Ноутбук Lenovo ThinkPad X1 Yoga G8 (21HQ0058RA)

Код товару: 1533069
Немає в наявності
  • Інформація по Lenovo 21HQ0058RA
  • Виробник: Lenovo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: ThinkPad X1 Yoga G8
  • Код виробника: 21HQ0058RA
  • Вага: 2.95 кг.
  • Габарити: 47x33x9 см.
  • Короткий опис:

    14", 3840x2400 (WQUXGA), OLED, Intel Core i7-1355U (3.7 - 5.0 ГГц), 32 ГБ, SSD - 2 Тб, Intel Iris Xe Graphics, Windows 11 Pro, сенсорний екран, підсвічування клавіатури, гніздо для замка Kensington, сканер відбитків пальців, TPM модуль, 1.38 кг, сірий

Опис Lenovo ThinkPad X1 Yoga G8

LENOVO ThinkPad X1 Yoga G8 T (21HQ0058RA) створений для безперебійної роботи вдень та вночі. Ноутбук Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 8 "2-в-1" на базі процесора Intel® Core™ vPro® 13-го покоління виводить роботу в багатозадачному режимі на новий рівень. Ця модель процесора інтелектуально розподіляє робочі навантаження за часом, потоками та ядрами, що підвищує швидкість виконання поточних завдань. Наявність сертифіката Intel® Evo™ гарантує швидкий відгук системи, миттєве пробудження зі сну, автономну роботу протягом цілого дня та підтримку інтелектуальних функцій відеоконференцзв'язку.

Підвищуй власну ефективність
Ноутбук ThinkPad X1 Yoga Gen 8 "2-в-1" оснащений панеллю Communications Bar, яка не тільки підтримує цілу низку передових функцій та технологій, але й відрізняється стильним дизайном. Обирай один із трьох варіантів виконання веб-камери стандарту FHD, включаючи гібридну веб-камеру стандарту FHD та інфрачервону камеру з матрицею MIPI та системою безпеки на основі машинного зору. Всі камери мають захисну шторку. Більше того, чотири всеспрямовані мікрофони з функцією шумозаглушення на основі штучного інтелекту та підтримкою технології Dolby Voice® забезпечують чудову якість передачі звуку.

Декілька режимів роботи
Ноутбук ThinkPad X1 Yoga Gen 8 "2-в-1" оснащений шарніром, що обертається на 360 градусів та дозволяє швидко перемикатися між різними режимами використання: ноутбук, планшет, презентація та консоль. Ефективно працюй в будь-яких умовах, обираючи оптимальний режим залежно від завдання, що виконується. Переходь від набору тексту на клавіатурі до створення нарисів, підписання документів або додавання нотаток на екрані за допомогою стилуса з можливістю підзарядки, який зберігається в спеціальному відсіку всередині корпусу. Або просто керуй ноутбуком за допомогою сенсорного інтерфейсу у режимі планшета.

Зручне підключення до телефону
Додаток Intel® Unison™ допоможе перетворити ноутбук ThinkPad X1 Yoga Gen 8 "2-в-1" на головний робочий інструмент. Він дозволяє легко і просто підключити до ноутбука по бездротовому зв'язку смартфон на базі Android або iOS. Швидко та зручно передавай файли, редагуй фотографії та відео на великому екрані ноутбука. Здійснюй дзвінки та відповідай на них прямо з комп'ютера, використовуючи список контактів смартфона. Можна навіть доставляти на ноутбук сповіщення та повідомлення зі смартфона. Тобі більше не потрібно використовувати два різних пристрої, оскільки всі функції смартфона тепер доступні на ноутбуці.

Захист даних та системи
За надійний захист ноутбука ThinkPad X1 Yoga Gen 8 відповідають технології біометричної аутентифікації: від вбудованого в кнопку живлення сканера відбитка пальця до ІЧ-камери з підтримкою технології розпізнавання облич. Комплексний пакет рішень безпеки ThinkShield встановлюється на всіх моделях бізнес-ноутбуків Lenovo. Дискретний модуль довірчої платформи (dTPM) захищає важливі дані за допомогою шифрування. Функція виявлення присутності автоматично блокує пристрій, коли ти відходиш від нього. А платформа Intel vPro® допомагає запобігти атакам на ОС, крадіжці облікових записів та іншим загрозам. гається в спеціальному відсіку всередині корпусу. Або просто керуй ноутбуком за допомогою сенсорного інтерфейсу у режимі планшета.


Характеристики Lenovo ThinkPad X1 Yoga G8

Відеокарта Intel Iris Xe Graphics
Сенсорний екран Multi-touch
Процесор Intel Core i7-1355U (3.7 - 5.0 ГГц)
Тип відеокарти інтегрована
Оптичний привід No ODD
Операційна система Windows 11 Pro
Веб-камера WEB-Camera
Особливості сканер відбитків пальців
Колір сірий
Серія (модельний ряд) Lenovo ThinkPad
Тип ноутбуку Для роботи та навчання
Діагональ дисплея 14"
Роздільна здатність 3840x2400 (WQUXGA)
Поверхня екрану глянсова
Тип матриці OLED
Частота оновлення екрану 60Hz
Покоління процесора Intel 13-th generation
Кількість ядер процесора 10
Тип оперативної пам'яті DDR5
Кількість слотів для оперативної пам'яті немає
Об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 2 Тб
Кількість слотів M.2 1
Додаткові можливості стереодинаміки
Бездротові технології Wi-Fi
Інтерфейси та підключення Комбінований аудіороз'єм
Ємність батареї 3 cell
Ємність аккумулятору 57 Втг
Ширина 314 мм
Висота 16 мм
Глибина 222 мм
Вага 1.38 кг
Також шукають ультрабуки