ставить турботу про екологію на перше місце
Компактний корпус MacBook Air, настільки ж відповідальний, як і міцний, виготовлений на 100% з переробленого алюмінію.

Підготуйтеся до зльоту
Чіп M2 запускає нове покоління процесорів Apple, володіючи ще більшою швидкістю та енергоефективністю, ніж M1. Таким чином, ви можете робити більше і швидше завдяки потужнішому 8-ядерному процесору. Створюйте захоплюючі зображення та анімацію за допомогою нового графічного процесора. Працюйте з великою кількістю потоків відео 4K та 8K ProRes за допомогою високопродуктивного медіарушія. І продовжуйте працювати або грати весь день і всю ніч завдяки 18 годинам автономної роботи.

Більше швидкості для всіх ваших програм
Всі ваші популярні програми працюють в macOS блискавично, включаючи Microsoft 365 і багато ваших улюблених додатків для iOS. Більше 10000 додатків і модулів, що підключаються, оптимізованих для Apple Silicon, відкриють для вас творче майбутнє.

Швидкісне. Велике. Сховище
Завдяки надшвидкому твердотілому накопичувачу MacBook Air дозволяє вам брати з собою фотографії, фільми, музику та документи – і миттєво відкривати їх.

Творіть скільки душі завгодно
Завдяки високопродуктивному медіарушію на чіпі M2 ви можете відтворювати та редагувати ще більше потоків відео 4K та 8K ProRes, включаючи відео 4K ProRes, зняте на iPhone 13 Pro.

Безпека понад усе
Apple Silicon та macOS пропонують розширені вбудовані функції безпеки, які допомагають захиститися від шкідливих програм та вірусів. І Mac розроблено, щоб дати вам свободу вибору того, чим ви ділитеся, і як ви це робите.

Щоб було ясно та чудово
Приголомшливий 13.6-дюймовий дисплей Liquid Retina - найбільший і найяскравіший з MacBook Air, що коли-небудь існували, з підтримкою 1 мільярда кольорів. Текст стає надчітким, а фотографії та відеоролики – яскравішими, з високим контрастом та чіткими деталями.

Висока чіткість. Чудове звучання
Зробіть найкраще враження під час відеодзвінків з HD-камерою FaceTime 1080p та масивом із трьох мікрофонів. Оточіть себе великою звуковою сценою, яка доповнює звукову систему з чотирма динаміками та функцією Spatial Audio. MacBook Air був створений, щоб розбурхувати почуття.

HD-камера FaceTime 1080p
Виглядайте краще з камерою, яка подвоює роздільну здатність та продуктивність при слабкому освітленні порівняно з попереднім поколінням.

Масив із трьох мікрофонів
Гучні та чіткі дзвінки, де б ви не знаходилися, завдяки масиву з трьох мікрофонів з удосконаленими алгоритмами формування променя для захоплення чистого звуку.

Аудіосистема з чотирма динаміками та Spatial Audio
Пориньте в кіно та музику завдяки покращеному розділенню стереозвуку та чистоті голосу завдяки двом високочастотним динамікам та двом надтонким низькочастотним динамікам. Просторове аудіо за допомогою Dolby Atmos поміщає звук навколо вас.

Нехай ваші пальці літають
Зручна і тиха клавіатура Magic Keyboard тепер має ряд функціональних клавіш на всю висоту для швидкого доступу до улюблених елементів керування та клавіш. Touch ID дозволяє легко розблокувати Mac, вводити паролі та здійснювати безпечні покупки або платежі – і все це одним торканням пальця. А завдяки збільшеному трекпада Force Touch залишається ще більше місця для точної роботи.

Продовжуйте працювати
Швидкознімний роз'єм живлення MagSafe легко кріпиться і від'єднується за допомогою магнітів, запобігаючи ненавмисному висмикуванню. Два порти Thunderbolt дозволяють підключати та заряджати високошвидкісні аксесуари. Ви також можете підключити дисплей 6K. А роз'єм для навушників підтримує навушники із високим імпедансом.

Розроблений із турботою про навколишнє середовище
Перероблені матеріали. Більш екологічний ланцюжок постачання. Відповідальне упакування. MacBook Air був розроблений так, щоб він був таким легким для навколишнього середовища, як і у ваших руках.

Характеристики Apple MacBook Air M2 A2681 Starlight

Аксесуари в комплекті: MacBook Air Блок живлення USB-C Посібник користувача
Кабелі в комплекті: USB-C to MagSafe 3 Cable
Колір: Сяюча зірка
Особливості для зниження впливу на навколишнє середовище: Відповідає вимогам ENERGY STAR Mercury-Free Без ПВХ Скло без вмісту миш'яку Не містить антипиренів брому Не містить берилій Для корпусу використовується тільки перероблений алюміній 100% recycled tin in the solder of the main logic board 35% or more recycled plastic in multiple components 100% of virgin wood fiber comes from responsibly managed forests 100% recycled rare earth elements in all magnets, representing 98% of the rare earth elements in the device 90% or more fiber-based packaging 90% recycled steel in the battery tray
Програмне забезпечення
Сумісні платформи: Mac
Встановлена операційна система: Apple macOS Monterey
Живлення
Розташування блоку живлення: Зовнішній
Вхідна напруга: AC 100-240 В
Вхідна частота: 50/60 герц
Потужність адаптера живлення: 30 Ват
Кількість роз'ємів живлення: 1
Тип роз'єму живлення: MagSafe 3
Акумулятор
Технологія акумулятора: Літій-полімерний
Кількість встановлених батарей: 1
Ємність батареї: 52.6 Ват/год
Габарити та вага
Глибина: 215 мм
Висота (мм): 11.3 мм
Ширина: 304.1 мм
Номінальна вага: 1.24 кілограм
Умови експлуатації
Максимальна температура навколишнього середовища під час роботи: 35 °C
Мінімальна температура навколишнього середовища під час роботи: 10 °C
Максимальна температура навколишнього середовища під час зберігання: 45 °C
Мінімальна температура навколишнього середовища під час зберігання: -25 °C
Макс. відносна вологість без конденсації: 90 %
Мін. відносна вологість без конденсації: 0 %
Максимальна висота над рівнем моря під час роботи: 3048 м
Максимальна висота над рівнем моря під час зберігання: 4572 м
Максимальна висота транспортування: 10668 м
Процесор
Процесор: Apple M2
Кількість ядер процесора: 8
Кількість ядер Neural Engine: 16
Чипсет: System on Chip (SoC)
Пам'ять
Ємність встановленої оперативної пам'яті: 8 ГБ
Пропускна здатність пам'яті: 100 ГБ/с
Накопичувач
Тип зберігання: Твердотільний накопичувач
Кількість накопичувачів: 1
Ємність пристрою пам'яті: 256 ГБ
Аудіовихід
Режим аудіовиходу: Стерео
Дисплей
Довжина діагоналі: 13.6"
Тип дисплея: РК
Технологія дисплея: TFT Активна матриця
Тип матриці: IPS
Кольоровість: Колір
Максимальна роздільна здатність: 2560x1664
Додаткові Особливості: Диодне подсвічування Дисплей Retina Розширений вибір кольорів (P3) Яскравість 500 кд/м² Технологія True Tone 1 Billion Colors
Відеовихід
Тип Відеопам'яті: Спільна відеопам'ять
Кількість ядер GPU: 8
Характеристики мережі
Wi-Fi: IEEE 802.11a IEEE 802.11b IEEE 802.11g IEEE 802.11n Wi-Fi 4 IEEE 802.11ac Wi-Fi 5 IEEE 802.11ax Wi-Fi 6
Bluetooth: Bluetooth 5.0
Iнтерфейси
Thunderbolt/USB 4: 2 (USB 4.0 (type C))
Навушники: 1 (3.5-мм міні джек)
Система
Тип системи: Ноутбук
Характеристики клавіатури: Підсвічування Датчик зовнішньої освітленості Трекпад Force Touch Клавіатура Magic Keyboard Force Click Accelerators Pressure-Sensitive Drawing Multi-Touch Gestures
Вбудовані пристрої: Touch ID Four Speakers Voice Control VoiceOver Zoom Increase Contrast Reduce Motion Siri and Dictation Switch Control Closed Captions Text to Speech
Аудіо/Відео особливості: Цифровий відеовихід Thunderbolt 3 Штатний відеовивід за стандартом DisplayPort через інтерфейс USB-C Відеовивід на пристрої з портами VGA, DVI, HDMI і Thunderbolt 2 - через додаткові адаптери (продаються окремо) Об'ємний стереозвук Support for spatial audio when playing video with Dolby Atmos Hardware-accelerated H.264, HEVC, ProRes, and ProRes RAW Video decode engine Video encode engine ProRes encode and decode engine Spatial audio with dynamic head tracking when using AirPods (3rd generation), AirPods Pro, and AirPods Max Supported formats include HEVC, H.264, and ProRes HDR with Dolby Vision, HDR10, and HLG Supported formats include AAC, MP3, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, and Dolby Atmos