Кухонний ніж Arcos серія "2900" для обробки м'яса 160 мм Синій (294623)

Код товару: 1568564
Під замовлення
657 Грн
  • Інформація по Arcos 294623
  • Виробник: Arcos
  • Країна-виробник: Іспанія
  • Модель: серія "2900" для обробки м'яса 160 мм Синій
  • Код виробника: 294623
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 30x10x3 см.
  • Короткий опис:

    Серія - 2900, для розділки, для м'яса, філейний, для птиці, для хамону, нержавіюча сталь

Опис Arcos серія "2900" для обробки м'яса 160 мм Синій

Ніж Arcos серії «2900»  призначений для акуратного зрізання тонких шматків м’яса. Можна використовувати як ніж для шаурми. Серію професійних ножів Arcos «2900» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв.

Лезо ножа для хамону виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа arcos довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.

Руків'я ножів для окорока серії «2900» ідеальна для інтенсивного використання завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват руків'я не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Руків'я виготовили з антиковзкого поліпропілену, що стійкий до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур. Антиковзкий виступ, розміщений на кінці руків'я ножа серії «2900», не дозволяє руці повара зісковзнути та сприяє безпечності його використання. Руків'я гігієнічна завдяки антибактеріальній обробці: не розповсюджує бактерії, грибки та плісняву.

Серію ножів для нарізання Arcos "2900" рекомендуємо використовувати на підприємствах, що дотримуються стандартів системи HACCP. Руків'я ножів мають кольорове кодування за призначенням.

До колекції увійшли професійні ножі, ніж для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж сікач, шеф-ножі або поварські ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для салямі, ножі для хліба, ножі для хамону.

Ножі Arcos серії «2900» виготовлені з прокатної сталі Nitrum методом штампування. Склад сталі наближений до кованих ножів. Прокатні ножі – тонкі, легкі, невибагливі, стійкі до вологи. Такі ножі легко правити та точити.

Леза ножів Arcos виробляються із запатентованої сталі NITRUM, що є поєднанням інноваційних матеріалів. Стійкі до корозії, довговічні із збереженням ріжучої кромки, зберігають презентабельний зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації.

Суцільнолита рукоятка ножів виготовляється з поліпропілену та прикріплена до хвостовика ножа за допомогою прямої інжекції, утворюючи міцне та нероз'ємне сполучення. Ручки серії «2900» – стійкі до вологи, слабких лужних і кислотних розчинів, високої температури і корозії. Не потрапляють залишки їжі та вода завдяки повній відсутності пустот. Вони довгий час зберігають свою цілісність і зовнішній вигляд. Рекомендуємо не застосовувати ножі серії «2900» при температурах нижче - 5°С та тримати подалі від впливу прямих сонячних променів.

Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 15 градусів з кожної сторони.

Чому варто купити кухонні ножі ТМ Arcos:

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для
    різного призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для
    обробки м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі,
    японські ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для
    чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для
    хліба, ножі для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для
    сиру, ножі для масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі,
    ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують
    середні по галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість
    забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає
    рідше.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Ножі ARCOS не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

Характеристики Arcos серія "2900" для обробки м'яса 160 мм Синій

Серія 2900
Призначення філейний
Тип кріплення рукояті всадний
Особливості ергономічна форма ручки
Матеріал клинка нержавіюча сталь
Довжина леза 160 мм
Колір леза нержавіюча сталь
Матеріал руків'я поліпропілен
Колір руків'я синій