Ноутбук Lenovo LOQ 15APH8 (82XT00FHRA)

Код товару: 1582128
Є в наявності
51419 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 51419грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Lenovo 82XT00FHRA
  • Виробник: Lenovo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: LOQ 15APH8
  • Код виробника: 82XT00FHRA
  • Короткий опис:

    15.6", 1920х1080 (FullHD), IPS, AMD Ryzen 7 7840HS (3.8 - 5.1 ГГц), 16 ГБ, SSD - 1 ТБ, NVIDIA GeForce RTX 4050, GPU - 6 ГБ, без операційної системи, підсвічування клавіатури, TPM модуль, 2.4 кг, сірий

Опис Lenovo LOQ 15APH8

Поєднання швидкості та тривалого часу автономної роботи завдяки процесорам AMD Ryzen
Оціни переваги високої швидкості та тривалого часу роботи від акумулятора завдяки процесорам AMD Ryzen. Отримай всю необхідну потужність, не поступаючись тривалістю автономної роботи.

Високопродуктивні відеокарти NVIDIA GeForce RTX. Максимальна швидкість роботи.
Завдяки відеокарті NVIDIA GeForce RTX серії 40 перед кіберспортсменами та представниками творчих професій відкриваються безпрецедентні можливості. Вона створена на базі ультрапродуктивної архітектури NVIDIA Ada Lovelace з підтримкою технологій штучного інтелекту DLSS 3, що забезпечує фантастичне підвищення швидкодії та якості графіки. Відкрий для себе реалістичні віртуальні світи завдяки підтримці технології трасування променів. Крім того, набір технологій Max-Q оптимізує продуктивність системи, потужність, час автономної роботи та акустику для максимальної ефективності.

Отримай доступ до більш ніж 100 ігор найвищої якості з новим ігровим ноутбуком Lenovo серії LOQ та трьома місяцями передплати Xbox Game Pass
Отримай доступ до більш ніж 100 ігор найвищої якості, а також нових та найочікуваніших блокбастерів в перший день їх релізу, як-от Halo Infinite, Forza Horizon 5 і Age of Empires IV, з новим ігровим ноутбуком Lenovo серії LOQ та трьома місяцями передплати Xbox Game Pass, що охоплює і EA Play. Завдяки постійному поповненню бібліотеки ігор тут завжди можна знайти цікаві новинки. Для отримання додаткової інформації відвідай сайт xbox.com/subscriptionterms.

Відкрий для себе ігровий процес з технологіям ШІ
Підвищуй свою продуктивність за допомогою рішення Lenovo AI Engine+ з передовим чіпом Lenovo LA1 AI, яке оптимізує роботу системи за допомогою розумних датчиків з надточними налаштуваннями для потужного ігрового процесу. Ще більше прискорюй свій ігровий процес за допомогою спеціального перемикача MUX із NVIDIA Advanced Optimus, який автоматично скорочує затримку, оптимізує час автономної роботи та підвищує частоту кадрів. Технологія Smart Engine постійно аналізує дані та показники, дозволяючи тобі ще більше розширювати ігрові можливості. Насолоджуйся потужним ігровим досвідом з Lenovo AI Engine+ та домінуй над суперниками.

Вражаюча потужність та тиха робота системи
Шукаєш високопродуктивний пристрій, який при цьому працює дуже тихо? Вдосконалена конструкція системи охолодження на Lenovo LOQ гарантує, що твій ігровий ПК працюватиме безшумно завдяки чотирьом тепловим трубкам, двом високошвидкісним вентиляторам (85 мм, 12 В) і великим повітрозабірним і випускним отворам. Ефективна вентиляція забезпечує постійний потік свіжого повітря через клавіатуру та вентиляційні отвори на задній панелі та з боків ноутбука. Завдяки TDP (вимоги щодо тепловідведення) до 135 Вт ти зможеш впевнено грати, знаючи, що твій ноутбук не буде перегріватися та працюватиме тихо, тож ти можеш впевнено та безшумно рухатись до перемоги.

Готовий до будь-яких викликів
Завдяки елегантному та мінімалістичному корпусу ноутбук Lenovo LOQ 15APH8 забезпечує практичність, простоту та зручність використання. Ноутбук оснащений широким набором портів, фірмовою ігровою задньою панеллю вводу/виводу для легкого доступу та вбудованою веб-камерою з електронною шторкою, тому він має все необхідне для підключення та створення преміального контенту. Корпус доступний у кольорі "Storm Grey" та має логотип Lenovo LOQ на кришці. Створений відповідно до суворих військових стандартів США MIL-STD-810H, цей ноутбук надзвичайно міцний і готовий до будь-яких викликів.

Дисплей, який приведе тебе до перемоги
Розвивай швидкість до професійного рівня за допомогою кришталево чистого зображення на 15.6-дюймовому дисплеї з неймовірно високою змінною частотою оновлення до 165 Гц, що дозволить тобі випереджати конкурентів у найзапекліших боях. Оціни фотореалістичні кольори завдяки 100% охоплення колірного простору sRGB та обирай необхідні налаштування екрана, включно з опціями високої яскравості до 350 ніт. А технологія затемнення постійним струмом (DC Dimming) допоможе заощадити заряд акумулятора, коли ти в дорозі.

Ергономічність та точність управління
Друкуй на професійному рівні та, що важливіше, оволодівай необхідними елементами керування улюбленою грою за допомогою легендарної тактильної точності клавіатури на Lenovo LOQ. Створена забезпечувати вражаючу ергономічність, дана клавіатура має хід клавіш 1.5 мм і стовідсотковий захист від помилкових спрацьовувань для надшвидкого реагування та неперевершеного контролю. Окрім цього, вона оснащена повнорозмірними клавішами зі стрілками та цифровим блоком. Геймери також оцінять опційне 4-зонне підсвічування RGB.

Чудові можливості розширення
Твій Lenovo LOQ 15APH8 готовий до будь-яких викликів майбутнього завдяки безпрецедентним можливостям розширення. Насолоджуйся безперебійним відтворенням ігор, переглядом потогового відео та виконанням творчих завдань без жодних затримок завдяки двоканальній пам’яті DDR5 об’ємом 32 ГБ (5600 МГц) (в максимальній комплектації). Миттєво завантажуй ігри та програми за допомогою надшвидкого твердотільного накопичувача об’ємом 1 ТБ. А завдяки відкритому слоту M.2 тобі більше ніколи не доведеться йти на компроміс щодо місця для зберігання файлів, адже ти завжди можеш встановити додатковий накопичувач.

Технологія надшвидкої підзарядки
Технологія надшвидкої підзарядки Super Rapid Charge та живлення потужністю 140 Вт через інтерфейс USB-C змінять твої уявлення про продуктивність акумулятора. Заряджай свій акумулятор ємністю 60 Вт·год за рекордно короткий час — від 0 до 30% за 10 хвилин, від 0 до 70% за 30 хвилин і від 0 до 100% за 80 хвилин.

Переходь на якісно новий рівень звучання з аудіосистемою Nahimic by SteelSeries, створеною спеціально для геймерів. Насолоджуйся неперевершеним 3D-звуком з ефектом занурення та високою якістю аудіозв’язку з іншими членами команди. Технології Nahimic дозволяють поціновувачам комп’ютерних ігор легко та просто зводити та транслювати потокове аудіо на рівні професійних стримерів. З Nahimic ти не просто гратимеш в ігри, а проживатимеш їх.

Lenovo Vantage дозволить оптимізувати налаштування пристрою, щоб розширити твої можливості у комп’ютерних іграх. За допомогою цього універсального набору інструментів ти зможеш відрегулювати та налаштувати ноутбук таким чином, щоб підняти його продуктивність на новий рівень. Використовуй панель моніторингу продуктивності в реальному часі, контроль розгону, регулювання швидкодії за допомогою штучного інтелекту для беззаперечної перемоги на полях ігрових боїв.

Характеристики Lenovo LOQ 15APH8

Особливості ноутбука Ігровий
Продуктова лінійка Consumer
Серія/родина ноутбуків LOQ
Код моделі продукту 15APH8
Серія/родина процесора Ryzen 7
Тип процесора, серія моделі 7840HS
Частота процесора 3800 МГц
Розмір екрану 15.6"
Номінальна роздільна здатність 1920x1080
Тип екрану Матовий IPS
Частота оновлення екрана 144Hz
Оперативна пам'ять RAM 16GB
Максимальний розмір оперативної пам'яті (RAM) 32GB
Кількість слотів пам'яті 2
Тип пам'яті DDR5
Частота роботи пам'яті 5600 МГц
Ємкість SSD накопичувача 1Тб
SSD тип M.2 2242 PCIe 4.0x4 NVMe
Тип вбудованого оптичного приводу немає
Графічний контролер Діскретний
Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4050
Графічна пам'ять 6GB
Вбудований мережевий адаптер Gigabit
Мова клавіатури ENG
Підсвічування клавіатури Так
HDMI 1
Аудіо вихід 1
USB 2.0 1
USB 3.2 2
USB тип C 1
RJ45 1
Бездротова мережа LAN 802.11ax
Bluetooth Так
Мікрофон Так
Динаміки Так
Вбудована веб-камера Так
Операційна система Без ОС
Колір Storm Grey
Ширина 359.6 мм
Висота 25.2 мм
Глибина 264.8 мм
Об'єм брутто 0.01357 м3
Вага без упаковки 2.4 кг
Вага в упаковці 3.25 кг