Кухонний ніж Arcos Opera кухарський 260 мм (225300)

Код товару: 1568652
Під замовлення
2814 Грн
  • Інформація по Arcos 225300
  • Виробник: Arcos
  • Країна-виробник: Іспанія
  • Модель: Opera кухарський 260 мм
  • Код виробника: 225300
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 33x10x3 см.
  • Короткий опис:

    Серія - Opera, Призначення - шеф, сантоку (кухарський), матеріал клинка - нержавіюча сталь, Колір руків'я - чорний

Опис Arcos Opera кухарський 260 мм

Ніж поварський 160 мм серії «Opera» Arcos – багатофункціональний шеф-ніж, підходить для шаткування овочів та фруктів, обробки, нарізання м’яса та риби та інших робіт. Серію кованих ножів «Opera» розробили для професійного та домашнього використання.

Які ножі входять в професійну серію Arcos Opera
До колекції увійшли професійні ножі м’ясника: для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж для зняття шкур, ніж філейний, а також шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для салямі, ножі для хліба, ножі для хамону.

Тип ножів Arcos Opera
Ножі Arcos серії Opera виготовили методом гарячого кування з екологічно чистої нержавіючої сталі NITRUM. Вуглецеву сталь спочатку нагрівають, а потім кують, надаючи форму професійному ножу. Кухонні ножі згодом охолоджують азотом, термічно обробляють, шліфують і полірують. На кінцевому етапі вставляють руків'я. Готові ковані ножі не мають небажаних зварних швів, склеєних або порожніх ділянок. Натомість ножам виготовленим методом гарячого кування характерна висока механічна міцність, стійкість до поломок та окислень.

Матеріал клинка (леза) ножів Arcos Opera
Лезо ножів Arcos виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Неперевершену гостроту леза створюють за технологією «шовковий край». Саме вона дозволила досягти в кінцевому рахунку ідеальної гостроти ножа і тривалої ріжучої здатності. Клинок зі сталі NITRUM зберігає привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації, йому характерна стійкість до корозії, довговічність у процесі постійного використання.

Матеріал руків'я (ручки) ножів Arcos серії Opera
Руків'я ножів виготовляють з пластичного поліоксиметилену та прикріплюють до хвостовика нержавіючими заклепками. Матеріал стійкий до ударів, кислот, хлору, миючих засобів, грибків та плісняви. Не потрапляють залишки їжі завдяки повній відсутності пустот. Руків'я ножів Arcos пристосовується до форми руки, забезпечуючи повний комфорт для роботи. Зберігає свою цілісність і привабливий зовнішній вигляд під час всього періоду використання.

Твердість за шкалою Роквелла (HRC)

56 HRC

При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом . Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

Тип заточки ножів Arcos серії Opera
Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 12 градусів з кожної сторони.

Чому варто купити кухонні ножі ТМ Arcos:

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Ножі Arcos не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для різного
    призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки
    м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські
    ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів,
    ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі
    для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для
    масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по
    галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість
    забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає
    рідше.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

Характеристики Arcos Opera кухарський 260 мм

Матеріал руків'я поліоксиметилен
Колір руків'я чорний
Серія Opera
Призначення шеф
Тип кріплення рукояті на заклепках
Особливості ергономічна форма ручки
Матеріал клинка нержавіюча сталь
Довжина леза 260 мм
Колір леза нержавіюча сталь