Кухонний ніж Arcos Brooklyn кухарський 250 мм (190823)

Код товару: 1568685
Під замовлення
3516 Грн
  • Інформація по Arcos 190823
  • Виробник: Arcos
  • Країна-виробник: Іспанія
  • Модель: Brooklyn кухарський 250 мм
  • Код виробника: 190823
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 33x10x3 см.
  • Короткий опис:

    Серія - Brooklyn, шеф, нержавіюча сталь

Опис Arcos Brooklyn кухарський 250 мм

Ніж кухарський серії «Brooklyn» Arcos – багатофункціональний шеф-ніж, підходить для шаткування овочів та фруктів, обробки, нарізання м’яса та риби та інших робіт.

Оригінальний та досконалий дизайн кованих ножів серії Arcos Brooklyn підкорив серця найвимогливіших шеф-кухарів не тільки України, але і всього світу. Кухонні ножі серії Brooklyn надихнуть та заохотять створити страви різної складності, завдяки приємній на дотик блакитній ручці та довершеному дизайну леза. Серію ножів Arcos Brooklyn розробили для професійного та домашнього використання.

Лезо ножа шеф-кухаря виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. Неперевершену гостроту леза створили за технологією «шовковий край». У результаті лезо кухарського ножа довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.

Руків'я шеф-ножів серії «Бруклін» з оригінальним дизайном виготовили із стійкого матеріалу Мікарта, який не створює щілин та запобігає проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію руків'я професійного ножа міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з ножем на кухні. Больстер розташовується на передній частині руків'я ножа та зменшує навантаження на руку кухаря під час нарізання. Руків'я кухонного ножа стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.

Характеристики Arcos Brooklyn кухарський 250 мм

Матеріал руків'я канва мікарта
Колір руків'я синій
Серія Brooklyn
Призначення шеф
Тип кріплення рукояті на заклепках
Особливості ергономічна форма ручки
Матеріал клинка нержавіюча сталь
Довжина леза 250 мм
Колір леза нержавіюча сталь