Ноутбук Lenovo LOQ 15IRH8 (82XV00MSRA)

Код товару: 1505315
Є в наявності
50983 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 50983грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Lenovo 82XV00MSRA
  • Виробник: Lenovo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: LOQ 15IRH8
  • Код виробника: 82XV00MSRA
  • Вага: 4.04 кг.
  • Габарити: 54x35x9 см.
  • Короткий опис:

    15.6", 1920х1080 (FullHD), IPS, Intel Core i7-13620H (3.6 - 4.9 ГГц), 16 ГБ, SSD - 512 ГБ, NVIDIA GeForce RTX 4050, GPU - 6 ГБ, без операційної системи, підсвічування клавіатури, українська клавіатура, 2.4 кг, сірий

Опис Lenovo LOQ 15IRH8

Процесори Intel Core 13-го покоління. Крім продуктивності.

Новітня гібридна архітектура Intel у поєднанні з провідними в галузі функціями забезпечує неперевершені ігрові можливості. Транслюйте, створюйте і змагайтеся на найвищому рівні - процесори Intel Core 13-го покоління виводять ваш ігровий процес за межі продуктивності, даючи вам можливість робити все це.

Потужні відеокарти NVIDIA GeForce RTX. Крім швидкого.

Графічні процесори NVIDIA GeForce RTX серії 40 для ноутбуків забезпечують роботу найшвидших у світі ноутбуків для геймерів і творчих людей. Створені на основі надефективної архітектури NVIDIA Ada Lovelace, вони забезпечують якісний стрибок у продуктивності завдяки технології DLSS 3 на базі штучного інтелекту і дають змогу створювати реалістичні віртуальні світи з повним трасуванням променів. Крім того, набір технологій NVIDIA оптимізує продуктивність системи, енергоспоживання, час автономної роботи та акустику для максимальної ефективності.

Відкрийте для себе ігри зі штучним інтелектом

Дізнайтеся, якої потужної ігрової продуктивності можна досягти з революційним процесором Lenovo AI Engine+, оснащеним чипом Lenovo LA1 AI. Цей передовий рушій являє собою інтелектуальну, точно налаштовану систему, яка використовує датчики для поліпшення вашого ігрового процесу і дає вам перевагу перед конкурентами. Виділений перемикач MUX з NVIDIA Advanced Optimus виводить речі на новий рівень, автоматично зменшуючи затримку, оптимізуючи час роботи від батареї та підвищуючи FPS. А технологія Smart Engine аналізує дані та метрики, щоб ви завжди були на висоті.

Залишайтеся непомітними, знищуючи конкурентів

Забудьте про гучні ігрові сесії завдяки безшумній роботі. Удосконалена теплова конструкція ноутбука Lenovo LOQ 15IRH8 охоплює чотири теплові трубки, два 85-мм високошвидкісні вентилятори 12 В, повітрозабірник збільшено на 28.6 %, а випускні вентиляційні отвори збільшено на 24 % - тож ваше ігрове устаткування буде прохолодним і непомітним. Рясна вентиляція забезпечує постійний приплив свіжого повітря, а TDP до 135 Вт дає змогу впевнено грати в ігри, не турбуючись про перегрівання або шум.

Простий дизайн, надійна практичність

Оснащений універсальним набором портів, інтуїтивно зрозумілою ігровою панеллю введення-виведення на задній панелі та вбудованою камерою 1080P зі зручною шторкою електронної конфіденційності, мінімалістичний і міцний Lenovo LOQ 15IRH8 - це простота використання. Створений для того, щоб витримувати суворі умови повсякденного використання, цей ноутбук відповідає суворим військовим стандартам MIL-STD-810H щодо довговічності, гарантуючи, що його простий і практичний дизайн слугуватиме довго.

Точність, акуратність і перевага

Домінуйте в іграх, на роботі та в школі завдяки легендарній тактильній точності клавіатури Lenovo LOQ з повнорозмірними клавішами зі стрілками та цифровою панеллю. Ця фірмова клавіатура, створена для чудової ергономіки, вирізняється ходом клавіш 1.5 мм і технологією 100% захисту від фантомних зображень для блискавичного спрацьовування й точного керування.

З нуля до готовності в найкоротші терміни

Бери максимум від акумулятора й оціни новітню технологію швидкого заряджання Super Rapid Charge. Вона дає змогу заряджати акумулятор ємністю 60 Вт*год майже миттєво - від 0 до 30% за 10 хвилин, від 0 до 70% за 30 хвилин і від 0 до 100% за 80 хвилин. Завдяки підтримці живлення потужністю 140 Вт через інтерфейс USB-C ти матимеш необхідний рівень заряду, коли тобі це потрібно, і ти зможеш зосередитися на подоланні суперників, а не на пошуку розетки.

Nahimic Audio від SteelSeries для геймерів, імерсивний 3D- аудіо

Nahimic від SteelSeries значно покращує ваш ігровий досвід, забезпечуючи безпрецедентний імерсивний 3D-звук, розроблений для геймерів. Насолоджуйтесь кришталево чистим спілкуванням зі своїми товаришами по команді, даючи вам змогу використовувати простий спосіб мікшування та обміну потоковим аудіо, як професійний стример. Nahimic не просто дає змогу вам грати у свої ігри - він дає змогу вам жити ними.

Характеристики Lenovo LOQ 15IRH8

Виробник
Вендор LENOVO
Код виробника 82XV00MSRA
Модель LOQ 15IRH8
Тип товару Ноутбук
Дисплей
Розмір екрану, дюйми 15.6
Частота оновлення екрану 144Hz
Роздільна здатність екрану 1920x1080 Full HD
Технологія матриці IPS
Яскравість екрану, ніт 350
Підтримка HDR Є
Покриття екрану Матове
Сенсорний екран Немає
Процесор Intel Core i7
Модель процесора Intel® Core™ i7-13620H Processor (24M Cache, up to 4.90 GHz)
Пам'ять
Об'єм оперативної пам'яті, Гб 16
Тип пам'яті DDR5
Частота пам'яті, МГц 5200
Наявність вільних слотів ОЗП Є
Дискова підсистема
Об'єм диска SSD 512 Gb
Відеокарта
Тип відеокарти Дискретна NVIDIA
Відеочіп NVIDIA GeForce RTX 4050
Об'єм пам'яті відеокарти, ГБ 6
Інтерфейси та оснащення
Оптичний привід Відсутній
Мережеві з'єднання WiFi / BT
Порти вводу/виводу 1x USB 3.2 Gen 1, 2x USB 3.2 Gen 2, 1x USB-C® 3.2 Gen 2 (підтримка передачі даних, Power Delivery 140W і DisplayPort™ 1.4), 1x HDMI® 2.1, до 8K/60 Гц, 1x Ethernet (RJ-45), 1 комбінований роз'єм для навушників/мікрофона (3,5 мм), 1x роз'єм живлення
ОС
Операційна система DOS
Веб-камера
Наявність веб-камери Є
WebCamera FHD 1080p з електронним затвором
Автономність і живлення
Тип батареї Літій-іонна (Lithium-ion)
Діапазон ємності батареї 51-70 Вт-год
Ємність батареї, Вт-год 60
Кількість батарейних елементів 3
Особливості
Призначення і можливості Висока продуктивність / Для навчання / Для офісних задач
Додаткові параметри IPS матриця / SSD / Підсвічування клавіатури / Українська розкладка / Шторка для веб-камери
Загальні
Колір Сірий
Діапазон ваги Від 2.1 до 3 кг
Вага, кг 2.4